Şimdi Ara

Kostüm ve Şampiyon silinmesi hk.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, çok girmediğim hesabıma bir girip bakayım dedim, yaklaşık 63 'e yakın skin(kostüm) mevcuttu lakin şu an kontrol ettiğim de 19'a yakın skin 15 e yakında şampiyonumun kaybolduğunu gördüm.. Daha önceden başına bu tarz sorun gelen var mı? Nasıl bi yol izlemem gerekiyor yardımcı olabilecek arkadaş var mı? Ticket attım bu arada..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATERS -- 27 Ocak 2015; 14:57:39 >

• ATERS kullanıcısına yanıt
    referans ile ip ve rp aldıysan ondandır
  • Böyle bir şey mümkün değildir. Yanlış hatırlıyosunuzdur.

NOT: EUW'de Diamond 2'yim. Türkiye'nin açık ara en iyisim.
  • AdiosKid kullanıcısına yanıt
    referans derken hocam pek anlamadım kusura bakmayın, ne oluyor bu?
  • ilk defa duydum hero ve kostüm silinmesini
  • evet mümkün silinmesi mesela 100 tane kişi senin üzerinden lol acc açıp 10 level oluyor tabi bunları botlar sayesinde yapılıyor ve sana bunun karşılıgında skin rp ip vs geliyor
  • Referans sistemini kötüye kullanmaktandır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hesabı farklı kişiden aldığım için, bu sistemi bilmiyordum. Olan bizim 19 skin 10 heroya oldu desenize.. Neyse sağlık olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATERS

Hesabı farklı kişiden aldığım için, bu sistemi bilmiyordum. Olan bizim 19 skin 10 heroya oldu desenize.. Neyse sağlık olsun

veya Sahte CC kullanarak aldıysa da silinebiliyor bir zaman sonra, birisi bana o yöntemi kullanarak Cait falan atmıştı 4-5 ay sonra silmişti Riot
  • "Merhaba Sinan,

Yaptığımız araştırmalar sonucunda gördük ki bazı sihirdarlar RAF sistemini suistimal ederek, kendilerine haksız kazanç sağlamış. Bu duruma gerekli müdahaleler en kısa sürede yapıldı ve ilgili içerikler hesaplardan çıkartıldı. Ancak bu işlem sırasında senin hesabına gönderilen hediyelerin içeriklerin de çıkartıldığını görüyorum.

Yaşanan bu olayın senin kontrolünde olmadığını biliyorum ve bu konuda çok üzgünüm. Sistem otomatik olarak bu işlemi gerçekleştirdiği için sana içerikleri iade edemiyorum.

Anlayışın için teşekkür ederim.

YosemitoSAM
    Riot Games Oyuncu Destek"

Gelen cevap bu şekildedir..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.