Şimdi Ara

Koruma Ekipmanı Kaza Testi (Tecrübesi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle hepinize merhaba . Başlıkta da bahsettiğim gibi kazada kullandığınız ekipman marka modelini merak ediyorum ve koruma görevini yerine getirdi mi getiremedi mi bunu merak ediyorum . Özellikle eldiven ,dizlik , mont, ayakkabı olarak yazarsanız sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g3rilla -- 23 Şubat 2015; 22:26:59 >



  • Geçirdiğim kazada Dainese Crono ceketim ve Scoyco MC17 eldivenlerim işlerini gayet güzel yaptılar. Daineselerin içinden sırtlık çıkmaz normalde. Sonradan aldığım sırtlık belki de şu an yürümemi sağlıyan bir ekipman. Olmadığını düşünemiyorum. Sağ kolumun üzerine doğru düştüm ve sırtı üstü şekilde sürüklendim ama kafaya darbe almadım. Bu nedenle kask konusunda bir fikrim yok. Ancak olsaydı da Arai'ye gerçekten çok güveniyorum.
    Bacak ve ayak kısmında hiç koruma olmadığı için sol bacağım ciddi zarar gördü. Kırılma vs olmadı ancak hala kazada zedelediğim yere dokununca hissettiriyor kendini. YDS Diablo uzun bot aldım daha sonra. Başa gelmeden önce bütün ekipmanları almak gerekli gerçekten.
  • Dainese montum yds botlarim dainese pantalonumu shoei kaskimi bir kazada parcaladim ve emin ol cok iyi gorevini yerine getirdi simdi okadar butcem olmadigi icin richa set kullaniyorum eldivenleri mukemmel ona eminimde pantolon ceket nasildir bilemem allah gostermesin tekrar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.