Şimdi Ara

Kopyala Yapıştır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sağtuşla bir yazı kopyaladığımda yapıştır yaptığımda bir tane boşluk çıkıyor başka bii deolmuyor bunu nasıl engelye biltrim yardım edermisiniz.

• Bütün yazılarda oluyor mu peki bu? Ya da resimlerde oluyor mu? Eğer hepsinde oluyorsa yazılımsal bir sorun olmayabilir, RAMlerden kaynaklanıyordur.
  • wordpadi açın ordan menüden herhangi bir yazıyı kopyala-yapıştır deyin eğer oluyorsa sorun yoktur siz kopyalacağınız şeyi tam bitimlerinden kopyalayamıyorsunuz demektir.
  • bütün hepsinde oluyor dosya kopyala yaptığımdada yapıştır çıkmıyor.
  • İşletim sistemini onar. Olmadı. Ofis programını onar. Düzelecektir.
  • [bütün hepsinde oluyor dosya kopyala yaptığımdada yapıştır çıkmıyor.]

Pc yi ilk açtığında bir dosyanın üzerine sağ tıklayıp kopyala yaptığında yapıştır çıkmıyor.Sadece kopyala çıkıyor.Kopyala yapıştırdan sonra,yani işin bittikten sonra başka bir dosyaya kopyala dersen yapıştırıda görebilirsin.

Yani demek istediğim.Bir kere işlemi yaparsan pc açık olduğu müddetçe kopyala yapıştırı görüyorsun.
    Örneğin:Pc yi kapattın daha sonra açtığında ilk kopyala yaptığında gene yapıştır görükmüyor.İlk işlemden sonra devamlı görüyorsun.Ben inceledim bu şekilde oluyor.Tabi programda herhangi bir hata yoksa.

Bilen uzman arkadaşlar daha iyi yardımcı olacaklardır.Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnecmi -- 10 Ocak 2007; 3:59:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAYFAYI PAİNTE YAPIŞTIRMAK
    18 yıl önce açıldı
    Kopyala-yapistir bozuldu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.