Şimdi Ara

KOPYA CD LE OYNAMAK İSTEYENLER OKUSUN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
7.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla ben bilemeyecem.Now Supporting the WoWEmu 1.9 Patch! New models for the Tier 2 Sets and Ahn'Qiraj!... yazıyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LITHIUM -- 25 Ocak 2006 15:40:42 >
  • bşi sorucam ilk basta d.i.r.t adlı serverda oynuodum daha sonra system message:server will crash yazdı. server coktu dier serverlarda acc. almama ragmen hala unable to connect dio neden realmlisti de deiştirdim...fakat yine olmuo yardım plz...
  • sizce en iyi sorver hangisi yeni başlıyom peki roguemi wariormu magemi pirestmi bu oyunda daha güçlü?
    ya yardım edin şimdi indi 1.8.0 şimdi ne yapacam oyun indimi?
    ben oyunu nerden indircem????????
  • izmir narlıderedeyim nerede bulabilrim kopya?konak flan da olur tabipm atın ama yasak forumda bole
  • bişey sorcam ben bu oyunda daha yeniyim daha doğrusu oynıcam böyle yapınca beleş mi oluyo?
  • Evet.
  • ben oyunu kurdum ondan sonra 192 ye kadar yukselttim sonra wowstatus te 192 den 192 hacked e gecmek icin su dosyayi indirin diye bise vardi onuda indirip kurdum fakat acilista simdi cheat death diye biseye baglanmaya calisiyor ve baglanamadigi icin oyunu acmiyor

ne yapmam gerekiyo?
  • benim oyun 1.0.0
    bunu nasıl 1.8.0 a yüxeltcem
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord iLLidan

benim oyun 1.0.0
    bunu nasıl 1.8.0 a yüxeltcem

Aşağıdaki linkte gerekli download linklerini verdim.
    http://forum.donanimhaber.com/m_5141459/tm.htm

• başlığı yanlışmı anladım kopya cd ile orjinal mi oynanıyor?
  • ya bi şey sorucam bende 3. CD de hata veriyo napıcam ben???
  • 3.Cd'ni değiştireceksin...Cd bozuktur herhalde...
  • bende şu an kopya cd ile oynuyorum güzel oluyorwww.wowstatus.net burdan serverlara giriom
    türk serverlar var mı bilen varsa sölesin ?
  • http://tbwow.com RULAZZZZ
  • Ben 1,8,0 ı yükledim ama değişik bişe çıkıo. OK yazısı VE SHOW bilmem ne çıkıo napıcam yardım pls...
  • cevap veren yokmu???????????

• Ben daha yeniyim
    world of warcraftın kopya CDsini almak için cdciya gittiğimde adam orjinal olmayan CD İle online oynanamayağını falan söyledi
    bende bilmediğimden almadım
    size danışıyorum
    adam elindejki cd ile sadece tek kişilik oynanabileceğimi söyledi
    sizin yazdıklarınızla bu online oynanaabilir mi,
    cevapp yazarsanız sevinirim
  • Orjinal serverlarda oynayamazsın kopya cd lerle. Private serverlarda oynayabilirsin. Buralarda da orjinaldeki kadar cok oyuncunun olmasını bekleyemezsin. Ayrıca private lar orjial serverlardan cok cok daha eksik durumda. Ama oyunu single da oynayamazsın. Bunun için kendi bilgisayarına bir server kurman lazım. Zaten tek kişi oynamanın bir anlamı da yok bu oyun için. Sonuc olarak o kpya cd lerle oynanır ama gercek serverlarda değil.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.