Şimdi Ara

koss portapro sol kulaklık cızırtı yapıyor yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
7.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pea. -- 23 Mayıs 2011; 0:56:58 >
  • pea. kardeşim yazını çok iyi okudum ve anladım ve cevabını uzun yoldan verdim tabiki böyle düşünmekte haklısın çünkü alacamız cihazları çok iyi araştırıyoruz örneğin; bir dizüstü almak istedimizde diyer modellerle karşılaştırıyoruz'' +'' ları'' - ''lerini forumlarda tartışıyoruz ama ne yazıkki iş garantisi yani servise gelince bunu araştırmıyoruz cihaz arzalanıyor bekle babam bekle cihaz 30 günde zor geliyor(Bu tür olaylar çok geldi başıma), hatta kibarca senin dedin gibi hertürlü çirkeflide yapıyorlar. Ama Elmasepetinde bu tür bir davranış görmedim cihazımı götürdümde aldılar tamir ettiler verdiler, yani anlıyacan hizmet satana kadar değil sonuna kadar eyer ömür boyu garanti var diyorlarsa arkasında duracaklarına eminim ama yinede belirtiyorum verdikleri garanti koşullarında garanti ne yazıyorsa o dur, yok bu site ömür boyu yazmış diye garantisi ömür boyu değildir, bu sadece satış politikasıdır. Siz eyer garanti koşullarında garantii ''2''yıl yazıyorsa ''2'' yıldır ömür boyu ve müşteri menmuniyeti firmaya kalmış bir garantidir, eyer böyle bişey ağızlarında çıkıyorsa yaparlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubejh -- 23 Mayıs 2011; 0:52:48 >

• Benim "yapabilir" deyişimi sen daha çok "yapar" olarak algıladın , bu yüzden böyle bir durum oluştu.
    Tecrübelerini ve düzgün dille açıklamanı aktardığın için teşekkürler
    "Okumadan yazıyor" lafım pek düzgün olmadı , özür dilerim
  • Yok, önemli değil bazen anlaşılmaz yazılar yazabiliyorum, yani bendede hata yok değil.
  • Bayagi eski konu ama arkadasin dedigi gibi sol kulaklik bende de cizirti yapmaya basladi. Cok rahatsiz edici valla, en kisa zamanda garantiye yollayacagim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.