Şimdi Ara

koşamiyorum yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 17 yasindayim beden dersinde 100 metre yarisinda kosarken hani bazen insan bedeni ayaklarindan onde gider ayaklarini toplayamaz oyle oldu ve felaket sekilde dustum zeminde iyi degildi bu kondisyonlami alakali yoksa kosmayimi bilmiyorum oysaki bacaklarim uzun iyi kosacagimi sanmistim help

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi momenty -- 23 Ekim 2014; 22:39:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: momenty

17 yasindayim beden dersinde 100 metre yarisinda kosarken hani bazen insan bedeni ayaklarindan onde gider ayaklarini toplayamaz oyle oldu ve felaket sekilde dustum zeminde iyi degildi bu kondisyonlami alakali yoksa kosmayimi bilmiyorum oysaki bacaklarim uzun iyi kosacagimi sanmistim help

17 yaşında ve koşamıyorsan yaşaman hata
  • Kondisyonla alakalı olacağını sanmıyorum. Küçükken bende çok hızlı koşarken dengemi kaybedip yuz ustu duşerdim de .. ? Koşmayı bilmiyorsun bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Lily Allen

Kondisyonla alakalı olacağını sanmıyorum. Küçükken bende çok hızlı koşarken dengemi kaybedip yuz ustu duşerdim de .. ? Koşmayı bilmiyorsun bence

Evet dengemi kaybediyorum bacak kaslarimda biraz zayif ondsn kaynakli olabilirmi acaba

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lily Allen

Kondisyonla alakalı olacağını sanmıyorum. Küçükken bende çok hızlı koşarken dengemi kaybedip yuz ustu duşerdim de .. ? Koşmayı bilmiyorsun bence

Evet dengemi kaybediyorum bacak kaslarimda biraz zayif ondsn kaynakli olabilirmi acaba

Olabilir mi bilemiyecem ki ya ..

• berhan? kullanıcısına yanıt
    Ben bi ölüp geleyim madem

• Ayak kasların çok zayıf olduğu için dengeni sağlayamıyorsun.Haftada 4 gün 1 saat yavaş tempoyla koş,sonra hızlanabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zayıflıktan bunlar ya biraz çalış geçer bizim sınıftada vardı böyle birisi
  • Tesekkurler ip atlamak icin ip siparis verdim yavas yavas kuvvetlendireyim bacaklarimi

• Kardes zayifsin herhalde biraz yemek filan ye de vucudun guclensin bir deri bir kemik kalma.

• atkosturanadam kullanıcısına yanıt
    Malesef ne yaptiysam kilo alamadim

• quote:

Malesef ne yaptiysam kilo alamadim

Yumurta severmisin eger seversen her sabah ye(kırılmısını) kasların gelişmeye baslar ve hafiften kalıplanırsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.