Şimdi Ara

Kore Sunucusunda Oynamak Ve Kendimi Nasıl Geliştiririm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba Beni bilen bilir (TAMAM ULAN TANINMIYORUM YETER ! BİLEN FİLAN YOK BENİ) bronz 5 ten gümüş 2 ye çıktım şuan gümüş 3'teyim Support'um iyi ve tek karakter odaklı değilim ayrıca jungle'ım da iyi ama bana bi jungle rehberi (gang atma yaratklar falan) lazım yaratıkları rastegele temizliyorum çünkü öyle olmuyor. Onun dışında Diğer rollerde iyi olsam da tf da focus atamıyorum o yüzden oynamıyorum diğer rolleri. Adc de farmım falan kötü. Ama sağa sola falan bakıyorum beni hiç daha iyi oynamaya teşvik eden bir şey yok. Direk kore sunucusunda oynamak gibi bir imkanımız yok sanırım tc falan istiyorlarmış oranın tc sini. Her neyse biz bi koreliye hesap açtırsak ardından proxy değiştirip girsek böyle bir şey olabilir mi ? Çünkü yazıyla falan kendimi geliştiremiyorum direk hamleleri görerek geliştirebilirim sanırım kendimi. (Dead Dark Sw: tr )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-025ED0213 -- 20 Ekim 2014; 16:20:56 >

• Korede tc ha :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Korede tc istiyolarsa verebilirim qnq

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agravaine

Korede tc istiyolarsa verebilirim qnq

niye bu ülke senin malın mı ?
  • Kore'de tc ne ya kssn mi ne deniyordu onlarda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muryq

hele bir türkiyede challanger olda koreyi sonra halledersin

Katılıyorum Trde master veya challanger olmadan birak koreyi weste bile geçsen plat5de sürünursun korede gold5 olursun

• Beni bilen bilircilere uyuz olurum sanki diğer insanları kimse bilmiyor. Kendilerini önemli kişiymiş gibi gösterme çabaları bunlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ogame Nedir ve Nasıl Oynanır?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Önemli olan ping.Yoksa hesabı bir şekilde bulursun Eu Na gibi smurf satanlar vardır herhalde.

• Beni bilen bilir... den sonrasını okumadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: patatesli milkshake

Arkadaşlar Merhaba Beni bilen bilir bronz 5 ten gümüş 2 ye çıktım şuan gümüş 3'teyim Support'um iyi ve tek karakter odaklı değilim ayrıca jungle'ım da iyi ama bana bi jungle rehberi (gang atma yaratklar falan) lazım yaratıkları rastegele temizliyorum çünkü öyle olmuyor. Onun dışında Diğer rollerde iyi olsam da tf da focus atamıyorum o yüzden oynamıyorum diğer rolleri. Adc de farmım falan kötü. Ama sağa sola falan bakıyorum beni hiç daha iyi oynamaya teşvik eden bir şey yok. Direk kore sunucusunda oynamak gibi bir imkanımız yok sanırım tc falan istiyorlarmış oranın tc sini. Her neyse biz bi koreliye hesap açtırsak ardından proxy değiştirip girsek böyle bir şey olabilir mi ? Çünkü yazıyla falan kendimi geliştiremiyorum direk hamleleri görerek geliştirebilirim sanırım kendimi. (Dead Dark Sw: tr )

Bu adamı kim biliyosa gelsin bizede anlatsın bizde bilelim

• İnternetin 1000 mbps falan heralde/

• kardeş hemen sahte pasaport ile sosyal hizmet numaranı çıkarttım ev adresine yolladım.Bundan sonra Kim hue Yang olarak tanınıcaksın kayıt olurkende bu vatandaşlık nosunu kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Br00klyn28

kardeş hemen sahte pasaport ile sosyal hizmet numaranı çıkarttım ev adresine yolladım.Bundan sonra Kim hue Yang olarak tanınıcaksın kayıt olurkende bu vatandaşlık nosunu kullan

Çok komik valla!

• quote:

Orijinalden alıntı: Barisbu

quote:

kardeş hemen sahte pasaport ile sosyal hizmet numaranı çıkarttım ev adresine yolladım.Bundan sonra Kim hue Yang olarak tanınıcaksın kayıt olurkende bu vatandaşlık nosunu kullan

Çok komik valla!

valla mı!
  • quote:

Sayende çelıncır 6 oldum teşekkürler. KORE SUNUCUSU NE GÜZELMİŞ BEE.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muryq

hele bir türkiyede challanger olda koreyi sonra halledersin

Nasıl olunuyor ?
  • ayrıca korede başladyınca ekle: khanjui . bu adam sayesinde korece öğrenip dia3 oldum .
  • Beni sen kimsin bilmiyorum. Eğer söyleseydin verebilirdim kore tc'mi
  • Kore serverını fazla abartıyosun burada gold silver neyse korede de öyle.

Weste geç istersen daha az toxic oyuncu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: patatesli milkshake

Arkadaşlar Merhaba Beni bilen bilir (3-4 tane kötü eleştiren arkadaş var onlar yani yanlış anlaşılma olmasın) bronz 5 ten gümüş 2 ye çıktım şuan gümüş 3'teyim Support'um iyi ve tek karakter odaklı değilim ayrıca jungle'ım da iyi ama bana bi jungle rehberi (gang atma yaratklar falan) lazım yaratıkları rastegele temizliyorum çünkü öyle olmuyor. Onun dışında Diğer rollerde iyi olsam da tf da focus atamıyorum o yüzden oynamıyorum diğer rolleri. Adc de farmım falan kötü. Ama sağa sola falan bakıyorum beni hiç daha iyi oynamaya teşvik eden bir şey yok. Direk kore sunucusunda oynamak gibi bir imkanımız yok sanırım tc falan istiyorlarmış oranın tc sini. Her neyse biz bi koreliye hesap açtırsak ardından proxy değiştirip girsek böyle bir şey olabilir mi ? Çünkü yazıyla falan kendimi geliştiremiyorum direk hamleleri görerek geliştirebilirim sanırım kendimi. (Dead Dark Sw: tr )

Zor biraz platlar gümüşler havada ucusuyor
    Jung oynarsan tr`den daha rahat olursun adamlar harita izlemesi 10 numara biraz zorlanirsin sonra alisirsin ama TR deki sisteme bir daha alisamazsin

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.