Şimdi Ara

koş dh saat 19-20 gibi uçuşa geçiyorum <<gerçek dh üyeleri gelsin fakirler gelmesin>>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2 aydır konu dışında aktifim. Burda konuştuk tartıştık kızıştık modern çaga uygun şekilde sövüştük( örnek vermek gerekirse "tuvalet terliği, banyo sabunu" gibi küfürler ettik) sevindik felan filan... Arkadaş olduk yani. Diyecegim odurki bana 100-200 tl arası bir hediye alında arkadaşlıgımız pekişsin... Malum bugün kız arkadaşımın dogum günü ve akşama parti var

dipnot : çok ciddiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TinyAngel -- 26 Mayıs 2012; 15:57:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: emre42dem

arkadaşlar 2 aydır konu dışında aktifim. Burda konuştuk tartıştık kızıştık modern çaga uygun şekilde sövüştük( örnek vermek gerekirse "tuvalet terliği, banyo sabunu" gibi küfürler ettik) sevindik felan filan... Arkadaş olduk yani. Diyecegim odurki bana 100-200 tl arası bir hediye alında arkadaşlıgımız pekişsin... Malum bugün kız arkadaşımın dogum günü ve akşama parti var

Sana küçük süprizler yapacagım.

• Bencede 2 aydır aktifsin
  • atın lan bu fakiri dışarı.

2 aydır takılıyor daha DH lerin zengin,kaslı ve 1.90 olması gerektiğini öğrenememiş
  • quote:

arkadaşlar 2 aydır konu dışında aktifim. Burda konuştuk tartıştık kızıştık modern çaga uygun şekilde sövüştük( örnek vermek gerekirse "tuvalet terliği, banyo sabunu" gibi küfürler ettik) sevindik felan filan... Arkadaş olduk yani. Diyecegim odurki bana 100-200 tl arası bir hediye alında arkadaşlıgımız pekişsin... Malum bugün kız arkadaşımın dogum günü ve akşama parti var

• quote:

Orijinalden alıntı: AxeII

atın lan bu fakiri dışarı.

2 aydır takılıyor daha DH lerin zengin,kaslı ve 1.90 olması gerektiğini öğrenememiş

işte reis o zenginligi onaylıyak bir ama tabi asıl amaç dedigim gibi arkadaşlık pekişsin

• quote:

quote:

işte reis o zenginligi onaylıyak bir ama tabi asıl amaç dedigim gibi arkadaşlık pekişsin
    Nerelisin kardeş penisilinvanya lı mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pLainLogic

quote:

quote:

güldürdün la nikte yazıyor

• bunu alın burdan
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pLainLogic

quote:

quote:

güldürdün la nikte yazıyor

42 konya öğrenek te yanlış olmasın

• Fakir olanlar gerçek dh üyesi olmuyor mu yani
  •  koş dh saat 19-20 gibi uçuşa geçiyorum <<gerçek dh üyeleri gelsin fakirler gelmesin>>
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.