Şimdi Ara

KORE MALI TELEFON GÜNCELLEME YAPILMALIMI??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR KORE MALI S3 MİNİ TELEFONUM VAR TEL ÖZELLİKLERİ ORJİNALİYLE AYNI SADECE HAFIZASI DÜŞÜK BU TELEFONA ANDROİD GÜNCELLEMESİ YAPMAK İSTİYORUM HERHANGİ BİR SORUN OLURMU??DENEYEN ARKADAŞLAR VARMI??BİRDE ARKADAŞLAR S3MİNİDE HAFIZA AZ OLDUGU İÇİN KAYIT YERİNİ HAFIZA KARTI NASIL YAPARIM..??TELEFONDAN SUAN İÇİN MEMNUNUM SADECE HAFIZA BİRAZ ZORLUYOR ONUN İÇİN SORULARIMIN YANITIMNI BEKLİYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

• Bence o telefonu almakla başta yanlış yapmışsın.
    Geçmiş olsun diyeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mocle

Bence o telefonu almakla başta yanlış yapmışsın.
    Geçmiş olsun diyeyim

HOCAM S3 MİNİ BİLE BİREBİR TÜM ÖZELLİKLERİ AYNI S3 MİNİDEDE KAYIT YERİ DEĞİŞTİRİLEMİYOR..
  • [simage]http://cdn1.yazete.com/resimler/1190000/1191381.jpg/image]

Bunlarda aynı..enayiler gidip orjinalini alıyor.
    Çakma bir ayakkabı bile orkinalinin kalitesine yaklaşamazken çakma sahte elrktronik cihaz asla bir olmaz.
  • bymustafa59 kullanıcısına yanıt
    Birebir diye bişey yok. O telefonları satan birçok arkadaşım akrabam var. Hiçbiryerde birebir diye bişey yok , kore malı diye bişey yok. İnsanları kandırmak için kore diyorlar birebir diyorlar. Kanan insanlar alıyor. İşin bilincinde olan zaten yaklaşmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

[simage]http://cdn1.yazete.com/resimler/1190000/1191381.jpg/image]

Çakma bir ayakkabı bile orkinalinin kalitesine yaklaşamazken çakma sahte elrktronik cihaz asla bir olmaz.

HER ŞEYİ AYNI DİYOM KORE MALI SADECE NE OLMS YANI VİDALARINA KADAR HER SEY AYNI GÖRMEDEN BİLMEDEN YORUM ATIYORSUNZ ÇAKMA DEDİK ZATEN AMA GERİSİ AYNI PARAMIZ OLS BİZDE CAKMA ALMAZDK HOCAM NE YAPALIM ÇÖZÜM BİLİYORSAN YORUM AT YOKSA VAY SOYLE VAY BOYLE DİYE KOTULEYECEKSEN HİÇ GEREK YOK KORE MALI TELEFONLARI OYLE KOTULEDİNİZKİ 1. SINIF KOPYASI TELEFON ORJİNALİNDEN BAZAEN DAHA FAZLA DAYANIYOR..GELDE SEN BUNU BİZİM HALA ANLAT KULAKTAN DUYUNLARLA YOK SOYLE YOK BOYLE DEMEKLE OLMAZ HOCAM SEN İNANMAYABİLİRSİN AMA TELEFON ELİMDE HER ÖZELLİĞİDE AYNI PARAMIZ OLSA CAKMADA ALMAZDIK HOCAM 2.000 TL BİR TELEFONA VERECEK PARAM YOK O YUZDEN CAKMA ALIYORUM...

• quote:

Birebir diye bişey yok. O telefonları satan birçok arkadaşım akrabam var. Hiçbiryerde birebir diye bişey yok , kore malı diye bişey yok. İnsanları kandırmak için kore diyorlar birebir diyorlar. Kanan insanlar alıyor. İşin bilincinde olan zaten yaklaşmıyor.

HOCAM AKRABAN 1. SINIF KOPYASINI SATMIYORSA BU BENİM SORUNUM DEĞİL.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

[simage]http://cdn1.yazete.com/resimler/1190000/1191381.jpg/image]

ARTI HOCAM BURDA TELEFON SATMIYORUM SADECE SORUYU SORUYORUM BİLİYORSAN CEVABINI VER BURDA SANA ZORLA TELEFON SATANDA YOK SADECE SORUMUN CEVABINI VERMENİZ YETERLİ SİZE İYİ VEYA KOTU DİYE SORU SORMADIM.
    Tüm çeşitleri var hocam merak etme :)
    Seni kandırdıkları 1. sınıf birebir kore malı orjinalinden farkı yok dediği cihazdan da var diğerlerinden de var. 100 liraya da var 200 liraya da var. 3-4 Çeşit cihaz geliyor.
    Tekrar geçmiş olsun sana kardaş
  • quote:

Tüm çeşitleri var hocam merak etme :)
    Seni kandırdıkları 1. sınıf birebir kore malı orjinalinden farkı yok dediği cihazdan da var diğerlerinden de var. 100 liraya da var 200 liraya da var. 3-4 Çeşit cihaz geliyor.
    Tekrar geçmiş olsun sana kardaş

BEN TELEFONU 100 LİRAYA ALMADIM KARDEŞ 450 YE ALDIM 1. SINIF KOPYASI 100 TLİLİK TELEFONUN NE OLDGNU BENDE BİLİYORUM.
    Harbiden 450 lira mı verdin ?
    Çok geçmiş olsun. Bence derhal geri ver o cihazı. O paraya temiz orjinal cihaz alabilirdin , yazık olmuş
  • Televizyonda 179 liraya ixperia k5 satıyorlar hemde 5.5 inç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Televizyonda 179 liraya ixperia k5 satıyorlar hemde 5.5 inç

HOCAM SATIYORLAR SEN MERAKLISIYSAN ALABİLİRSİN O CİHAZ JAVA BENİM ALDIGIM 1. SINIF REPLİKASI.
  • quote:

Harbiden 450 lira mı verdin ?
    Çok geçmiş olsun. Bence derhal geri ver o cihazı. O paraya temiz orjinal cihaz alabilirdin , yazık olmuş

380 VERDİM JELATİN KILIF FELAN ALDIM 410 ARASI GELDİ SUANDA GAYET MEMNUNUM SİZ BUNA NEDEN TAKTINIZ SORUYU CEVAPLAYIN YADA BİLMİYORSANIZ İŞİN UCUNU BIRAKIN HOCAM ALAN MEMNUN SATAN MEMNUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByMustafa59 -- 7 Eylül 2014; 12:50:19 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.