Şimdi Ara

Kore malı telefonlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 3 haftadır telefonsuzum vizeler bittiği için İstanbula döndüm ailemle bu konuyu falan konuştuk ettik benim kafamda g2 veya zenfone 6 vardı duruma göre ikisinden birini alıp okula dönecektim ki bu sabah şarja takılmış şekilde bir telefon gördüm babam kahve de arkadaşının gazına gelerek kore malı s4 almış eve getirmiş al bunu kullanırsın işte şöyle telefonmuş böyle telefonmuş diye sabah sabah başımda konuştu durdu siz ne diyorsunuz nasıl telefondur bunlar yeni telefon alma bununla idare edilir falan diyen varmı hiç kullanmadım etmedim böyle bir telefon

• quote:

Orijinalden alıntı: erdo1903

Beyler 3 haftadır telefonsuzum vizeler bittiği için İstanbula döndüm ailemle bu konuyu falan konuştuk ettik benim kafamda g2 veya zenfone 6 vardı duruma göre ikisinden birini alıp okula dönecektim ki bu sabah şarja takılmış şekilde bir telefon gördüm babam kahve de arkadaşının gazına gelerek kore malı s4 almış eve getirmiş al bunu kullanırsın işte şöyle telefonmuş böyle telefonmuş diye sabah sabah başımda konuştu durdu siz ne diyorsunuz nasıl telefondur bunlar yeni telefon alma bununla idare edilir falan diyen varmı hiç kullanmadım etmedim böyle bir telefon

kore malı s4 nedir ?
  • senin durum benimkinden de vahim :D orjinal samsung galaxy s4 değil de kore de üretilmiş yan sanayi s4 telefon
  • quote:

senin durum benimkinden de vahim :D orjinal samsung galaxy s4 değil de kore de üretilmiş yan sanayi s4 telefon

çakma telefon alınmaz, kullanılmaz dostum.Babanı da uyar bence, sar değerleri çok yüksek oluyor onların
  • ne bileyim hocam ya biri gazı vermiş buda aldırmış adama geri alacaklarını bilsem anında yollatıcam
  • quote:

ne bileyim hocam ya biri gazı vermiş buda aldırmış adama geri alacaklarını bilsem anında yollatıcam

Kullandirma dostum saglik her seyden onemlidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen öyle hocam sağolun
  • quote:

aynen öyle hocam sağolun

Bu arada senin soruyu atladik dostum g2 al alacaksan

• %90 g2 alıcam gibi duruyor bakalım :)
  • quote:

%90 g2 alıcam gibi duruyor bakalım :)

Hayirli olsun simdiden

• eyvallah hocam :)
  • Kesinle tavsiye etmiyorum. ablam s4 aldı 450 tl'ye zamanında 1 ay bile geçmeden şarj almış gibi gösterip almıyor. az öncede bir tane kore malı satan bir sitede ki adminle irtibata geçtim, konuştum baya sonra birden bana bir banka numara verdi aynen bana dediği şeyde "Telefonu alabilmek için işte xxxxxxxxxxxxx banka numaraya atmeden 70 tl yüklemeden telefonu veremiyoruz dedi." bende nedenini merak ettim bana kurduğu cümle ise "Herkes sipariş ediyor, ama adres yanlış çıkıyor, o yüzden firma böyle bir önlem aldı" diyince bende teşekkür edip çıktım. sonra benim aklımda soru işareti kaldı. siteye girip Sözleşmelerinin ve Koşulların hepsini okudum belki 70 tl vermeden telefonunu alamazsınız. yazısını bulmak için ama yoktu bende tekrar irtibata geçtim sitede ki adminle bana "70 tl çok para değil, neden gereksiz cümleler kullanıyorsuz, firma öyle istedi" diyince bende firmanın adını ve numarasını istedim vermedi en sonunda bana bir tane cep telefonu numarası verdi bu diye verdi bende hayır dedim firmanın adını ver sadece ben konuşucam firmayla, bana kaldı dedi ki sen hangi firmada çalışıyorsun! diyince bende bir firmada çalışmıyorum dedim ondan sonra sohbeti bitirdi tekrar açtım. En sonunda da sitenin alt sağ köşesindeki sohbet pencerisini tümden kaldırdı. Yani arkadaşlar demem o ki, o telefonları almayın ! İlk başta kâr yapmış gibi gelir size. az parayla güzel telefon almak ama sonra bozulunca ne kadar zarar yaptıgınızı anlayacaksınız...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.