Şimdi Ara

Korku Filmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkes en beğendiği en etkilendiği filmleri yazabilirse özellikle korku filmi çok iyi olur
    benim son bi haftada izlediğim filmlerden mama baya iyiydi

• Her hafta sonu izlerim bu aralar izlicek korku filmi bulamadım tavsiyesi olan yazarsa daha iyi olur,izlediklerim arasında en iyileri;

Daha fazla vardı unuttum,şimdilik bunları yazıyorum.
  • mirrors
    the grave encouters
  • The Conjuring kesinlikle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: denn1s33

Her hafta sonu izlerim bu aralar izlicek korku filmi bulamadım tavsiyesi olan yazarsa daha iyi olur,izlediklerim arasında en iyileri;

Daha fazla vardı unuttum,şimdilik bunları yazıyorum.

sende tamda benim sevdiğim korku filmlerini yazmışşsın biraz daha tavsıye et :)

• The Conjuring, Dead Silence, Insidious, Exorcism of Emily Rose,The Shining,House Of Wax

• aralarında izlemediğin varsa bir bak derim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Duygusal Film
    13 yıl önce açıldı
    Korku-Gerilim Filmleri Klişeleri;
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • faces of death
  • Çok gerilim halinde olan filmleri sevmem.Elbette gerilim olacak ama bazıları cıvığını çıkarıyor.Ne zaman olay olcak diye beklerken umudunuzu kesiyorsunuz en sonunda.Ondan sonra çıksa bile yaratık, birşeye benzemiyor.The Conjuring fena değildi.Ama o bebeğin içine hayalet girmesi falan bence çok basitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

Çok gerilim halinde olan filmleri sevmem.Elbette gerilim olacak ama bazıları cıvığını çıkarıyor.Ne zaman olay olcak diye beklerken umudunuzu kesiyorsunuz en sonunda.Ondan sonra çıksa bile yaratık, birşeye benzemiyor.The Conjuring fena değildi.Ama o bebeğin içine hayalet girmesi falan bence çok basitti.

gerilim korkunun yanı sıra bütün kategorilerde em etkileyen film hangisiydi hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maholan

quote:

Çok gerilim halinde olan filmleri sevmem.Elbette gerilim olacak ama bazıları cıvığını çıkarıyor.Ne zaman olay olcak diye beklerken umudunuzu kesiyorsunuz en sonunda.Ondan sonra çıksa bile yaratık, birşeye benzemiyor.The Conjuring fena değildi.Ama o bebeğin içine hayalet girmesi falan bence çok basitti.

gerilim korkunun yanı sıra bütün kategorilerde em etkileyen film hangisiydi hocam ?

Shutter Island'ın etkisinden 2 ay çıkamamıştım.Ayrıca müziğide harikaydı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: maholan

quote:

Shutter Island'ın etkisinden 2 ay çıkamamıştım.Ayrıca müziğide harikaydı.

en kısa zamanda izlicem hocam teşekkürler :)

• maholan kullanıcısına yanıt
    İzlemediysen kesinlikle izlemeni isterim.Böyle iç parçalayıcı bir film yok gerçekten.Leo. DiCaprio favori adamlarımdandır zaten.The Departed filmide müthiştir.Zeka oyunları içerir çok fena.
  • quote:

İzlemediysen kesinlikle izlemeni isterim.Böyle iç parçalayıcı bir film yok gerçekten.Leo. DiCaprio favori adamlarımdandır zaten.The Departed filmide müthiştir.Zeka oyunları içerir çok fena.

çok teşekkür ederim hocam başka önerebileceğiniz filmler olursa bilmek isterim
  • maholan kullanıcısına yanıt
    Önemli değil.Aşağıdaki filmler ise güzel vakit geçirmek için tercih edilebilecek çok güzel filmlerdir.

Bunu üsttekilerden ayrı atıyorum.Efsanedir
  • Korku filmi ile vahşet filmini karıştıran olmuş bence ama vahşet filmleri kesinlikle korkutucu değil iğrendirici.Korku filmi dediğin ruhlu,cinli,büyülü olur psikolojik olaylar olur gerilirsin bunlardan dolayı.Ama testere,texas katliamı gibi filmlere korku filmi demek gelmiyor bana niyeyse sadece insanı iğrendiriyor o kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: denn1s33

Korku filmi ile vahşet filmini karıştıran olmuş bence ama vahşet filmleri kesinlikle korkutucu değil iğrendirici.Korku filmi dediğin ruhlu,cinli,büyülü olur psikolojik olaylar olur gerilirsin bunlardan dolayı.Ama testere,texas katliamı gibi filmlere korku filmi demek gelmiyor bana niyeyse sadece insanı iğrendiriyor o kadar

aynen hocam o ikisini birbirinden ayırmak gerek 4 gündür cinli perili film izliyorum korkmuyorum hiç diyodum gece çıkarmadığım cin kovalamadığım şeytan kalmadı artık şöyle komik filmler arıyorum bende

• quote:

Orijinalden alıntı: MERT*

The Conjuring kesinlikle.

aynen güzeldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.