Şimdi Ara

Korkmuyor musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazılarınız 20-30, bazılarınız 40-50 sene sonra ölecek. Korkmuyor musunuz ölmekten? Bu kadar insan, bu kadar canlı varlık gelip geçti evren üzerinden. Kendinizin niye geldiğini düşünüyorsunuz hayata, bir hiç olmaktan korkmuyor musunuz? Öldükten sonra ne olacağını düşünüyorsunuz kendinize? Açıkçası ben, ölümden, teknolojinin gelişmesinden çok korkuyorum. Sizin korkularınız nelerdir?

• Teknolojinin gelismesinden ne korkuyorsun sizin yyzunuzden bilisimde ve teknolojide 20 sene gerideyiz sinirlendim gene ramazan ramazan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takma kafana akışına bırak.

• Öldükten sonra hiç olacağıma inansam belki korkardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratch -- 2 Temmuz 2015; 19:53:02 >
  • O araya eklenmiş bir teknoloji var o ne la subliminal falan mı konuyla ne alaka.

• quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

Teknolojinin gelismesinden ne korkuyorsun sizin yyzunuzden bilisimde ve teknolojide 20 sene gerideyiz sinirlendim gene ramazan ramazan

Teknolojinin gelişmesinden değil, geliştikten sonra getireceği sonuçlardan korkuyorum kardeşim. Ne dar görüşlüsün.
  • ben ölmekten değilde, gerçek aşkı yaşayamadan ölmekten korkuyorum (i need to touch a beautiful girl)
    zengin olamadan ölmekten, hayatımı yaşayamadan ölmekten korkuyorum.

ayrıca senin teknolojiden neden korktuğunu anlamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarani

quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

Teknolojinin gelismesinden ne korkuyorsun sizin yyzunuzden bilisimde ve teknolojide 20 sene gerideyiz sinirlendim gene ramazan ramazan

Teknolojinin gelişmesinden değil, geliştikten sonra getireceği sonuçlardan korkuyorum kardeşim. Ne dar görüşlüsün.

Ben dar gorusluysem sen körsün ozaman kardesim teknolji ve modern olmadanki zararli goruyorsun malesef bazi insanlar cahil ve yobaz anca face girsinler

• Valla bundan 1000 yıl sonrasını görmeyi isterdim yalan yok, teknoşojinin gelecek nesillerde neler getireceğini çok merak ediyorum. Bazen zamandan ve maddeden bağımsız geçmişi-geleceği, uzayı, farklı evrenleri dolaşabilmek istiyorum.
  • Ben ölmekten degil,Allaha hesap veripte gunahlarimdan azap cekecegimden korkuyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 480mrt

Valla bundan 1000 yıl sonrasını görmeyi isterdim yalan yok, teknoşojinin gelecek nesillerde neler getireceğini çok merak ediyorum. Bazen zamandan ve maddeden bağımsız geçmişi-geleceği, uzayı, farklı evrenleri dolaşabilmek istiyorum.

1000 değil bakalım yarın Dünya diye bir şey kalacak mı, 1 gün değil, 1 saniye bile çok şey değiştiriyor dostum.
  • Yok olacağım için korkmuyorum. Sonuçta saniyede kaç bin kişi ölüyor doğuyor kim bilir
  • Korkarak yasanir mi anasini satiyim korkmuyorum zamani gelince gideriz onu mu dusuncem bide

• Aksine ölmeyi severim her gün 1 kez olurum kanki sonra zamanın etki etmediği bi alemde dolanirim sonra dirilirim tekrar kanki sende dene

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.