Şimdi Ara

Koruyucu Kılıf, Jelatin vs Nerden Alınır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
7.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ali282

Fullbody İnvisible Sheild aldınız mı?..bende almak istiyorum n86 için..Peki bu kılıfa, telefonun arka kapağında yazılı Nokia yazısı yapışıp çıkmaz vey asilinmez mi? Ayrıca telefon kasasındaki boya v.şs. yapışıp siliniebilir mi? Kılıf yapışarakmı koruyor telefonu.?

araştırmalarım doğrultusunda invisible shield çıkarıldığında takmadan önceki duruma getiriyor yani bir bant gibi yapış yapış ya da boya çıkaradan..
  • Diğer başlıktada yazdım. Bugün 1 gibi i.s. yi uyguladık telefona ve gayette iyi oldu.

İlk aşamada yukarıdaki normal jelatin gibi pürüssüz olmuyor ama bakalım zamanla ne olacak. Canımı sıkan tek konu ekran kısmında ufak bi toz parçası kalmış ama yeniden çıkarıp takmaya değmez diyerek hiç uğraşmadım bile.

Ben tavsiye ediyorum herkese i.s.'yi... Dediğim gibi yukarıdaki uygulama gerçekten çok iyi yapılmış ama ne kadar süre idare eder ne kadar korur malum...

Tekrar tekrar tak çıkar yapsanızda sorun değil. Herhangi bi kavlama soyulma vs sözkonusu değil. Koruma açısından zaten bişey söylemek bile yersiz olur :)

Ben kılıfı internet üzerinden satış yapan bi arkadaşla irtibata geçerek elden aldım. İlgilenen olursa bilgisini verebilirim.

Sabahta foto eklerim.
  • Dostum nereden temin edicez ve ne kadara temin edicez :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mur4tkilic -- 14 Aralık 2009; 23:43:02 >
  • hocam nerden aldıgın konusunda bilgi verirsen iyi olur bende N96 için almayı düşünüyorum
  • valla ben kalp hazırlıyorum telefoncularda satılan 5 tl lik iphone jelatinin alıp kalıpla kolaylıkla 5800 a göre küçültecekğim :D belki intten satarım önce kendime hazırlıyım mantıklı olursa yapar satarım alan çıkarsa gçnderirim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: limitsizim

valla ben kalp hazırlıyorum telefoncularda satılan 5 tl lik iphone jelatinin alıp kalıpla kolaylıkla 5800 a göre küçültecekğim :D belki intten satarım önce kendime hazırlıyım mantıklı olursa yapar satarım alan çıkarsa gçnderirim :D

Bende şuan o kılıflardan war ama hiç tavsiye etmiorum 500 milyon verip telefon alabiliyoruz 30-40 milyondan kaçıpta mahvetmek ii birşey değil bence o jelatinden taktım acaip toz war yamuk yumuk ve her tarafı parmak izi dolu inan siliyorum gitmiyor
  • quote:

valla ben kalp hazırlıyorum telefoncularda satılan 5 tl lik iphone jelatinin alıp kalıpla kolaylıkla 5800 a göre küçültecekğim :D belki intten satarım önce kendime hazırlıyım mantıklı olursa yapar satarım alan çıkarsa gçnderirim :D

i.s. ile karşılaştırmasını yapmak bile yanlış :)
  • Sadece ekranı korumak için aşağıdaki koruyucu yeterlimidir ?

http://www.ereyon.com.tr/Store/ProductDetails.aspx?ProductID=194175&ttype=Details#pt

Şu telefonun her yerini kaplayan i.s. koruyucuyada baktım ama ben onu sorunsuz şekilde telefona takabilirsem telefonda üretecek konuma gelirim herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Sadece ekranı korumak için aşağıdaki koruyucu yeterlimidir ?

http://www.ereyon.com.tr/Store/ProductDetails.aspx?ProductID=194175&ttype=Details#pt

Şu telefonun her yerini kaplayan i.s. koruyucuyada baktım ama ben onu sorunsuz şekilde telefona takabilirsem telefonda üretecek konuma gelirim herhalde.

Uygulaması gerçekten çok zor çok karışık. 2 kişi olmanız şart zaten. Yinede çok uğraştırıyor.

Gösterdiğin jelatin ise hiçbi işe yaramaz diyebilirim. 1 ay içersinde şekilden şekle girebilme ihtimali yüksek kaldı ki çizilmelere karşı koruyabilceğinide hiç sanmıyorum.

İ.S.'nin ekran için olanı var ondan alabilirsin 20 lira HB'de.

• ereyondan telefonla birlikte sipariş edeceğim hepsiburada.com dan tırnak ucu kadar birşey almam artık onuda 10 günde yollarlar. Ereyona bakayım i.s. koruyucu vardır inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

ereyondan telefonla birlikte sipariş edeceğim hepsiburada.com dan tırnak ucu kadar birşey almam artık onuda 10 günde yollarlar. Ereyona bakayım i.s. koruyucu vardır inşallah.

Gittigidiyor veya sahibinden.com'da var bu tür ekran koruyucuları İS ait.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m3tyu

quote:

Bende şuan o kılıflardan war ama hiç tavsiye etmiorum 500 milyon verip telefon alabiliyoruz 30-40 milyondan kaçıpta mahvetmek ii birşey değil bence o jelatinden taktım acaip toz war yamuk yumuk ve her tarafı parmak izi dolu inan siliyorum gitmiyor

jelatindemi ekrandami ? jelatindeyse takmadan kaynaklı olabilirmi çünkü o tip alti yapışkanlı ( reklam çıktılı jelatinler vb.) şeyleri takmanın kolay ve sistemli bir yolu var içinde hava toz vb. sinir edici şeyler kalmadan direk oturcak şekilde :D bu bahsettiklerin jelatindemi yoksa jelatin ekrana zarar mı verdi ekranda leke mi birakti ?

• http://www.shield.com.tr/index.php

burada n900 için bulamadım ya var mıdır gorup duyan n900 için invisible shield?

edit:N900 için yaklaşık 2-3 hafta içinde elimizde ürün olacaktır şeklinde mail ile cevap aldım kendilerine arayan arkadaslara haber vermek istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LostNdumb -- 15 Aralık 2009; 21:11:12 >
  • İnvisible Sheild derim başka bişe demem :)

Silikon kılıf deri kılıf vs hikaye :)
  • Radeon dediğin kişiye baktım Shbndn.com'da ama stok bitmiş gözüküyor
  • quote:

Radeon dediğin kişiye baktım Shbndn.com'da ama stok bitmiş gözüküyor

Orda yazanı boşver. ARa konuş. Numarası yazıyor.
  • Evet invisible shield gerçekten çiziklere ve kozmetik problemlere karşı çok güzel koruyor ama sadece bunlara karşı koruyabiliyor. Ne yazık ki en ufak bir darbeye karşı koruması bile mümkün değil. Bu telefonda o kadar sensör var ki, aldığı her darbede büyük bir tehlike altına giriyor. "E sen de bi zahmet düşürme kardeşim" dediğinizi duyar gibiyim. Ne yazık ki temennilerle engelleyemiyoruz düşmesini. Istedıgımız kadar "Düşürmeyecegim, düşürmeyecegim.." desek de o telefon bir türlü darbeyi alacak eninde sonunda. Iste o zaman o ana kadar gozumuz gibi baktıgımız telefona acaba bırsey oldumu dıye hoplayacagız. Evet ürünün görsellik konusunda çok büyük bir artısı var, ama ekrana düzgün bir koruyucu jelatin ve kasaya silikon bir kılıf ile hem darbelere hem de kozmetik etkilere karşı telefonu korumak çok kolay. Sadece görsellikten biraz ödün vermiş olunuyor kimine göre. Telefonumu kaybedeceğime görselliğinden biraz kaybederim daha iyi bence.. Şahsen ben şu an bahsettiğim şekilde kullanıyorum ve çok memnunum..

• Numarası yazmıyor işte sorun orada :D sen pm ile werebilirmisin lütfen
    birde bunu buldum başka bi marka daha iyi olma ihtimali varmı?
    http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productid=214507
  • quote:

Numarası yazmıyor işte sorun orada :D sen pm ile werebilirmisin lütfen
    birde bunu buldum başka bi marka daha iyi olma ihtimali varmı?
    http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productid=214507

Linkteki ürün İS'nin çakması :)

Bende baktım şimdi ve sahibinden de ürün detayı ve satıcı bilgileri yazıyor. Yinede Telefon numarasını PM ile yolladım. Aradaığında DonanımHaber forumlarından bi arkadaşın tavsiyesi üzerine aradım dersen ilgilebecektir.

quote:

Orijinalden alıntı: amiras

Evet invisible shield gerçekten çiziklere ve kozmetik problemlere karşı çok güzel koruyor ama sadece bunlara karşı koruyabiliyor. Ne yazık ki en ufak bir darbeye karşı koruması bile mümkün değil. Bu telefonda o kadar sensör var ki, aldığı her darbede büyük bir tehlike altına giriyor. "E sen de bi zahmet düşürme kardeşim" dediğinizi duyar gibiyim. Ne yazık ki temennilerle engelleyemiyoruz düşmesini. Istedıgımız kadar "Düşürmeyecegim, düşürmeyecegim.." desek de o telefon bir türlü darbeyi alacak eninde sonunda. Iste o zaman o ana kadar gozumuz gibi baktıgımız telefona acaba bırsey oldumu dıye hoplayacagız. Evet ürünün görsellik konusunda çok büyük bir artısı var, ama ekrana düzgün bir koruyucu jelatin ve kasaya silikon bir kılıf ile hem darbelere hem de kozmetik etkilere karşı telefonu korumak çok kolay. Sadece görsellikten biraz ödün vermiş olunuyor kimine göre. Telefonumu kaybedeceğime görselliğinden biraz kaybederim daha iyi bence.. Şahsen ben şu an bahsettiğim şekilde kullanıyorum ve çok memnunum..

Herhangi bi düşmeye veya sert darbeye karşı silikon kılıf ne denli koruyucu olabilir ki? Gerçekten koruyabileceğiniz düşünüyormusun?

Bana kalırsa düşme çarpma vs darbelerde silikon kılıfta işe yaramaz. O yüzden görsellikten ödün vermek yerine İS ile yola devam etmek daha doğru geliyor.

• microsonic koruyucu ekran filmi aldım bir türlü tam takamadım sürekli ya sağda ya solda hava kalıyor ve çıkmıyor. Yıkadım tekrar takayım dedim leke doldu filmin üzeri 15 lira çöpe attık iyimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 16 Aralık 2009; 13:56:31 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.