Şimdi Ara

Korsan oyun devri bitiyor...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
3.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler artık sağlam korsan oyun bulmak acayip zorlaştı.Hep oyunlarda bir bozukluk çıkıyor.Eskisi gibi değil firmalar çok iyi koruyor oyunlarını.Zaten DH'den de fark ediliyor.3-4 sene önce oyunlar bölümünde tek tük orjinalci varken artık ciddi bir boyuta ulaştı orjinal oyun kullananlar tabi steam'in etkisi de var sanırım burda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komodo ejderhası -- 8 Temmuz 2011; 12:19:53 >

• Multiplayer oyunlar git gide artıyor bir oyunda multi varsa daha fazla satıyor(Bazıları dışında).
    Diğerine katılmıyorum önceden nasılsa şimdide çok rahat bir çok yeni çıkan oyun korsan olarak oynanabiliyor.
  • korsan hiçbi şekilde önlenemez ama steam indirim falan derken kopyanın çilesini çekmek istemeyen oyuncular çok çok uygun fiyata orjinal oyun edinebiliyor.
  • ilk defa duyuyorum. nerede bitti acaba . . .
  • walla bende ilk defa senden duydum bunu ben hiç bi sorun yaşamıyorum walla
  • Arkadaş hiç torrent diye bişey duymamış galiba
  • Linkciler tükense Torrent var Torrent tükense UseNet var o hooo bu sultanlık bitmez korsan ölmez :D

Bitirmeye çalışanlara
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun devri bitti mi ?
    4 yıl önce açıldı
    Multiplayer Ve Korsan Oyun...
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zero2900

Linkciler tükense Torrent var Torrent tükense UseNet var o hooo bu sultanlık bitmez korsan ölmez :D

Bitirmeye çalışanlara

İnternet diye bişey var olduğu sürece korsan var olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: big Left

quote:

Linkciler tükense Torrent var Torrent tükense UseNet var o hooo bu sultanlık bitmez korsan ölmez :D

Bitirmeye çalışanlara

Yanlız kırılamayan oyunlarda yok değil mesela Ubisoft un Shaun White Skateboarding oyununun hala bir ilacı yok. :(

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: big Left

quote:

Bitirmeye çalışanlara

Yanlız kırılamayan oyunlarda yok değil mesela Ubisoft un Shaun White Skateboarding oyununun hala bir ilacı yok. :(

Güzel oyun değil zaten

• Oha Skidrow mu saçma? Bu işten anlıyormusun gerçekten? Yorumundaki orjinal hevesinden anlıyorum ki Skidrow u tanımıyorsun o saçma dediğin grup DRM yi ilk kıran gruplardan ve Senin köklü dediğin Razor gibi gruplardan herkes şikayetci L4D2 yi onlar kırdı oyun çıktı millet oyunu bitirdi korsan hala yükleyemiyodu. Skid in crackları en sağlam olanıdır. Misal Assasen Creed II... Razor dediğim gibi felaketleştiği için aldığı tepkiler üzerine bırakmış olabilir bilemem adamlar oyunun exe si yerine kendi exelerini oluşturuyorlardı birde sid dosyası diye saçma bir dosyayı ordan oraya kopyalıyorduk Skid in her işi temiz ve sağlam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zero2900 -- 8 Temmuz 2011; 4:19:06 >
  • Not: Skid Amiga kraker grubudur yani muhtemelen Razor dan daha eskiler :) Hatta speedballs oyununun amiga versiyonunu kıranlarda onlardır.
  • orjinal oyuna hayır yasasın korsan
    100 tl lik oyuna 5 tl verip alıyom.ohhhh miss.olmadı netten indiriyom.son 1 ayda 50 gb lık oyun indirdim hepside çatır çatır çalısıyor hiç sorun yok.
    fulloyun.com saolsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: yüzüklerin_efendisi

orjinal oyuna hayır yasasın korsan
    100 tl lik oyuna 5 tl verip alıyom.ohhhh miss.olmadı netten indiriyom.son 1 ayda 50 gb lık oyun indirdim hepside çatır çatır çalısıyor hiç sorun yok.
    fulloyun.com saolsun

Site ismi verme bide bu kadar özendirici mesaj yazarsan ceza alabilirsin :)
  • Ya nasıl korsan ölmüyor,torrentten ne çeksem bozuk.Biri hata verir,birinde siyah ekran çıkar...18 yaşındayım,kredi kartım olsa bende steam'den falan alacam.Artık yetti canıma yani.
  • Multiplayer oynama olayını çoğu oyunda çözemiyorlar,bu da insanları orjinal oyuna itiyor. Bir call of duty'i multiplayer oynamakla demo bölümlü oynamak arasında büyük fark var kanımca
  • Konsol oyunlarının ve Steam'in Orjinal oyun almaya katkısı çok büyük oldu. Ama Orjinal oyunlar ilk çıktığı zaman fiyatları uygun olsa daha çok talep olur ama çok pahalı be arkadaş
  • Korsan elbette bitmedi ve bitmez ama kullanıcısı azalabilir. Senelerdir oyun oynayan bir insanımdır, özellikle son 2-3 seneye kadar pek fazla orijinal oyun satın almadım. Şimdi neredeyse internetten oyun indirmiyorum korsan olarak. Tabii bunda benim artık kendi paramı kazanıyor olmamın da etkisi büyük. Çok hevesle beklediğim oyunları asla korsan almıyorum ama mesela gamespottan takip edip merak ettiklerim olursa, indiriyorum beğenirsem satın alıyorum, beğenmezsem oynamayıp siliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yüzüklerin_efendisi

orjinal oyuna hayır yasasın korsan
    fulloyun.com saolsun

seni bulgaristana davet ediyorum o yazdığın yerde mutlu olduğunu sanıyosun ama bulgaristan yeşillik orman felan çok gel oralara sen

mamunda reis.
  • mamundanın selamı var
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.