Şimdi Ara

Koray Spor İade ve Değişim Süreci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

02.04.2017 tarihinde gittigidiyor üzerinden koray spordan 2 çift ayakkabı siparişi verdim. 04.04.2017 tarihinde ayakkabılar elime ulaştı. ayağıma büyük geldiği için 1 numara küçükleri ile değiştirmek için koray spor ile iletişime geçtim ve sürat kargo ile değişim için yollamam gerektiğini söylediler. kargo takipten baktığımda 06.04.2017 saat 12:30'da kargomun ellerine geçtiği görülmekte.

10.04.2017 tarihine kadar bekledim ve bir gelişme olmayınca gittigidiyor üzerinden satıcıya msj attım, değişim değil artık para iadesi istediğimi belirttim. akşam saat 17:00-18:00 arasında her iki ayakkabı için de aynı numaradan arandım ve iki görüşmede de işlemin iptal edilmesini ve para iadesinin gerçekleşmesini istedim. Telefondaki hanımefendi işlemi gerçekleştireceğini belirterek görüşmeleri sonlandırdık.

13.04.2017 tarihine kadar yine bir hareketlilik görünmeyince gittigidiyor müşteri hizmetlerine durum ilettim, ardından koray spora gittigidiyor üzerinden süreci anlatan ve iptal istediğime dair mesaj attım. bugün itibariyle artık mesaja bile yanıt alamayınca şikayetvar.com sitesine durumu anlatan kaydımı açtım, yakında yayımlanır. sizlerin ve alışveriş yapmayı düşünenlerin de bu ilgisizliği, duyarsızlığı bilmesi açısından konuyu açmayı uygun gördüm. Gelişme oldukça düzeltme yaparım.

korayspor koray spor iade değişim

Güncelleme: şikayetvar'da yazım yayımlandığı gün aradılar, yoğunluktan bahsettiler ve para iadesini bankaya geçtiklerini 2-3 iş günü içerisinde hesabıma yatacağını belirttiler ve öyle de oldu. 18 nisan günü para hesabıma yattı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GYKA -- 22 Nisan 2017; 22:11:53 >

git bir mağazada dene sonra o numaradan sipariş ver en azından.

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

ayakkabı kıyafet gibi şeyleri denemeden almak nasıl bir kafa anlamıyorum.

git bir mağazada dene sonra o numaradan sipariş ver en azından.

evet herkesin büyük şehirde veya kent merkezinde yaşadığını zanneden birey yaklaşımı. tavsiyeniz için teşekkürler, hiç aklıma gelmemişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şans faktörü olabilir, anormal bir yoğunluk olabilir, ellerinde değişim için numara olmayabilir veya başka bir durum olabilir ancak görmezden gelmek, bilgilendirmemek asıl yanlış olan budur. Gerekirse açarsın telefon, yedik biz senin parayı, tüketici hakem heyetine git dersin, karşı tarafa durumu bildirirsin. herhangi bir geri dönüşün olmaması kabul edilemez.

İnternet üzerinden satış yapıyorsan yüz yüzeymiş gibi davranmaya mecbursundur. Bir müşteri gitse kapılarına ve bir ürün hakkında soru sorsa cevap vermeden ne kadar süre bekletebilir!
  • Ayın 18 inde sipariş verdim hala hazırlanıyor siparişim. 2 defa telefon açtım bugün kargoya vereceğiz dediler hala bir gelişme yok. İşi baya savsaklamaya başlamışlar, bir daha alışveriş yaparmıyın artık ciddi ciddi düşünmeye başladım.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.