Şimdi Ara

Köselik problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 19 yaşındayım ve sakallarım çok az, sadece çene kısmında çıktı biraz, başka yok diğer taraflar tüy gibi. İnsanlar dalga geçiyor ama bunu umursayacak kadar aciz değilim. Tek problem şu ki artık çıkmasını çok istiyorum ama jilet de vurmak istemiyorum. Akışına bıraksam çıkar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: eyvahfilvar

19 yaşındayım ve sakallarım çok az, sadece çene kısmında çıktı biraz, başka yok diğer taraflar tüy gibi. İnsanlar dalga geçiyor ama bunu umursayacak kadar aciz değilim. Tek problem şu ki artık çıkmasını çok istiyorum ama jilet de vurmak istemiyorum. Akışına bıraksam çıkar mı?

21 yaşına kadar çıkma ihtimali var ama jilet vursan hızlandırırsın bir zararı yok çünkü.
  • Zamanla olur takma.

• neden jilet vurmak istemiyorsun çıkmasını istediğin halde?
  • Barristan the Bold kullanıcısına yanıt
    Hocam doğal kendi haliyle çıksa daha iyi olmaz mı? Ben illa şimdi çıksın demiyorum ama hiç çıkmamasından korkuyorum, sıkıntı bu.

• quote:

Hocam doğal kendi haliyle çıksa daha iyi olmaz mı? Ben illa şimdi çıksın demiyorum ama hiç çıkmamasından korkuyorum, sıkıntı bu.

bence bi zararı olmaz jilet vurmanın. o zaman da kendi haliyle çıkmış oluyor hormon kullanmıyorsun sonuçta. jilet vurursan daha hızlı çıkar, gürleşir ilerde sıkıntı yaşarsınız falan diyenler vardı ondan istemiyorsun herhalde doğrudur belki ama sen bilirsin senin bedenin senin kararın.
    En iyisi bu jilet konusunu araştırmak hocam sağ olun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAÇ SORUNU
    3 yıl önce açıldı
    Beyaz Sivilce Problemi
    10 yıl önce açıldı
    Egzama Problemi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • acele etme çıkar

• Sakal o kadar iyi birşey değil bence.Ben rahatsızım mesela sakalım çıktığı için.İşin yoksa her hafta tıraş ol
  • 1.5 senedir jilet vuruyorum hala aynı.olmayacaksa olmuyor
  • quote:

En iyisi bu jilet konusunu araştırmak hocam sağ olun

önemli değil hocam. ben de 19 yaşındayım 3 senedir falan sakalım çıkıyor ama yanaklarımın büyük bölümünde çıkmıyor. buralarda da çıkmasını istiyorum ama normalde sakal uzattığım için seyrek jilet vuruyorum dolayısıyla yanak bölgesi gürleşmiyor. yahudi sakalı gibi oluyor. ve renk sorunu var saçım kumral sakalım sim siyah. görenler saçımı boyattım sanıyor. tarık mengüç gibi oluyorum. saçımı nasıl siyahlaştırabilirim ya da sakal rengini nasıl açarım bilen varsa yardımcı olabilirse sevinirim iyi günler dilerim.

Hocam saç için oksijenli suyla yıkama bayağı açıyo saçın rengini ama sakalda da işler mi bilmem Bi kız arkadaş vardı o oksijenli suyla saçının rengini bayağı açtırmıştı yani, gerçekten etkili olmuştu sakalda da işe yarat belki. Ben sarışınım korkuyorum siyah sakal çıkar diye, en iyisi akışına bırakmak. Olmadı köse kalırız napalım

• quote:

Hocam saç için oksijenli suyla yıkama bayağı açıyo saçın rengini ama sakalda da işler mi bilmem Bi kız arkadaş vardı o oksijenli suyla saçının rengini bayağı açtırmıştı yani, gerçekten etkili olmuştu sakalda da işe yarat belki. Ben sarışınım korkuyorum siyah sakal çıkar diye, en iyisi akışına bırakmak. Olmadı köse kalırız napalım

tamam hocam ben de duymuştum oksijenli su olayını şimdi tekrar hatırladım bi deneyeyim eyvallah

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.