Başrollerini #SeoYeJi ve #KimKangWoo'nun paylaştığı gizem-gerilim filmi Recalled, Floransa Kore Film Festivali'nde Seyirci Ödülü'nü kazandı. |
KORE FİLMLERİ [ANA KONU] (9. sayfa)
-
-
Az önce TRT2'de Parasite izledim. Enfes bir film.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Netflix'te de mevcut 1 Mayıs'ta eklenmişti. ( Bilmeyenler için film, 2019'da Oscar'ı almıştı. )
eğer ki hiç izlemediyseniz mutlaka izleyin, ikinci, üçüncü defa izleyecekler varsa Netflix'ten izleyebilir. ( Ben 3 defa izledim devamını sabırsızlıkla bekliyorum. )
-
Çok güzel filmde hocam sonda
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.güzel kızımızın ölmesine üzüldüm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Deliver Us From Evil (2020) adlı film eklendi.
Başlık güncellendi.
-
Netflix filmi #The8thNight'ın teaser yayımlandı.
Film, 2 Temmuz'da yayımlanacak.
-
Başrollerinde #JooWoJin, #LeeJaeIn ve #JiChangWook'un bulunduğu #RestrictedCell, 23 Haziran'da Sinemalarda vizyona giricek.
Konu: Film, gizemli bir telefon görüşmesi nedeniyle korkunç bir durum yaşayan sıradan bir ailenin öngörülemeyen durumlarını anlatıyor.
Film'in posteri, karakter posterleri, görseller ve fragmanı yayımlandı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 7 Haziran 2021; 11:26:34 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Foxx MulderBaşrollerinde #JooWoJin, #LeeJaeIn ve #JiChangWook'un bulunduğu #RestrictedCell, 23 Haziran'da Sinemalarda vizyona giricek.
Konu: Film, gizemli bir telefon görüşmesi nedeniyle korkunç bir durum yaşayan sıradan bir ailenin öngörülemeyen durumlarını anlatıyor.
Film'in posteri, karakter posterleri, görseller ve fragmanı yayımlandı.
-
Aktör Jang Hyuk, #TheSwordsman'in yönetmeninin yeni aksiyon filmi olucak The Child Who Deserves to Die adlı filmin başrol oyuncusu oldu.
Film, Bang Jin Ho tarafından yazılan aynı adlı bir romana dayanıyor ve aniden başına geçtiği ergen bir kızı korumak için şiddet kullanırken bir davada süpürülen emekli bir katilin hikayesini anlatıyor. Jang Hyuk, bir zamanlar profesyonel bir katil olan ama şimdi rahat bir hayatın tadını çıkaran Eui Kang'ı canlandıracak. Oyuncu, filmin canlandırıcı ve heyecan verici aksiyonu ile izleyicilere katarsis sunacak.
Jang Hyuk, “Üstlendiğim Eui Kang rolü, dışarıdan kuru görünen ama içten ateşli bir karakter. Umarım travmasının üstesinden gelme ve berbat ortamı değiştirme süreci canlandırıcı bir şekilde basit bir şekilde tasvir edilir ve tür aksiyon olduğu için farklı ve yeni bir aksiyon tarzı göstermenin yolları hakkında çok düşünüyorum. Yeni ve taze bir tarz sunabileceğim bir aksiyon filmi hazırlamak için çok çalışıyorum, bu yüzden lütfen çokça bekleyin.”
Filmin çekimleri bu ay başlıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Foxx MulderNetflix filmi #The8thNight'ın teaser yayımlandı.
Film, 2 Temmuz'da yayımlanacak.
Netflix filmi #The8ThNight'ın posteri yayımlandı.
-
Netflix filmi #The8thNight'ın görselleri yayımlandı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 9 Haziran 2021; 10:34:20 >
-
Park Ju Hyun, Kim Yeo Jin, Kim Do Yoon ve Jung Woong aksiyon filmi Drive'da oynayacaklar.
Şehrin ortasında araba yarışının bagajında sıkışıp kalan popüler bir yayıncının gerçek zamanlı olarak canlı yayın yaparak umutsuz bir kaçış yaptığını anlatacak.
Yönetmen Park Dong Hee'nin ilk uzun metrajlı filmi olacak.
Yönetmen, “Acımasız bir hızla hareket eden bir gerilim filmi yaratacağım” sözünü verdi. 1 Haziran'da yapımına başlanan filmin çekimleri devam ediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 9 Haziran 2021; 11:56:44 >
-
Başrollerinde #JooWoJin, #LeeJaeIn ve #JiChangWook'un bulunduğu #RestrictedCell filminden iki yeni poster daha yayımlandı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 10 Haziran 2021; 12:57:33 >
-
Kore filmleri güzel atılımlar yaptı, tek sevmediğim nokta isimleri.
Alışık olmadığımdan mıdır nedir bir türlü oturmuyor, bir de hepsi birbirine benziyor ayırt etmek zor.
Bir filmde, kadının kocası ile abisi birbirine benziyordu, en son kadının odasına kocası sessizce girdi.
Odaya giren 3. bir adammış, adamda katilmiş sonradan anladım.
-
Koreceyi bilmediğiniz için, size kötü geliyor olabilir dillerini bilseniz böyle demezdiniz eskiden bende ön yargılıydım da şuan da bana çok tatlı sempatik geliyor. Koreliler tip bakımından daha güzel, çekici, karizmatık oluyor. Film sektöründe de dizi sektöründe de şuan da en büyük yatırım alan ülkelerden biri.
-
#ParkSeoJoon, Marvel sinematik evreni Captain Marvel 2: The Marvels'ın kadrosuna katıldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 15 Haziran 2021; 13:41:44 >
-
Yaklaşan Netflix filmi #The8thNight'ın görsellleri yayımlandı.
#LeeSungMin #ParkHaeJoon #KimYooJung #NamDaReum #
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 17 Haziran 2021; 11:20:11 >
-
Yaklaşan Netflix filmi #The8thNight'ın fragmanı yayımlandı.
-
Netflix filmi #The8thNight'ın yeni posteri yayımlandı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 22 Haziran 2021; 11:2:58 > -
Netflix filmi #SeoulVibe'ın oyuncu kadrosu açıklandı.
1988 Seoul Olimpiyatları'nın arka planında geçen olayların anlatılacağı ''Seoul Vibe'' rüşvet fonu soygunu için hayal edilemeyecek kadar görkemli bir komplo ile Seoul sokaklarında meydana gelen heyecan verici bir araba kovalamacısını konu alacak ve olaylar rüşvet fonunu araştırmaya katılan yetenekli sürücülerden oluşan ekip ''Samgyedong Supreme Team'' etrafında dönecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 26 Haziran 2021; 11:45:47 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X