microsonic koruyucu ekran filmi aldım bir türlü tam takamadım sürekli ya sağda ya solda hava kalıyor ve çıkmıyor. Yıkadım tekrar takayım dedim leke doldu filmin üzeri 15 lira çöpe attık iyimi.
beyler şu uygulamayı reklamcı bi tanıdığınız varsa ona yaptırın onlar . güzelce uygular. benimde reklamcıda takılmışlığım var ordan az çok biliyorum uygularken çok zorlanmadım . yaparken aşağıdan yukarı doğru kredi kartı gibi veya bi arkadaş demişti hafıza kartı adaptörüyle aşağıdan yukarı doğru yavaş yavaş yapıştırarak gidin. çok abartılacak bu uygulama değil. dikkatli olun ve yapıştırmadan evvel elini yapışkanlı tarafa deydirmemeye çalışın..
quote:
Orijinalden alıntı: Rádèøή
Herhangi bi düşmeye veya sert darbeye karşı silikon kılıf ne denli koruyucu olabilir ki? Gerçekten koruyabileceğiniz düşünüyormusun?
Bana kalırsa düşme çarpma vs darbelerde silikon kılıfta işe yaramaz. O yüzden görsellikten ödün vermek yerine İS ile yola devam etmek daha doğru geliyor.
Ben gayet başarılı sonuçlar aldım silikon kılıftan. Bir yere çarpma ya da düşme durumlarında invisible shield a birşey olmuyor ama altındaki kasayı da beraberınde koruması imkansız. Kasa her şekilde darbeyi alır, ezilir vs. En azından silikon kılıf olduğu zaman hem darbeyi azaltıyor hem de kasaya zarar gelmesini engelliyor. Bu konuda internette birsürü karşılaştırma ve darbe testleri bulabilirsiniz, özellikle iphone la test edilmiş olanları. Invisible Shield ile diğer koruma seçenekleri karşılaştırılıyor. Ve en iyi çözüm olarak test sonuçlarında "Anti glare ekran koruyucu + Silikon kılıf" ikilisi başarılı oluyor. Karar tabi ki sizin en nihayetinde. Benimki sadece bir bilgilendirme, bir öneri..
Bencede invisible shield daha iyi neden derseniz telefon çizik içinde olacaksa zaten at çöpe gitsin bir öküzlük edip düşürüyorsak eğer ben size söyliyim slikon falan hikaye düşen telefon sarsılır ve içinde elbet zarar olur ha bir eksik ha bir fazla en azından invisible shield ile çizilmez karizması durur yere düşüp bozulsa bile karizması yerinde ve çiziksiz ancak bozuk bir telefonumuz olur aman nazar gelmesin 5800lerimize :D
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: m3tyu
Radeon dediğin kişiye baktım Shbndn.com'da ama stok bitmiş gözüküyor
Orda yazanı boşver. ARa konuş. Numarası yazıyor.
Hocam teli ve siteyi banada pm'lermisin? Sağol...
quote:
Orijinalden alıntı: jakalon
quote:
quote:
Radeon dediğin kişiye baktım Shbndn.com'da ama stok bitmiş gözüküyor
Orda yazanı boşver. ARa konuş. Numarası yazıyor.
Hocam teli ve siteyi banada pm'lermisin? Sağol...
Rádèøή hocam pm attım bi bakarsan
quote:
Orijinalden alıntı: Smh!!
Olumlu cevap vermek isterdim ama maalesef.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Smh!!
Olumlu cevap vermek isterdim ama maalesef.
sağlık olsun hocam peki N96 için nerde bulabilirim varmı baska bilen yardımcı olacak biri ?
PM'de de söylediğim gibi İnvisible Sheild olarak bulamazsın. Olmayan bişeyi bulman imkansız olur haliyle :)
Ama benzer çakma ürünler satan yerler var. Ekran için fln 10 lira civarı fiyata jelatin alabilirsin. Ne kadar korur ne kadar kullanışlıdır orasıda ayrı mevzu :)
quote:
PM'de de söylediğim gibi İnvisible Sheild olarak bulamazsın. Olmayan bişeyi bulman imkansız olur haliyle :)
Ama benzer çakma ürünler satan yerler var. Ekran için fln 10 lira civarı fiyata jelatin alabilirsin. Ne kadar korur ne kadar kullanışlıdır orasıda ayrı mevzu :)
anladım hocam. o jelatinlerde ne kadar korur oda var tabi of N96 için yapsalardı ne olurdu sanki
valla ben aldım hepsiburada'dan 10 gün oldu hala gelecek
Konuyu hortlattım farkındayım ama ben 12aralıkta telefonu aldım 13 aralıktada "invisible shield" olmayan bi ekran filmi aldım biraz önce telefonu siliyordum ve farkettim hala çizik yok ama bir soru takıldı aklıma bunu çıkarsam iz kalacakmı? ne dersiniz deneyeyimmi çıkarırsam bi daha takamam ama :S bi 10 tl dahamı bayılcam
quote:
Konuyu hortlattım farkındayım ama ben 12aralıkta telefonu aldım 13 aralıktada "invisible shield" olmayan bi ekran filmi aldım biraz önce telefonu siliyordum ve farkettim hala çizik yok ama bir soru takıldı aklıma bunu çıkarsam iz kalacakmı? ne dersiniz deneyeyimmi çıkarırsam bi daha takamam ama :S bi 10 tl dahamı bayılcam
Iz kalmaz. Sırf merak için neden çıkartıyorsun ki?
bi risk olacaksa erkenden haberim olsun diye
quote:
Yok birşey olmaz merak etme. Jelatini kaldırdığında ekran cam gibi tertemiz şekilde kalıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: amiras
quote:
Yok birşey olmaz merak etme. Jelatini kaldırdığında ekran cam gibi tertemiz şekilde kalıyor.
Hım sağolasın dostum o zaman bu filmle 2 sene kullanırım gibi telefonu. Birde ben telefonu ilk aldığımda çizilecek die deri kılıf falan taşıyodum ve 1 haftadan fazla oldu bıraktım kılıfı hiç çizilmiyor kapak falan gayet temiz ama yinede bi İS almakta yarar var gerçi ekran çizilmesin gerisi önemli değil bence
IS almayın diye diye dilimde tüy bitti. Kardeşime de söyledim alma diye ama dinlemedi, ürün geldi birlikte uyguladık şimdi pişman aldığına. Ürünü uygularım sonra ömür billah telefonumu korur diye düşünmeyin. 1. si telefonun görünümünü gerçekten kötü şekilde etkiliyor, ne kadar görünmez vs olsa da anlaşılıyor gayet açık bir şekilde ve kasa daha kötü görünüyor kanımca. 2. si ürünün her yeri portakal kabugu gibi pürüzlü oluyor. Cam gibi cillop gibi birşey beklemeyin. Bir de sonuncu olarak bence en kötü olayı; ne kadar düzgün uygularsanız uygulayın, 1 hafta geçmeden köşelerinden kalkmaya başlıyor ve kalkan yerler şeffaflığını yitirmeye başlıyor toz birikiyor vs. Gerçekten değmeyecek ve çok kötü bir ürün..
quote:
IS almayın diye diye dilimde tüy bitti. Kardeşime de söyledim alma diye ama dinlemedi, ürün geldi birlikte uyguladık şimdi pişman aldığına. Ürünü uygularım sonra ömür billah telefonumu korur diye düşünmeyin. 1. si telefonun görünümünü gerçekten kötü şekilde etkiliyor, ne kadar görünmez vs olsa da anlaşılıyor gayet açık bir şekilde ve kasa daha kötü görünüyor kanımca. 2. si ürünün her yeri portakal kabugu gibi pürüzlü oluyor. Cam gibi cillop gibi birşey beklemeyin. Bir de sonuncu olarak bence en kötü olayı; ne kadar düzgün uygularsanız uygulayın, 1 hafta geçmeden köşelerinden kalkmaya başlıyor ve kalkan yerler şeffaflığını yitirmeye başlıyor toz birikiyor vs. Gerçekten değmeyecek ve çok kötü bir ürün..
Nerdeyse 1 ay olucak ve söylediklerinin tam tersini çok rahat bi şekilde söylerim...
quote:
Temizlemeden ve düzgün yapıştıramadan yaptıysanız bu durumlar normal olur diye düşünüyorum.. Bir çok kişinin zıttını söylediniz çünkü. Bir de ömür boyu garantisi mevcut ama bu garanti neler için mevcut onları tam bilmiyorum...