Şimdi Ara

Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU] (3333. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
98.169
Cevap
237
Favori
4.379.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
250 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 33313332333333343335
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • şahsen benimde ümidim yok.grip aşısını getiremeyen bu aşıyı getiremez.ancak kobay olarak cin aşısını getirebilir .deneme yapcaklar üstümüzde.

  • Arkadaşlar, Dünya Sağlık örgütünün finansörlüğünün % 15 ini ABD, % 18'ini Bill Gates ve Melinda Gates vakfı, % 8'ini İngiltere finanse ediyor, gerisini yazmadım, siz araştırın, bakın.


    Aşının ön plana çıkarılması ABD seçimlerinden sonra oldu, seçim öncesi aşı muhabbeti bu kadar değildi.


    Bizim ülkemizde bugüne kadar sokaklarda kıvranarak ölen, üzerine tahta çivilerle kapıları kilitlenen henüz olmadı, ilerleyen zamanlarda olursa şaşırmayacağım yalnız.


    Virüsün havada asılı kaldığı söyleniyor, ancak bununla ilgili tek bir video yok. Virüsün paradan, şundan, bundan bulaştığı söylenerek insanlar korkutuldu, onu da yazayım.


    Yazılacak çok şey var da, anlayana bu kadarı yeterli. İnsanlara hakaret ederek belli meslekleri işgal eden, bulunduğu koltuğa bol gelen, kendini akıllı sanan, toplumu küçümseyen ve tepeden bakan insanlara ne anlatsan anlamaz zaten. Adam olmak başka bir şeydir. Düşünceni bilimsel gerekçeleriyle, açıklamalarınla yazar, paylaşır geçersin.


    Düşüncesini savunamayan basit insanlar hakaret eder, küçümseyici şeyler yazarlar. Bu insanları gerçek hayatta farkettiğinizde 10 metreden fazla yanınıza yaklaştırmazsınız, muhatap olmaz, merhaba der geçersiniz, daha fazlasını yapmazsınız.


    Anlayana bu kadarı yeter, fazla yoruma gerek yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 1 Aralık 2020; 10:18:29 >




  • PCR-Testlerinin hastaligin teshisinde kullanilmasi ne derece dogru bilemiyorum. Corona belirtileri gösteren bir ailede baba haric diger aile bireyleri pozitif cikiyor. Babada ise öksürük ve zatürre gelisiyor yine test yapiliyor yine negatif cikiyor. En son durumu kötülesince hastaneye yogun bakima aliniyor. Testlerin hata payi yüksek, yanlis negatif sonuc verdigi gibi yanlis pozitif sonuclarda veriyor. Hastaligi pik yapmis bir hastada bile sonuc Negatif cikabiliyor.

  • aykut.. kullanıcısına yanıt

    Kayra o çok takılma




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3042DE2E5 -- 1 Aralık 2020; 11:38:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Testlere de aşılara da araştırmadan, körü körüne inanmamak lazım. Test sonucum negatif çıktı diyip dolaşmaya devam edenler bile oluyor
  • ne yapsın sonuç pozitif çıkana kadar test mi yapcak


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Akciğerlerine bakılması lazım. Kristallenme varsa korona olmuş oluyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EleSuDökenSuat

    Bir adamın alenen her konuda her muhabbette AKP yalaması yapabilmesi takdire şayan.

    herhalde iphone 12 falan almayı düşünüyor yakın zamanda. iyi mesai yapmış dün gece. şimdi ağa babalarına gösteriyordur konuya yazdığı mesajları nasıl iyi yalama yıkama yapmış mıyım diye... çıkarmıştır paranın yarısını.  

  • quote:

    Orijinalden alıntı: nucro

    Haberlerde yer almaması öldürmüyordu anlamına gelmiyor: DSÖ kendi söylüyor, mevsimsel grip ( seasonal influanza) her sene tahmini 650 Bine kadar ölüme sebep olur:







    Bir de düşünün ellerinde yanlış gösteren PCR testleri ile gripten binlerce kat fazla test etselerdi bugünkü rakamları bulabilirler miydi? Bence evet.



    Alıntıları Göster

    iyi hoş diyorsun da o her yıl gripten ölen 650.000 kişi hangi memleketten? alayı hindistan, afrika bilmem ne. avrupa'da abd'de gripten ölen kaç kişi var yılda?





  • quote:

    Orijinalden alıntı: leftercan1907

    kısıtlama gelen ülkerde düşüş olmuş faydası olmuş.


    çoğu 2-3-4 haftalık tam kapanmalar uygulayarak kısıtladı bunu. öyle düşürdüler sayıları. biz ekonomiden dolayı uygulayamıyoruz. bakalım bizim batık ekonomisi olan ülke modeli kısıtlamalar ne kadar işe yarayacak?

  • 20 YAŞ ALtına saat 4 ten sonra çıkma yasaği varmiş diye duydum doğru mu

  • Bu aşının zorunlu olması gibi bir durum söz konusu olabilir mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaslar doktor favimol ve korokin tablet verdi ama korokin tablet 3.gunumde sanki yuzumde sisme yapti kullanmasam sadece favimol kullansam olur mu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sigara-virüs saçmalığı çevremde devam ediyor.Bu hafta piyasadan sevdiğimiz bir abimiz entübe edildi, sigarası ve bilimum hastalığı olan karısı dün itibari ile sadece koku kaybı yaşayarak atlattı.


    Sigara kesinlikle bu illeti uzaklaştırıyor demiyorum öyle bir çalışmam filan da yok ama çevremde artık saymayı bıraktım bu tip örnekleri.Acaba virüsle değil de aynı ispanyol gribi gibi bağışıklığımız mı öldürüyor bizleri.

  • Kapnma kapanma diye tutturanlar bu haberi iyi okusun


    https://twitter.com/cumhuriyetgzt/status/1333705535489708033?s=21
  • Bu hastalık bence en çok ev oturmaları, akraba ziyaretleri, el öpme gibi gelenekler ve düğünlerden bulaşıyor. Dışarda kimi görsem maskeli (sigara içenler hariç, onlar sallamıyor pek) , otobüste falan %95 maske var insanlar dikkat ediyor. Aynı şekilde ben de baştan beri toplum içindeyken maskeye vs. dikkat ediyorum daha bulaşmadı. Tek fark biz misafir kabul etmiyoruz ve hiçbir düğüne gitmedik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mecbur kaldım, bankaya gittim, gidene kadar en az 10 maskesiz gördüm, demek bunlar bir bana görünüyor, hepsi de maganda tipli mahluklar, uyaramazsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 33313332333333343335
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.