Şimdi Ara

***KÖPRÜ*** dizisini izleyenler bir soru...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son bölümde Akın yüzbaşı , Mert üsteğmenin hastahanedeki odasına girip, adama bağırıyor çağırıyor,ve en sonda istifa et tarzı bişey söylüyor..
    Orda ne demek istedi, gram bişey anlamadım,Yok uzey ırakmış yok zaho vs.. bişeyler anlattı ama o üsteğmene neden istifa et dedi, adama hasta yatağında abğırdı anlayamadım..
    ++

Bu arada dizinin yönetmeninin acilen doğuda askerlik yapmış bi uzmandan yardım alması gerekir..
    Asker-çatışma vs.. sahneleri aşırı amatör..

• ben 1.bölümden beri takip ediyorum ...

açıkçasını orasını bende pek anlamadım bölümü tekrar izlemek lazım , bide sana katılıyorum çatışma sahneleri çok amatör olmuş.Hele 2 bölüm önceki karakola teröristlerin saldırması gündüz çekilmiş gece gibi yapmışlar adamların gölgeleri bile görünüyordu.Böyle bir dizi bunlara daha dikkat etmeli
  • Orada Yüzbası bunca zor gorevler basardın ve onca agır sartları geride bıraktın ama simdi coktun demekki sen gercekte bu degilsin anlamına getiriyor yani Üsttegmen'in gecmisteki basarılarını soyliyerek Üsttegmen'in en kısa zamanda toparlanmasını saglamaya calısıyor bir anlamda gazlıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sage Dj@vul

Orada Yüzbası bunca zor gorevler basardın ve onca agır sartları geride bıraktın ama simdi coktun demekki sen gercekte bu degilsin anlamına getiriyor yani Üsttegmen'in gecmisteki basarılarını soyliyerek Üsttegmen'in en kısa zamanda toparlanmasını saglamaya calısıyor bir anlamda gazlıyor

yani gaz veriyo toparlanması için diyosun ama o kadarda bağrınmaz konuşarak anlatsın adam gibi yaw
  • ŞIRNAK'TAN BİLDİRİYORUM.AYŞE KULİN'İN KÖPRÜ KİTABIYLA DİZİ ARASINDA İLK BİRKAÇ BÖLÜM HARİÇ BENZERLİK YOK.ASKERLİKLE İLGİLİ SAHNELER KOMİKLİKTEN ÖTE DEĞİL.GERÇEKTEN BİR DANIŞMANA İHTİYAÇ VAR VEYA VARSA DA DEĞİŞTİRİLMELİ.YÜZBAŞI MİT AJANLIĞI YAPIYOR, FANTASTİK ÇATIŞMALARA GİRİYOR, POLİSİN YETKİ ALANINDA BASKINLAR ŞOVLAR YAPIYOR,HER YERDE SÜPERMEN GÖREVİ YAPIYOR. HADİ LEEN GERÇEKTE NE YAPTIĞINI ASKERLİĞİNİ YAPANLAR BİLİR.SAÇMALAMAYIN!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakiciefe -- 22 Kasım 2007; 19:03:08 >
  • mikrobiyolojide gram pozitif, gram negatif die bişey var onunla alakalı olamaz ama gram... dıyıpte anlamadığınız sey ne olabilirki yani.belki dayaniksizsın anlamında gram negatif demiştir ok mi hücre duvarı ince olan bakteri hücresine denir gram negatif
  • Konu açılalı çok olmuş ama yeni gördüm. Açıklayayım neden bağırdığını:

Mert Üsteğmen kendi birliğine yapılan saldırıdan kendisini sorumlu tutuyor. Birlikte kutlama yapılmasına izin verdiği için can kaybının yüksek olduğunu düşünüyor ve kendisinin yargılanması için üst makamlara başvuruda bulunuyor. Psikolojisi tamamen bozulmuş durumda ve kendine güvenini kaybetmiş durumda olduğu için askerlik görevinde başarısız olduğunu düşünüyor. Kimse üsteğmeni ikna edemeyince yüzbaşı farklı bir yol deneyerek ikna girişiminde bulunuyor ve başarıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.