Bildirim
Korsan Prg. Kullanmadan PDF tarama
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetg4
Korsan program kullanmadan nasıl PDF tarama yapıyorsunuz?
kullandığınız tarayıcının OCR yazılım desteği olması gerekir bu iş için.bu özellik yoksa yapamazsınız._____________________________ Bir yıllık plan yapıyorsan pirinç yetiştir, on yıllık plan yapıyorsan ağaç yetiştir, yüz yıllık plan yapıyorsan İNSAN yetiştir. -
OCR si var. Yazıcının kendi programıyla önceden yapabiliyordum. Programı kaldırdım tekrar kuramıyorum bi türlü. HP CM 1312 nfi MFP yazıcım. _____________________________ Yarın asla bugün olmaz. Yarın hep yarındır. -
quote:
OCR si var. Yazıcının kendi programıyla önceden yapabiliyordum. Programı kaldırdım tekrar kuramıyorum bi türlü. HP CM 1312 nfi MFP yazıcım.
pc ye format falan attınızmı.yani format attıktan sonramı kuramıyorsunuz programı._____________________________ Bir yıllık plan yapıyorsan pirinç yetiştir, on yıllık plan yapıyorsan ağaç yetiştir, yüz yıllık plan yapıyorsan İNSAN yetiştir. -
Hayır format atmadım.
Yazıcının beraberinde gelen kendi yazılımını yüklemiştim bi ara onu kaldırdım tekrar kurmaya çalışıyorum ama kurulmuyor._____________________________ Yarın asla bugün olmaz. Yarın hep yarındır. -
quote:
Hayır format atmadım.
Yazıcının beraberinde gelen kendi yazılımını yüklemiştim bi ara onu kaldırdım tekrar kurmaya çalışıyorum ama kurulmuyor.
bu karşılaştığınız sorun (programı kuramama) genelde iki şeyden kaynaklanmaktadır.
birincisi yazıcınızın usb kablosu takılıyken pc ye format atılırsa windows bazı bileşenleri format atarken otomatik kendi yazılımını yüklemesi
diğeri ise kaldırdığınız programın birtakım dosyaların pc den tam olarak silinmemiş olmasıdır.bunları yani kalıntı dosyaları el ile silmek gerekir._____________________________ Bir yıllık plan yapıyorsan pirinç yetiştir, on yıllık plan yapıyorsan ağaç yetiştir, yüz yıllık plan yapıyorsan İNSAN yetiştir. -
USB kabloyu yazılım isteyene kadar takmıyorum. Ancak yazılım isteyince takıyorum. Wise Registry Cleaner, Wise Disk Cleaner gibi programlarla artık regedit girişlerini ve dosyaları silmeye çalıştım. Hatta Regedit ten "HP" ve "Hewlett Packard" yazan herşeyi elle silme cüretini :) bile gösterdim ama nafile. _____________________________ Yarın asla bugün olmaz. Yarın hep yarındır.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler