Şimdi Ara

kör olucam galiba herkez baksın lutfen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kör olmazsın merak etme kör olacak olsan doktorlar sana o ilaçları vermez.

Kortizon'u ben sürekli olmasa da bazı alerjik hastalıklarımdan dolayı kullandım.

En önemli belirtisi kilo almanıza neden olur.Yani bu süreçte kilo alırsınız.

Sürekli kortizon kullanımında belki ileri safalarda o tarz şeyler olabilir ama sanmam.

Bu arada geçmiş olsun.Allah yardımıcınız olsun.

Kortizon tedavisi sık kullanılan bir tedavidir bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Automobilista -- 24 Ağustos 2014; 1:47:32 >
  • hocam benden tavsiye sağlık konularını internetten araştırıp kendinize teşhis koymayın
  • benim kardeşimde kortizon kullandı ve bilinen zararlarını görmedi ama emin olamıyoruz çünkü behçet hastasıdı gözünü etkilemişti ve sonra gözünde üveit gelişti bunun esas sebebi behçet olsa da kortizon da sebep olabilir ama behçet daha büyük sebep ilk teşhis zamanında görmede karıncalanamdan şikayetçiydi arar ara azalıp artabiliyor ama çok kötü olmadı şükür

o yüzden evham yapmamaya çalış, moralini bozma, illa kortizondan zarar göreceksin diye kaide yok

edit: hatta kortizon kullanıca tuzlu yersem kilo alırım deyip herşeyi tuzsuz yedi ve kilo alması gerekirken aksine kortizon kullandığı sürede kilo verdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sifujack -- 24 Ağustos 2014; 2:18:32 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.