0 km dediğine göre yolda gelirken oluşan hasarlardır.
hasarlı oldugu nerede yazıyor?
MODELLER MODEL YILI RENK BMW 116i 2012 Siyah BMW 116i 2012 Siyah BMW 116i 2012 Metalik Mavi / Deniz BMW 116i 2012 Kırmızı / Chrimson BMW X5 xDrive30d 2012 Beyaz / Alp BMW 316i Sedan 2010 Metalik Yeşil / Tasman BMW 320d Coupe 2011 Metalik Beyaz / Mineral BMW Z4 sDrive23i 2011 Metalik Gri / Space BMW Z4 sDrive23i 2011 Metalik Gri / Space BMW 640i Cabrio 2011 Beyaz / Alp Fiyatları nasıl olacak acaba 0 kilometre diyor. Sanırsam nakliye esnasında hasar gören araçlar.
MODELLER MODEL YILI RENK BMW 116i 2012 Siyah BMW 116i 2012 Siyah BMW 116i 2012 Metalik Mavi / Deniz BMW 116i 2012 Kırmızı / Chrimson BMW X5 xDrive30d 2012 Beyaz / Alp BMW 316i Sedan 2010 Metalik Yeşil / Tasman BMW 320d Coupe 2011 Metalik Beyaz / Mineral BMW Z4 sDrive23i 2011 Metalik Gri / Space BMW Z4 sDrive23i 2011 Metalik Gri / Space BMW 640i Cabrio 2011 Beyaz / Alp
2010 yılından 0 araba kalmış yuh demek istiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: lonely_man
quote:
Orijinalden alıntı: gokay53
ne gibi az hasar???
tamam o kadarını bizde anladık kapıda ufak bir çizik vardır hasardır far cam kısmında kırık vardır o da hasardır neye göre kime göre az hasarlı ben bunu sormak istedim veya tamponlarda çatlak olmuştur v.s. linke tıkladığınızda sadece araçların model yılı yazıyor illa 31 inde oraya mı gitmek lazım
MODELLER MODEL YILI RENK BMW 116i 2012 Siyah BMW 116i 2012 Siyah BMW 116i 2012 Metalik Mavi / Deniz BMW 116i 2012 Kırmızı / Chrimson BMW X5 xDrive30d 2012 Beyaz / Alp BMW 316i Sedan 2010 Metalik Yeşil / Tasman BMW 320d Coupe 2011 Metalik Beyaz / Mineral BMW Z4 sDrive23i 2011 Metalik Gri / Space BMW Z4 sDrive23i 2011 Metalik Gri / Space BMW 640i Cabrio 2011 Beyaz / Alp
2010 yılından 0 araba kalmış yuh demek istiyorum.
Fotolarıda yok
BMW farkı başka firma olsa yaptırır satar geçer :D
Bize kalmaz ki.
quote:
Orijinalden alıntı: AutoTestPilot
tabi senin gibiler aldım diye hava atıyor ama ortada öyle bir durum yok
quote:
Orijinalden alıntı: gokay53
quote:
Orijinalden alıntı: lonely_man
tamam o kadarını bizde anladık kapıda ufak bir çizik vardır hasardır far cam kısmında kırık vardır o da hasardır neye göre kime göre az hasarlı ben bunu sormak istedim veya tamponlarda çatlak olmuştur v.s. linke tıkladığınızda sadece araçların model yılı yazıyor illa 31 inde oraya mı gitmek lazım
İletişim kısmından bilgi alınabilir diye düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: AutoTestPilot BMW farkı başka firma olsa yaptırır satar geçer :D
VW'de hasarı gösterip indirim yapıyorlar hasar boyutuna göre. Sonrada isteğe bağlı olarak onarıyorlar diye biliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: _Kazandibi
quote:
hıhı ok kib bye...
quote:
quote:
quote:
hıhı ok kib bye...
yaz o halde aldığın araçların fiyatını onu neden yzamıyorsun . foto eklemek zor değil yoldan gördüğümü çeker eklerim fiyat bilgisi yok , aracı aldığı bayi yok hayal dünyana devam
quote:
quote:
quote:
quote:
hıhı ok kib bye...
yaz o halde aldığın araçların fiyatını onu neden yzamıyorsun . foto eklemek zor değil yoldan gördüğümü çeker eklerim fiyat bilgisi yok , aracı aldığı bayi yok hayal dünyana devam
ahahah şimdi seni hatırladım sen bana şu özel mesajdan saran tipsin.
Ayrıca boşversene koçum niye takıyosun ki sanane!! ister eklerim ister eklemem fiyat bilgisini
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
hıhı ok kib bye...
ahahah şimdi seni hatırladım sen bana şu özel mesajdan saran tipsin.
Ayrıca boşversene koçum niye takıyosun ki sanane!! ister eklerim ister eklemem fiyat bilgisini
sana ne saracam sadece kendini havalarda görüyorsun fiyat sorularınızı cevapsın bırakıyorsun gerisine cevap açıkçası inandırıcı değil!
tabi egonu tatmin edebilirsin serbestsin
bu arada sana hiç pm atmadım varsa kanıtların açıkla
NOT: Bütün otomobiller sıfır kilometredir. Taşıma ve Showroom teşhirde yaşanan boya, çizik gibi az hasarlar mevcuttur.
quote: