Şimdi Ara

Kor | Zeki Demirkubuz (2016)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Zeki twitter hesabından filmin afişini ve tarinini 22 nisan olarak paylaştı.

Filmin konusu ise şu şekilde; ”Üç kişilik yakıcı bir aşk öyküsü anlatıyor: Kocası Cemal’in Romanya’ya kaçak işçi olarak gitmesinin ardından evde giysi dikerek geçimini sağlayan Emine, bir giyim atölyesinde eski patronu Ziya ile karşılaşır. Ziya, Emine’nin durumunu görüp yardım eder; ancak bir süre sonra Cemal, Romanya’dan döner. Sonrasında gelişen olaylar, üçünün de hayatını dönüşü olmayacak şekilde değiştirecektir.”

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oroborus -- 8 Mart 2016; 22:01:47 >

• Sağlam bir film daha geliyor fakat bizim insanımız osman pazarlamaya gider buna gitmez orası ayrı bir konu pek rağbet göreceğini sanmıyorum
  • konusu güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Masumiyet dışında iki filmini daha izledim ancak ikisi de Masumiyet'in kalitesinden - bence - çok uzaktı. Nbc ile kavgalı olduğu ortaya çıktıktan sonra tarzını ona benzetmeye başlaması, son filminin fragmanında da klasik bir müzik kullanarak bunu pekiştirmesi - bknz: Kış Uykusu, Franz Schubert - yönetmenin sıkı takipçilerine bir hakaret bence. Herkes bu adamı varoş kültürünü anlatıyor diye sevdi. - Ortalığı kızıştırma sözleri - Yoksa güzel hareketler bunlar. Müzik ise şu;

• Zeki her sene film çıkırıyor neredeyse artık biraz ara verip,iyice hazırlanıp kaliteli bi film yapması lazım. Masumiyet ve kader'den başka elle tutulur bi filmi yok nerdeyse, onlarla yakaladığı kaliteyi düşürüyor gitgide.

• Her sene film çektiği filan yok. mesela bu filmi bulantı'dan önce çekmişti. ama ondan sonra vizyona sokuyor. şartlar öyle gerektiriyor galiba.
  • Kader ve masumiyet kadar vurucagini sanmiyorum ama izliyicem gerci tum filmlerini izledim bulanti ne zaman cikmisti

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zeki Müren'in Çok Zeki Cevabı
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İyi bir haber sinemamız için.

• Aslıhan Gürbüz'ün oyunculuğu çok iyiydi. Klasik bir Zeki Demirkubuz filmi her zamanki gibi içim karardı.

• Kubuzetto yine yapmış.Sağlam film.

• Gerçek kesit gibi her filmi sıkıcı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.