Şimdi Ara

Korsan windows 10 pro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni aldığımız laptopa 6-7 ay önce kahve döküldü ve yaptırılamayacak hale geldi servise götürdük ve bize çok yüksek bir fiyat söylediler bu yüzden evde bulunan 11 yıllık bilgisayarı yaptırmak zorunda kaldık herhangi bir bilgisayar tamircisine götürdük laptopun bir kaç geliştirme ve windows 10 güncellemesiyle eskisinden daha iyi olabilceğini söyledi ve bize uygun bir fiyat söyledi bizde kabul ettik ve gerçektende bilgisayar eskisinden daha iyi ve hızlıydı ancak 6-7 ay sonra fark ettik ki bilgisayara korsan windows 10 yüklemiş ürün anahtarında ilk 4 hanesi full x harfinden oluşuyor son 1 hanesi farklı bu şekilde girmiş ve sorun gider kısmına girdiğimde ürün anahtarının bulunamadığı söyleniyor ve bana şu uyarıyı veriyor : "Windows güncellemeniz orjinal değilse bilgisayarınız ciddi tehdit altında kalabilir ve virüs bulaşabilir uyarısı" veriyor virüs bulaşıp bilgilerimi ele geçirebilirler mi ben şimdi ne yapacağım lütfen bana bir yol gösterin şimdiden buraya kadar okuyan ve cevaplayan kişilere teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Arkadaşlar 1 hafta sonra üniversite sınavlarım başlayacak o yüzden ne kadar erken yazarsanız o kadar iyi olur

• Merak etme. İçin rahat etsin istiyorsan 2 saat içinde orijinal microsoft web sitesinden windows indirip bir flaşla format atabilirsin. Windows'u etkinleştirmene gerek yok. windows'u etkinleştir watermark'ı ve arka plan değiştirememe dışında hiçbir farkı yok

• Herhangi bir sorun olmaz, için rahat olsun, lakin bankacılık işlemlerini ve online alışverişlerini güvenle yapabilmek için sınavlara müteakiben ivedi bir şekilde bilgisayarını formatlayarak uygun bir lisans anahtarı satın alıp bilgisayarını etkinleştirmelisin. Format atmak artık çocuk oyuncağı, telefonuna mağazadan uygulama indirmek kadar kolay. Youtube'da zibilyon tane Bilal'e anlatır gibi anlatılan Format videoları var, birini izleyip rahatlıkla format atabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Det.Harvey Bullock kullanıcısına yanıt

güvenli bağlantılarda sorun çıkmıyor, belirti göstermiyorsa bence o şekilde de kullanabilir. ama onun için tek sorun, bu zamanda yeni çıkan, pc'deki bütün verileri encrypted hale getiren saldırıya maruz kalmak olacaktır. lisanslı'da da bu risk var ama lisanslı yapmak için kırınca, bu risk daha da artıyor. karşı tarafın inisiyatifine kalmış.   

• Cevaplarınız için çok teşekkür ederim format atacağım sınavlara rahat girmek istiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.