Şimdi Ara

korkak hoca cesur hoca arasındaki farklar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mimleon

bir de lig lideri örnek takımınız GS bakalım

ileri ikili Burak-Drogba
    arkasında oynayabileceklerin listesi
    Aydın Nordin Emre Engin Wesley hamit Yekta Selçuk Melo

bunlardan sadece Wesley ve Engin bizim Baroni mevkisi gibi
    diğerleri hep klasik orta saha

bu durumda hangi takım daha hücuma dönük?

Elbette aramızdaki 6 gol farkına bakacaksınız
    onlarda Burak farkı var
    uzun top-gol onların sistemi
    biz kontrollü oyunda rakibi uzun alanda yakalayamıyoruz
    sebep bu

biraz hislerinize kapılmadan akıllıca bir düşünün

uzun top - gol mü?

sen bizim maçları hiç izlemedin anlaşılan
  • quote:

ileri ikili Burak-Drogba

onlarda Burak farkı var
    sebep bu

:)
    Konuşurken macların ozetlerini bari izleseydin.
  • Aykut =
    - Motive edemez
    - Liderlik yapamaz
    - Antremandan anlamaz
    - Maç tahliliyle maçı çeviremez
    - Elindeki oyuncuların potansiyelini kavrayamaz . (sezer dururken selçuğu oynatmama gibi)
    - Cesur değildir (çift ön libero)
    + Oyuncularla duygusal bağ kurar.
    + Belki birazda transferden anlar demeyimde hangi ligden oyuncu alacağını bilir.
    + Karizma adamdır. (sene sonu sakal takım yakışmıştı)
    -/+ Adam gibi adammıdır bileme çünkü içten pazarlıklı olabilir sözünden de döndü şike sürecinde içeri alınmayacağı belliydi bıraksa ne yapacaktı ki zaten anadolu takımından iyidir fb.

Fatih Terim
    + Motive Eder
    + Liderlik yapar
    + Antremandan anlar anlamasada amerikadan profesyonelleri getirir
    + Maçı çevirir
    + Potansiyelli oyuncuları kavrar
    + Cesurdur.
    +Oyuncularla duygusal bağda kurar
    -Biraz sinirli ve eli ve ağzı bozuktur o kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hawkerx

Aykut =
    - Motive edemez
    - Liderlik yapamaz
    - Antremandan anlamaz
    - Elindeki oyuncuların potansiyelini kavrayamaz . (sezer dururken selçuğu oynatmama gibi)
    + Belki birazda transferden anlar demeyimde hangi ligden oyuncu alacağını bilir.
    -/+ Adam gibi adammıdır bileme çünkü içten pazarlıklı olabilir sözünden de döndü şike sürecinde içeri alınmayacağı belliydi bıraksa ne yapacaktı ki zaten anadolu takımından iyidir fb.

Fatih Terim
    + Motive Eder
    + Liderlik yapar
    + Maçı çevirir
    + Cesurdur.

Bence de Fatih Terim Türkiye'nin en iyi hocası da sana şurda Fatih Terim'in sırf geçen seneki yaptığı amatörlükleri saysam neler çıkar neler. Eğer TFF son maç Terim'in cezasını kaldırmasa, Terim Kadıköy'e gelmese ve GS şampiyon olamasa bunun baş sorumlusu Fatih Terim'di. Play off'da yine sinirlerine hakim olamadı. Sinirlerine hakim olamayınca doğal olarak oyuncularını da etkiledi. Ligde bariz daha iyi oynayan GS takımı da play off'da çöktü. Bunun suçunu da Play off'a falan attılar. Halbuki Fatih Terim biraz daha sakin olsa Galatasaray en fazla 4.haftada şampiyondu. Ama olamadı. Burda da FB-GS maçı haftası boyunca Fener'i şampiyon yaptılar konuları açıldı. GS şampiyon olunca tabii bunlar unutuldu. Korkak derbilerde başarısız şöyle böyle dediğiniz Aykut Kocaman geçen sene derbilerin normal sezon da dahil en fazla puan toplayan hocasıdır.

Şu adamlık konusuna gelince de Türkiye adamları cidden kaldıramıyor. Fatih Terim'i bak tekrar söylüyorum en iyi hoca olarak görüyorum. Ama adam sürekli küfür ediyor, sürekli ceza alıyor, tartışmalara giriyor. Yazdığın şey, biraz sinirli ve eli ağzı bozuktur o kadar. Aykut Kocaman'da bunların hiçbiri yok. Yazdığın şey içten pazarlıklı olabilir. Yani garipsiyorum bu durumu. Burda kıymete binmek için soy sop sövmek gerekiyor. O zaman adam gibi adam kabul ediliyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

quote:

Aykut =
    - Motive edemez
    - Liderlik yapamaz
    - Antremandan anlamaz

Fatih Terim
    + Motive Eder
    + Liderlik yapar
    + Maçı çevirir
    + Cesurdur.

Bence de Fatih Terim Türkiye'nin en iyi hocası da sana şurda Fatih Terim'in sırf geçen seneki yaptığı amatörlükleri saysam neler çıkar neler. Eğer TFF son maç Terim'in cezasını kaldırmasa, Terim Kadıköy'e gelmese ve GS şampiyon olamasa bunun baş sorumlusu Fatih Terim'di. Play off'da yine sinirlerine hakim olamadı. Sinirlerine hakim olamayınca doğal olarak oyuncularını da etkiledi. Ligde bariz daha iyi oynayan GS takımı da play off'da çöktü. Bunun suçunu da Play off'a falan attılar. Halbuki Fatih Terim biraz daha sakin olsa Galatasaray en fazla 4.haftada şampiyondu. Ama olamadı. Burda da FB-GS maçı haftası boyunca Fener'i şampiyon yaptılar konuları açıldı. GS şampiyon olunca tabii bunlar unutuldu. Korkak derbilerde başarısız şöyle böyle dediğiniz Aykut Kocaman geçen sene derbilerin normal sezon da dahil en fazla puan toplayan hocasıdır.

Şu adamlık konusuna gelince de Türkiye adamları cidden kaldıramıyor. Fatih Terim'i bak tekrar söylüyorum en iyi hoca olarak görüyorum. Ama adam sürekli küfür ediyor, sürekli ceza alıyor, tartışmalara giriyor. Yazdığın şey, biraz sinirli ve eli ağzı bozuktur o kadar. Aykut Kocaman'da bunların hiçbiri yok. Yazdığın şey içten pazarlıklı olabilir. Yani garipsiyorum bu durumu. Burda kıymete binmek için soy sop sövmek gerekiyor. O zaman adam gibi adam kabul ediliyorsun

Kusura bakmada binbir katakulliyle bilek hakkını senden almaya kalkarlarsa sende sinirlerine hakim olamazdın.Kimse olamazdı .
    Bu saçmalığın geçen sene kimlerin cebi dolsun diye yapıldığı ortada. Haksızlıkları içine ata ata bir yerde patladı.

Sürekli küfür ediyor yazmışsın , bana Emreye p.ç dediği pozisyon haricinde 2 sezondur bir tane küfürünü göster haklısın diyeceğim.Birşeyi de abartmasanız olmaz . Hepiniz de maşallah tertemiz çocuklarsınız hiç küfür etmezsiniz . Fatih hoca ne düşünüyorsa pat pat suratına söyler.Kimseyle ağız dalaşına girmez.
    Aykut kocaman dediğiniz adamsa sürekli birilerine laf çarpıtır sonrada uzatmayın diyip aradan sıyrılır , Aykut kocaman kadar içten pazarlıklı , cin bir adam daha geldimi bu lige ?

• quote:

ileri ikili Burak-Drogba

onlarda Burak farkı var
    sebep bu

uzun top - gol bizim sistemimiz değil ha

• quote:

işte defans oynuyor diyenler için cevap

ilerideki 4 oyuncumuzun Avrupada kabul edilen profilleri
    sow-webo-kuyt
    ------baroni-----

korkak hoca cesur hoca arasındaki farklar

Allahtan Korkun be yahu

ne alaka ? sow da forvet gözüküyor ama kanat oynuyor meirelesde orta saha gözüküyor ama bizde ön liberö oynuyor buna ne diceksin.. forvet oynatıyor diye cesur adam olmuyor aykut

• quote:

Orijinalden alıntı: Kerasuslu

quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

quote:

Aykut =
    - Motive edemez
    - Liderlik yapamaz
    - Antremandan anlamaz

Fatih Terim
    + Motive Eder
    + Liderlik yapar
    + Maçı çevirir
    + Cesurdur.

Kusura bakmada binbir katakulliyle bilek hakkını senden almaya kalkarlarsa sende sinirlerine hakim olamazdın.Kimse olamazdı .
    Bu saçmalığın geçen sene kimlerin cebi dolsun diye yapıldığı ortada. Haksızlıkları içine ata ata bir yerde patladı.

Sürekli küfür ediyor yazmışsın , bana Emreye p.ç dediği pozisyon haricinde 2 sezondur bir tane küfürünü göster haklısın diyeceğim.Birşeyi de abartmasanız olmaz . Hepiniz de maşallah tertemiz çocuklarsınız hiç küfür etmezsiniz . Fatih hoca ne düşünüyorsa pat pat suratına söyler.Kimseyle ağız dalaşına girmez.
    Aykut kocaman dediğiniz adamsa sürekli birilerine laf çarpıtır sonrada uzatmayın diyip aradan sıyrılır , Aykut kocaman kadar içten pazarlıklı , cin bir adam daha geldimi bu lige ?

Bir yerde patlamasın arkadaşım. Ben bu bir yerde patlama olayına falan inanmıyorum. İşler iyi giderken her şey güzel. İşler sıkışınca play off'a suç atmalar. Sene başından belliydi play off'un olacağı. Ha ligtv para kazansın diye oldu. Fenerbahçe mi olsun dedi. Ama Fenerbahçe yaklaşınca birden play off gündem oldu. Madem adalet için konuşuyor, lig bitince konuşacağım diyordu. Nerde kaldı? Niye konuşmadı. Kimse kusura bakmasın Fatih Terim şampiyon olmasa çıkıp konuşacaktı şampiyon olunca sustu. Hiç dolmayla falan alakası yok. Ne zaman sıkışsa konuşuyor işler iyi gidince susuyor.

Sövme olayına gelince Fatih Terim geçen sene hakaretten ceza aldı maç hakemine. 20 Yaşındaki topçusuna p.c diyor. Aykut'a hıncal sövüyor, adam sadece gazetecilere durumu açıklıyor. Osman Tanburacı Fatih Terim gündem değiştiriyor diyor, arayıp onu ananı avradını s. diyor. Ben küfür etmiyorum demiyorum. Ama ben burda adam gibi adamım da demiyorum. Ama maşallah size göre Fatih Terim adamın dibi adamın hası. Adam gibi adam. Öyle kolay değil o işler. Sinsi dediğin adam hayatında hiçbir hakemin hakemliğini bitirmiş mi bir sor bakalım? Bi de Fatih Terim'e sor. Emre-Zokora olayında isyan ettiniz, Fatih Terim'in elin yugoslavına yaptığı ayrımcılığı hiç konuşmazsınız ama. Fatih Terim en iyi hocadır ama burda Fatih Terim-Aykut Kocaman adamlıkları kıyaslamaya bile gerek yoktur

• 4.3.3 ün ne olduğunu bilmeyenlerle laf yarıştırmayacım

ama şunu yazayım

"sow kanat oynuyor...." diyen kişi meirelese de ön libero demiş
    doğru diyor
    sow webo kuyt ileri 3 lü
    arkalarında baroni
    hala yazdığını anlamayanlara lafım yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • terim bugün avrupdaki elit teknik direktörler kategorisinde. bu kategoriye girdiyse yıllardır oynattığı en iyi defans yapma oynamaktır mantığıyla girdi.
    uefa finalinde hücum oynadı.
    başka bir maçta önde götürürken 10 kişi kaldı hücum oynamaya devam etti.
    almanya karşısında o kadar eksiğe rağmen yine hücum oynattı 3-2 kaybettik.
    aykut kocaman ise takımı öne geçmeyiversin, 2. yarı hemen forvetten adam çıkarıp ön liberoları yığıyor sahaya.
    sonra fener taraftarı rahat bir maç izleyemiyoruz diyor.
    haklılar da.. bir öne geçiyorlar kalan tüm dakikalarda takım kendi yarı sahasında oynuyor.
    kontra yapabilse neyse. ama o da yok.

• aykut kocaman olmak 4-6-0 oynatmakmış...

sanki barcelona 3-5-2 oynuyor, sanki ispanya geçen sene 4-4-2 oynadı. sorun sistem değil sorun hoca.
  • Abi ben size tek birşey dicem
    Fatih terim rakibini kendi izliyor(real örneği)
    Aykut kocaman rakibini yardımcısına izlettiriyor(lazio) Bunu haberde görmüştüm...

Bir kere Teknik D. gördüğünü yardımcısı göremez zaten maçı sen yönetiyorsun o değil bu nasıl bir teknik d. kararı siz verin.
  • İzlediğim Fenerbahçe maçlarında Aykut Kocaman beni bile çıldırtıyor sizin ne halde olduğunuzu düşünemiyorum. Temennim çok uzun yıllar Fenerbahçe başında kalması Türkiye'nin Alex Ferguson'ı olmasıdır
  • quote:

4.3.3 ün ne olduğunu bilmeyenlerle laf yarıştırmayacım

ama şunu yazayım

"sow kanat oynuyor...." diyen kişi meirelese de ön libero demiş
    doğru diyor
    sow webo kuyt ileri 3 lü
    arkalarında baroni
    hala yazdığını anlamayanlara lafım yok

asıl arkadasım ne 4-3-3 ne bilmiyorsun aynı aykut kocaman gibi..

dünyada birsürü 4-3-3 taktiği vardır ve aykut kocaman kanatlı 4-3-3 oynuyor... nerden mi belli ?

eğer 4-3-3 kenarı gelip sol bekten top alıyorsa bi nevi kanat vazifesi görüyordur .. senin dediğin 4-3-3 (3 lü forvetli) taktiğinde ise ileri 3lü ilerde bekler sabit kalır sow gibi kuyt gibi beklere yardıma gelmez o yükü orta saha çeker...
    he anlamadığımı iddia etmişsin

http://forum.donanimhaber.com/m_72841497/tm.htm

buyur burda analizini bile yaptım sen ise oturduğun yerden konusursun anca

• Aradaki fark zaten ligdeki puan tablosunda gözükmüyor mu?Ya da Şl'de son 8'e kimin kaldığından?

Biraz iddialı bulabilirsiniz bu diyeceğimi ama bu iki teknik direktörün yerini değiştirin;ligde açık ara lider(Ft olsa Alex gitmezdi bu yüzden lig konusunda bu kadar iddialiyim),şl'de en kötü gruplardan çıkan Fener olurdu.Gs ise Aykut hocanin zihniyetinden dolayı bir kere Drogba-Sneijder ikilisini almazdı,oyuncularını küstürürdü, Gsde herhalde Uefada olurdu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işeri üçlü geri gelmeyecek ilerde bekliyecek
    cümlesi ve futbol bilgisi beni öldürdü

devam koçum

mahallede top oynadığında top sahibinin santrafor oynaması gibi

Allah senide güldürsün

• futboldan gram anlamam
    KİLOGRAM anlarım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.