Şimdi Ara

koş koş koş pentada 4300 stoklarda [:o]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ahada ben siparişi verdim p5b deluxela beraber gaçırmayın ahlayıp vahlamayın

• bunu zaten senden once bir arkadas konu acmis
  • o yoldaymış dedi bense stokda dedim ve sipariş verdim dedim
  • 215$ a değmez
    194 e 6300 alırım
  • hey maşallah aynı sitede e6300 238$..kaz mı arıyo bu arkadaşlar..bi de kdv ekleniyo deyin tam olsun
  • 194$'a E6300 varken alınır mı acaba?

en iyi teknik desteğe sahip firmalardan birisi birde penta da fiyatlar bilgilendirme amaçlı

zaten sadece bayi aracılığı ile satış yapıyorlar!!!

bayilerden istenirse pazarlıkla daha ucuzada alınabilir!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozee2505 -- 22 Ocak 2007; 17:23:46 >
  • birde 163 olacak deniyordu 4300 ler için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaw elçiye zeval olmaz parekende kaçtan sattıklarını bilmiyorum ama toptan alınca 6300 den uyguna geliyor fiyat
    aman yanlış anlaşılmasın amacım reklam yapmak değildi zate öyle yorumlar olduki yazdığıma pişman oldum gerçekten
  • E6300 varken 4300 alınmaz
  • Arkadaşlar E4300'ün yurt dışı fiyatı zaten 170$ civarında. Forumumuzun sıcak fırsatlar bölmünde E4300'ü 185$'a bulabilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_11759855/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: benign2004

yaw elçiye zeval olmaz parekende kaçtan sattıklarını bilmiyorum ama toptan alınca 6300 den uyguna geliyor fiyat
    aman yanlış anlaşılmasın amacım reklam yapmak değildi zate öyle yorumlar olduki yazdığıma pişman oldum gerçekten

yok canım sana kimse bi şey demiyo ki..satan o fiyattan utanmıyosa sen naapcan..
  • bahçelievler gold da 200 usd+kdv ilgilenenlere duyrulur
  • paylaşım için sağol da koşacak ne var anlamadım, bedava dağıtmıyorlarya para verip alınacak sonuçta, üstelik almayı düşünenler biraz beklerse daha iyi olur fiyatlar yerine oturur şu anda fiyatlar çok dengeli gözükmüyor e6300 den daha ucuz olmalı bence
  • kanımca 170 üstü verilmez 190 a E6300 varken...
  • E4300 ün satılması için en fazla 150$ olması gerekir.yoksa almak saçmalık olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: arkitrom

paylaşım için sağol da koşacak ne var anlamadım, bedava dağıtmıyorlarya para verip alınacak sonuçta, üstelik almayı düşünenler biraz beklerse daha iyi olur fiyatlar yerine oturur şu anda fiyatlar çok dengeli gözükmüyor e6300 den daha ucuz olmalı bence

+1
    çok klasik olacak ama : "bekleyin"
  • Bence Biraz Daha Bekleyin Yakında Coreduo2 Ler Baya Fiyatlar İnicek.
  • bekleye bekleye ağaç oldum yeşerdim fotosentez yapıyorum bi düzgün fiyat olsada alsak artık
  • 180-200e satılcaksa niye 4300 olarak ve 800fsb oalrak cıktı bu işlemci zaten intel satan coğu yer 180-190$ a 6300 satıyor hangia ra için cıktı bu 4300 birde ss4 yok
  • ii de inventus'ta 175$
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.