Şimdi Ara

Kore Serveri Plat Plays ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://www.twitch.tv/nazenazenaze/c/2784041

• Sanki bütün platlar öyle oynuyo korede teallam
  • korenin platlarıyla bizimkileri karşılaştırıyosunda korenin bronzlarıyla sen birmisin peki?
  • da playz
  • Nerede plays?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ermvrs

korenin platlarıyla bizimkileri karşılaştırıyosunda korenin bronzlarıyla sen birmisin peki?

çilingir misin kardeş ? ben westte platım s..s
  • Şu konuya dalga mesajı atanlar var ya oyun içindeki konuşmaları bu '' qnq ward var gelemiyom normal .s.s lamba at çek beni pls ''
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    West Gold elo adc duo arıyorum
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • adc e çok rahat kill bırakabilirmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ermvrs

korenin platlarıyla bizimkileri karşılaştırıyosunda korenin bronzlarıyla sen birmisin peki?

körede bronze yok ki . Ligler direk gold tan başlıyor .
  • wer ar dı çelincırs
  • Threshin hareketini op mu buldun şimdi sen ?
  • Premade'lerdir. Şahsen güvenmediğim random bi Lee Sin için flash harcamazdım ben. Hareket güzel ama çok da absürd değil.
  • Çok sağlam adam ya
  • vay be burdaki adamlar beğenmiyo adam resmen 6.hissiyle çekmiş adamı kingsiniz beyler
  • Cidden bazen bu forum adamı delirtiyor ... EVET KARDEŞIM THRESHIN HAREKETI GAYET OP , GAYET NORMAL BI HAREKET DIYORSAN HLL SPR BYL DWM . Adam gayet güzel bir hareket yapıyor bunu paylaşıyor . Reddit vb yerlerde herkes beğeniyor tüm beğenenler salak hepsi bronze dimi , Türk forumuna attığımda bu videoyu hepiniz aynısını yapıyorsunuz zaten . Pc kasıyor ondan video alamıyorsunuz ...
  • Oha
  • LEE SIN PLAYZ
  • Konudaki herkes korede challenger zaten sorun yok kaldır videoyu konu kilit üye ban.

Sırf konuları baltalamak için kendinizi düşürdüğünüz duruma yazık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.