Şimdi Ara

Kösemiyim.? SS' li (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Iron Maiden 

Senin bacağındaki kılın 2-3 katı kolumda var, kösesin. Bende kıllıyım, yapacak bir şey yok.

Yaş kaç ? Bide dediğim gibi abimde 22 23 ten sonra iyice sıklaşmış o zamana kadar seyrekmiş.
  • Bu arada avatar - kişi uyumsuzluğu
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_dgn

quote:

Orijinalden alıntı: he-manin abisi çetin

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mitandirr

Senin bacağından daha az kıl var bende ailede genetik olarak az kıllıyız bilmiyorum nedenini babam askerde haftada 1 traş oluyormuş şimdide 4 -5 günde bir oluyor bende daha sakal diye birşey yok yaş 17 oldu sınıfta herkesde sakal var bende yok

Abimdede 22 den sonra iyice düzelmeye başlamıs ama benimkinden cok varmıs 18 de aklıma şüpe geldi :

hocam imzandaki hatunkişi neci

japon bi manken 3 yıl önce gördüm nette bi forumda o zaman daha az resmi vardı yaz yüce google göstersin benim hatunu yorumunuda bekliyorum zevklimiyim anlayım

ohhşşş güzwelmiş hocam

• 90 doğumluyum , sakal namına bişey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: PsychoticInfIuence

90 doğumluyum , sakal namına bişey yok

bendede üniverste 2 de çıkdı ama senin işler kötü hocam

bide sakal derdi yok dyenler. sakal erkeğe ayrı bi tarz katar kirli sakalı hiç bişye değişmem yani
  • Kıllı olmak iyi birşey mi zannediyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: H A L İ M

quote:

Orijinalden alıntı: PsychoticInfIuence

90 doğumluyum , sakal namına bişey yok

bendede üniverste 2 de çıkdı ama senin işler kötü hocam

bide sakal derdi yok dyenler. sakal erkeğe ayrı bi tarz katar kirli sakalı hiç bişye değişmem yani

Aynen , bi kere şöyle kirli sakallı halimi bi göreyim başkada bişey istemem Şaka biyana şimdi hafif hafif çıkmaya başlıyor ama tam sakal denilemez 3-4günde bi jiletle temizliyorum suratımı

• quote:

Orijinalden alıntı: Iron Maiden 

Senin bacağındaki kılın 2-3 katı kolumda var, kösesin. Bende kıllıyım, yapacak bir şey yok.

+1
  • aynen kösesin bilader bende yaş 20 ergen bıyıgı gibi cıkıo anca cenedede öle 3-5 kıl bacaklar fln orman gibi fakat yüzde cıkmıor
  • quote:

Senin bacağından daha az kıl var bende ailede genetik olarak az kıllıyız bilmiyorum nedenini babam askerde haftada 1 traş oluyormuş şimdide 4 -5 günde bir oluyor bende daha sakal diye birşey yok yaş 17 oldu sınıfta herkesde sakal var bende yok

Askerde Günde Bir Traş Olması Zorunluluktan Olmasın
  • ondanda olabilir vallah ama şimdi var babamda sakal bende köse olabilirim o zaman abov
  • hocam bendede öyle olabilir yaş 15 anca tüy gibi kuzenimin(amca oğlu) 17 yaşında sakallar başlamış ne bacakda ne kolda bir şey yok ne de bacaklarda ne olacak acep
  • benim gözümün altına kadar çıkıyo vallaha lazer felan düşünmüyo değilim 3 günde bir gözümün altı yani elmacık kemiklerinin orasını traş oluyorum illallah geliyo sonra kıl dönmesi ameliyatı olmuştum 2 sene önce orayı traş et ön bölge traş et koltuk altı traş et yakında jilet fabrikası açıcam bırak çıkmasın daha iyi
  • yaş sınırlaması şart :S
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Abimdede 22 den sonra iyice düzelmeye başlamıs ama benimkinden cok varmıs 18 de aklıma şüpe geldi :

japon bi manken 3 yıl önce gördüm nette bi forumda o zaman daha az resmi vardı yaz yüce google göstersin benim hatunu yorumunuda bekliyorum zevklimiyim anlayım

ohhşşş güzwelmiş hocam

Zevklerimiz aynıymış demekki hocam

• sizce ben kösemiyim ???

Kösemiyim.? SS' li

Kösemiyim.? SS' li

Kösemiyim.? SS' li

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssd23062306 -- 16 Eylül 2011; 10:40:29 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ohhşşş güzwelmiş hocam

Zevklerimiz aynıymış demekki hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: ssd23062306

sizce ben kösemiyim ???

Kösemiyim.? SS' li

Kösemiyim.? SS' li

Kösemiyim.? SS' li

Bekleyip görelim hocam şimdilik köse gibi görünüyor. Bi maymuna göre az yani

• Tam bi cevap alamadım up up
  • köse olsan hiç kıl,tüy çıkmaz mükünün etrafında varmı kıl?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.