partiye girince msn kosp zannettim ama gerçek kosp: kutu topluyor ondan anladım.. zaten 42 olayım çıkıcam.. sonuç: kosp var ve devam ediyor 1330 artık işe yaramıyor
Evet var hatta artık bedava crackli versiyonu da çıktı artık herkes koxp kurar. . . Bu arada bu 3. topic galiba. . .
adam 5li ok atıyor deli gibi kasılıyorum nereye kadar kascaz bilmiyorum buldum partiyi çıksammı çıkmasammı? ikilemde kaldım yukarda %32 yim şimdi %62 oldum (not bikere x100 geldi )
bedava olan koxpların hepsinde keyloger vardır... amac charını calmak degil +8 md oldugunda shardınız oldugunda ib niz oldugunda kolayca charınızla girip sizin itemlerinizi soymaktır... ben 62 lvl oldum beleş koxpla hala bisi olmadı diyenler size bu lafım amac char degil itemdir .. . saygılar + yeni serverda koxp mnimum derecede olcaktır. . .
quote:Orjinalden alıntı: KnighTR Çözüm ? Çok Basit!!! Oyundan Archery sınıfını kaldırmak,hala neden yapmıyorlar anlamadım doğrusu. Öyle bir çözümü asla düşünme..O son çare..
quote:Orjinalden alıntı: KnighTR Çözüm ? Çok Basit!!! Oyundan Archery sınıfını kaldırmak,hala neden yapmıyorlar anlamadım doğrusu. cuşşşşşş naptın yaa sonrada mager yapsın koxp yi mage i de kaldır kaldırmak çozüm deil. %99.99.99.99 bütün koxp ve benzeri porgramlarda trojen var.kesin hackleniyosunuz
ya abi niye uytarıyonuz adamları bırakın yesinler trojanı gitsin itemcikleri bak bakam bi daa kullaıyolarmı
ben bi şey sorcam msn koxp nasıl oluyor?? bu arada bi adam gordum koxp kullanıodu ama tekli ok atıyodu?? o kadar hewes etmiştim inş yeni serverda koxp o9las yaw