Şimdi Ara

Korsan Windows 7 Kullananlara Şok ! [İlgili 18.02.10 Tarihli Güncelleştirme Çıktı]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu kim şikayet ettiyse helal olsun. Yönetici sildiyse ona da helal olsun. Siz yöneticiler haber yapıp bütün forumlar da gösterince sorun olmuyor, ben herkes bilgilensin diye haberi konu dışına ekleyince problem oluyor nedense? Zaten asıl konun yerini bildiğim için oraya da açmıştım ve mesajımda asıl konunun bulunduğu yere link vermiştim. Ayrıca fx57'ye haberi bütün forum da yayınlaması için pm atmıştım ama sanırım ya kapalı ya da okumadığı için yayınlamadı. Bu önemli bir bilgi ve haber bu yüzden tekrar ekliyorum, silmeden önce lütfen bu yazılanı bir okuyun !!!

Eski Konu Dışı'nda ki konu Linki

Asıl konu linki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 18 Şubat 2010; 15:16:10 >

•  Korsan Windows 7 Kullananlara Şok ! [İlgili 18.02.10 Tarihli Güncelleştirme  Çıktı]

Konu Dışı Linki =>> Tüm forumlar » [Konu Dışı / Off Topic] » Konu Dışı » Korsan Windows 7 Kullananlara Şok !

Microsoft, Windows 7'nin orijinal olup olmadığını kontrol etme metodunu elden geçirdi. Microsoft'tan yapılan açıklamaya göre, içinde bulunduğumuz ay Windows 7'ye yapılacak olan güncellemeyle birlikte, bilinen 70 kadar aktivasyon açığı kapatılacak. Korsan kullananları tespit ederek işletim sistemlerini aktive edilmemiş hale getirecek olan bu kontrol önümüzdeki günlerde gerçekleşecek.Windows Update aracılığıyla yüklenecek korsan kontrol, aktive edilmiş sistemleri derinlemesine ve farklı metodları bir arada kullanarak kontrol edecek.

Güncelleme 16 Şubat'ta Geniunie Windows sitesinde, 17 Şubat'ta ise Microsoft Download Center'da indirilebilecek. Genuine Windows takımının başı Joe Williams ise, bu güncellemenin ayın sonuna doğru Windows Update'ten "önemli" bir güncelleme olarak yayımlanacağını belirtti.Bu güncellemeyle birlikte, eğer orijinal bir Windows 7'niz yoksa, arkaplanınız siyah olacak ve orijinal bir Windows yazılımı almak için uyarılacaksınız.

Windows Genuine Advantage Program yöneticisi Joe Williams, bu yöntemin önceden OEM olarak aktive edilmiş gibi gösteren, ya da toplu key oluşturucuları kullanarak kendini orijinal gibi gösteren işletim sistemlerini tespit edebileceğini belirtti. Korsanların geliştirdiği yeni yöntemlere karşı, Microsoft'un da boş durmadığını aktardı.

Korsan Windows 7 Kullananlara Şok ! [İlgili 18.02.10 Tarihli Güncelleştirme  Çıktı]

Yeni uygulama ile birlikte, korsan olarak aktive edilen Windows 7'ler deaktive edilecek. Ancak kullanıcılar bu işlemin ardından Windows 7 dışına itilmeyecek. Onun yerine Windows 7, "korsan kullanım" ile ilgili uyarılar göstererek kullanıcıyı orijinal sürüme geçmesi için uyaracak. Bir diğer tahmin ise, daha önceki uygulamalarda da olduğu gibi, bu güncellemenin otomatik güncelleme üzerinden geleceği yönünde.Windows 7 Starter Edition ve Basic sürümlerinde korsanlık nadir olduğu için bu sürümler kontrolün dışında tutulacak.

Windows 7'yi yasadışı yollarla kullananların bol bol terleyeceği anlar artık başlıyor: Microsoft aynı önceden duyurduğu gibi bir güncelleştirme aracılığıyla Windows 7'nin korsan kopyalarına karşı harekete geçti. "Activation Technologies Update" (Etkinleştirme Teknolojileri Güncelleştirmesi) öncelikle Windows 7 Home Premium, Professional, Ultimate ve Enterprise sürümleri için sunuluyor; ama Starter ve Home Basic sürümlerde de çalışıyor.

Korsan Windows 7 Kullananlara Şok ! [İlgili 18.02.10 Tarihli Güncelleştirme  Çıktı]

Yasadışı bir kopyaya kurban gittiğini anlayanlar şanssızlığın içinde şansı bulacak: Güncelleme yüklendiğinde korsan sürümler yine çalışmaya devam edecek; lâkin bunun karşılığında her saat başı duvar kâğıtları karartılacak ve sürekli olarak korsan kopya kullandıklarına dair uyarılar alacaklar. Bununla beraber Microsoft Security Essentials veya Media Player gibi ek hizmetler artık çalışmayacak.

Yamayı yüklemek şimdilik kişinin kendi kararına kalmış. Microsoft burada kullanıcıların güvenlik bilincini istinaf etmek istiyor. Otomatik güncelleştirmeleri kapatanlar yamayı kurmaktan kaçınabilecek; ama malum yama en geç bir sonraki servis paketine entegre edilecek. Bu durumda denetim masasından Windows Update'i kişiselleştirmek de yetmeyecek; tabi servis paketi gibi işletim sisteminin güvenliğini, istikrarını ve performansını arttıracak bir güncelleştirmeyi de geri çevirmeyi düşünmezseniz.

Chip Online Haber Linki

Techno Labs Haber Linki

Chip Online Haber Linki

Windows 7 32-bit için WAT güncellemesi

Windows 7 64-bit için WAT güncellemesi

• çinliler veya ruslar bulur bu ısın yolunu.Ala turklerde artık hackerlıkta uzman sayılır ya
  • bende bu update çıkmadı henüz nedense
  • Haber editörleri haberi verdiği zaman önemli ve güncel bir haber ise mevcut bölümü dışında konu dışı bölümünde yansıma yapılabilir, siz de talep etseniz belki de yansıma yapılabilirdi ama konuyu konu dışına açmanız doğru değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.