Şimdi Ara

Korner Sıkıntısı ve Orta Saha

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Luyindama,Marcao,Diagne,Mitroglou içerde bizim beyefendiler Emre Akbaba,Belhanda,Selcuk topu ön direğin ötesine geçirmekten aciz,zavallı korner atıyor. Valla ben Fatih Terim olsam 90+3 de Emre Akbabanin yerden giden kornerinden sonra dayanamaz sahaya dalar Emre Akbaba ya agzima geleni sayardim izledigim yerde ne hale geldigimi siz dusunun. Butun mac b.k gibi korner atip durdunuz bare son dakika su isi becerin vasifsiz herifler!

    Bir diger can alici sikinti orta sahanin yol gecen hani olmasi. Gecen sezonun birinci haftasindan beri takimin degismeyen gercegi. Rakip elini kolunu sallaya sallaya birinci bolgene geliyor. Bugun 18 tane sut cekti erzurumspor bi kac kazma sutlar haric hepsinde de yuregimiz agzimiza geldi. Ndiaye gercekten basi kesik tavuk gibi kostugu icin surekli verkaclarla oyundan dusuyor pozisyonunu kaybediyor. Su orta sahaya Selcuk Inan lig standartlarina gore aslinda ilac olmustu.Terim onu oyundan cikarinca mac da orda az cok bitmis oldu. Cunku Selcuk dikine rakibe top kaptirmiyor, kilit paslar atiyor,pozisyonunu kaybetmiyor, kontrollu savunuyordu. Bunlari yapan orta saha olmayinca rakip yine hucumda Real Madride dondu, biz de ecis bucus bi takim iste su sorunu 2 yildir cozemeyen teknik heyete ne diyelim sevgili Galatasaraylilar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roket5361 -- 3 Mart 2019; 21:44:15 >







  • Bu kornerler beni de çok sinir ediyor. Attığımız 10 kornerin 2 tanesi tehlike yaratıyor rakip kalede. Selçuk, Belhanda, Emre Akbaba kim atarsa atsın değişen bir şey yok. Demek ki korner taktiğimiz yok. Acilen korner çalışması gerekiyor takımın. İçerde Luyindama, Diagne ve Mitroglou gibi isimler varken kornerden çok tehlike yaratmamız lazım.
  • Fernando olmadı mı ortasına çok kırılgan
    Donk cezalı veya sakat değilse Fernando yoksa o oynamalı
    Ndiaye daha etkili oluyor bunlarla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son dakikalar. soldan bir korner kullandık. emre akbaba ön direğe yetiştiremedi. top döndü dolaştı sağdan korner oldu. gene emre akbaba topun başında. top ön direkten ayakla ( kafayla değil ) uzaklaştırıldı. belhanda çok mu farklı orta yapıyor! hayır aynısı. ön direğe atıyorlar sürekli. korner kullanırken o yüzden heyecan yapmıyorum artık. ama şu bir gerçek ki kulubumuzde bu yetenek sıfır ve kesinlikle çalışmıyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek kelime ile bizim adamlar vitaminsiz ve yeteneksiz. Hadi maç içerisinde bir korner ön direğe gelir filan ama be kardeşim her ortamı ön direğe denk gelir? Hemde havadan olsa gam yemeyeceğim adam ön direğe yerden gönderiyor. Ön direkte rakipten 4 adam, bizden hiç oyuncu yok.

    Kardeşim senin takımında Luyindama var, Kostas var, çok uzun olmasa bile hava topunda etki edecek Marcao var. Ligimizde genel olarak oyuncular kısa ve güçsüz. Luyindama ve Kostas bunların üzerinden tereyağından kıl çeker gibi kafa atar. Ama yok arkadaş bu adamların olduğu alana orta yapamıyorlar. Kavisli, sert ve penaltı noktası civarına atılacak her korner ile tehlike yaratırız. Bizim vitaminsizler az Toni Kroos nasıl korner kullanıyor izlesinler. Adam Ramos ve Ronaldo çok iyi yükseliyor diye kafalarına bırakıyordu topu.

    Korner kullandığımız her an, atak yediğimiz anlardan daha çok sinirleniyorum.
  • Kanat oyunu oynayıp düzgün orta açmadığımız sürece Diagne'den de, Mitroglou'dan da verim alamayacağız. Takım ciddi anlamda özürlü gibi oynuyor, oyun zekası yüksek hücüm oyuncularına ihtiyacımız var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlhxyz -- 4 Mart 2019; 13:19:31 >
  • Duran topları iyi kullanamadigimiz gerçek taç dahil.
    Ayağı düzgün adrese teslim orta yapan oyuncumuz yok denecek kadar az.
    Diagne'nin leblebi gibi gol atmasinin en büyük sebebi Trezeguet ve Pavelka gibi oyuncuların Diagne'nin resmen ağzına top atmasiydi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takımda sistem yok sistem! Taktik yok! Avrupa'daki takımları açın izleyin adama top geliyor adam topu direk arkadaşının olduğunu düşündüğü yere yolluyor. Bizdekiler iki saat bakınıyorlar eeee böyle oluncaya rakip savunma yerleşiyor. Yavaş oynuyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.