Şimdi Ara

Korsan Uygulama kullanarak Oyun Yazmak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Game Maker Studio Kullarak bir oyun yazmak istiyorum

Düşüncem oyunu Cross Platform yapmak ( Android,iOS,WP)

Oyun motoru normalde ucretli.800 $ bir rakam istiyor.Ama bende bu uygulamanin Korsani var. Her platforma yazabiliyorum uygulama.

Simdi ben bunu markete yuklersem anlayabilirler mi "bu adam korsan yazilimla gelistirmis diye ?" Satin alip indirmeden bir farki yok full uygulama.

Bunu tespit edebilirler mi ? Hangi motorla yazilmis nerden bilecekler yada hadi bildin nasil anlayacaksin kopya mi degil mi ?

Birde java bilgim pek yok eclipse kullarak oyun yazmaktan cazip geliyor bana gamemaker siz ne diyorsunuz bu konuda ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Store yuklemeden once acik kodlari ile gonderiyorsun. Onaylanirsa yayinliyorlar diye biliyorum

• benimde aklımda buna benzer bi soru var. bende oyunun grafikleri korsan photoshopla, müziklerinide yine korsan programlarla yapıyorum. varmı anlaşılma gibi bi durum. ya da korsan uygulamayı geçtim, daha önce bi oyunda kullanılmış sesleri direk kullansam sorun olurmu. mesela flappy birddeki kanat çırpma sesini direk alsam kullansam ne olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

benimde aklımda buna benzer bi soru var. bende oyunun grafikleri korsan photoshopla, müziklerinide yine korsan programlarla yapıyorum. varmı anlaşılma gibi bi durum. ya da korsan uygulamayı geçtim, daha önce bi oyunda kullanılmış sesleri direk kullansam sorun olurmu. mesela flappy birddeki kanat çırpma sesini direk alsam kullansam ne olur.

Digerlerini bilmiyorum ama flappy bird deki sesi alip kullanirsan telif hakkindan dava acarlar ona eminim

• böyle sorular soruyorsan baştan kaybetmişsin zaten gidip unity kullan orada free sürümle yapıp yayınlayıp 100.000$ geçene kadar unity satın almana gerek yok unityde 2d oyunlar yapabilirsin yada ben free sürüm ile uğraşamam diyorsan 30 günlük deneme sürümü var bu süre bittikten sonra ya tamamen 750$-750$ verip unity ve android sürümünü alırsın yada 2 tane 99$ verip 1 aylık alırsın yani işin sağlam olur 800$ yada 1500$ falanda vermezsin ama sen gelip burda korsan kullansam sorun olurmu diyorsun adamlar zaten saftı sen korsan kullan birde para kazan ?

ayrıca iosa oyun yapman için en azından macintosh pcye ihtiyacın var sonra apple da geliştirici hesabın olması lazım sonra app store da yayınlamak için 100$ vermen lazım zaten oyunu yapsan yayınlayana kadar 800$ vericeksin merak etme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.