Ben Hataylıyım. Uçaklar dün gece yarısı Hatay üzerinden geçtiler. Bu uçakların ülkemiz F16ları olduğunu biliyorduk. Eğer değillerse yabancı ülkelerin uçakları bizim ülkemizin semalarında ne işi var. Bütün Hatay halkı geceyarısı büyük bir gürültü koparan bu uçaklar yüzünden büyük gerginlik yaşadı. Açıklama bekliyoruz... ----------------------- 1.Suriye, İsrail uçaklarının ülkesini kuzeyden (Türkiye) bombaladığını iddia etti. 2.İsrail doğrulamadı. 3.Sayın Başbakanım "Türkiye'den uçak kalkmadağını" söyledi. 4.Genelkurmayımızın internet sitesinde konu ile ilgili HAVA SINIRI İHLALİ belirtilmemiş.
Peki gece yarısı 00,30 sıralarında Hatay'da evimin balkonunda otururken, ses duvarını aşarak geçen 4-5 uçak, geriye 3 uçak olarak döndüler. Şimdi size soruyorum: Acaba ben hayal mi gördüm? -----------------------
Dün gece gaziantep semalarında savaş uçakları varmış ve antepe yabancı bir cisim düşmüş.İşte suriyeye giden israil uçaklarından düşmüş bu, herşey açık.İsrail uçakları türkiyeden havalanmış
------------------------ dün gece 00:30 da 2 tane savaş uçağı hataydan geçti ve bu uçaklar çok alçaktan uçtu.bilmiyorum artık.
Bu gün sabah bizim burdan çok uçak geçti ama Manisa'dayım
Niçin sizin oradan alçaktan uçtular bilemiyorum ama yapılan ikili anlaşmalar gereği İsrail ve Türk hava kuvvetleri ortak eğitimler sürdürüyorlar. Onlar burada Konya da bizde İsrail de.
bizim afyondanda geçtiler hem bide kondular askeri havalanı warda
Suriye ye az bile
Suriyenin yıllarca Apoyu beslediğini, PKK da yüzlerce Suriyeli olduğunu çabuk unuttuk anlaşılan
israil uçakları akdeniizi açıktan geçip kuzeyden suriye'yi bombalayabilir. daha öncede tanker uçaklarını kullanarak akdenizin yarısını aşıp tunus'u bombalamışlardı. ama bizim topraklarımızı kullanacaklarını zannetmiyorum.