Şimdi Ara

Kore malı s3 mini 3G sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
11.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb arkadaşlar samsung s3 mini telfon kullanıyorum bazılarınız kötüleyecek ama telden memnunum ama sorun şu ki 3g'yi açamadım tüm ayarlarını kontrol ettim nafile,internetten araştırdım yine yok,acaba kullanan arkadaşlar varmı? Ne yapmam gerekir şimdiden tşkrler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Diğer bölümüne açık. Cihaz Samsung değil. Bu 1. 2.si ise çakma telefon aldıktan sonra yav bu neden yok deme hakkınız yok. Zira alırken olduğunu bilmediğiniz sürece garantisi yoktur. Orjinal S3 Mini olsa ayar şurada, aç, düzelir deriz ama çakma telefon için böyle bir şey mümkün değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

Diğer bölümüne açık. Cihaz Samsung değil. Bu 1. 2.si ise çakma telefon aldıktan sonra yav bu neden yok deme hakkınız yok. Zira alırken olduğunu bilmediğiniz sürece garantisi yoktur. Orjinal S3 Mini olsa ayar şurada, aç, düzelir deriz ama çakma telefon için böyle bir şey mümkün değil.

Tamamda hocam çoğu kullanan kişilerde 3g mevcut üstelik orjinalleriyle farksız gidipte bende 1 telefona 1000 lira vermesini biliyorum,hakkınız yok deyipte öyle kötülemekte yanlış bu formun amacı yarddımlaşmak cevap için tşkrler.

• Siz alırken 3G olduğunu görerek mi aldınız yoksa satıcının sözüyle veyahut kutunun üstünde yazanla mı? Ayarlardan mobil ağları kontrol edin ama çalışacağını sanmıyorum. Eğer sahte imeili ise muhtemelen 3G aktif edilemiyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

Siz alırken 3G olduğunu görerek mi aldınız yoksa satıcının sözüyle veyahut kutunun üstünde yazanla mı? Ayarlardan mobil ağları kontrol edin ama çalışacağını sanmıyorum. Eğer sahte imeili ise muhtemelen 3G aktif edilemiyordur.

Tamam hocam deniyecem tşkrler.

• Bendede var taklit s3 mini orjinali ile arasındaki fark fiyati.100 tl satıyorlar,samsung ve diğerleri resmen soyuyorlar bizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kaçaksa sıkıntı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S3 Mini Şarj Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    S3 mini şarj sorunu.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xml-arif

Hocam kaçaksa sıkıntı.

kaçakti hocam zaten değiştirdim,orjinal galaxi wonder aldim.

• quote:

Orijinalden alıntı: INVESTGN DISCOVERY

quote:

Orijinalden alıntı: xml-arif

Hocam kaçaksa sıkıntı.

kaçakti hocam zaten değiştirdim,orjinal galaxi wonder aldim.

İyi hocam orjiinalden şaşma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet06

Bendede var taklit s3 mini orjinali ile arasındaki fark fiyati.100 tl satıyorlar,samsung ve diğerleri resmen soyuyorlar bizi

Aynı oyunu aç bakalım iki cihazda da tabi indirebilirsen. Ekran kalitesine bak bakalım. Bozulunca servise gönderebilecek misin?
  • azizerkan07 A kullanıcısına yanıt
    şimdilik işimi görüyor telefon çok iyi reblika telefonlar var.benim demek istediğim samsung 100 üretiyor 1000 satıyo işine gelen alıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.