Şimdi Ara

Köprü de RTÜK'lük Oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Erzincan şehri Diyarbakır ve Batman değil ki!!! ne puşisi, ne güneydoğu şivesi??? Yuh ya, yakında Denizli, Konyalıları da puşili, güneydoğu şivesiyle çıkartır bunlar. Yaşadığı ülkeyi tanımayan insanlar bu işlere kalkışmasın
  • Türkiye gerceklerı nı konu alıyo dıye rtük lük oldu bızım mıllet boyle kardesım
  • Erotik FiLm oLsa Rütüge Şikayet EtmezLer.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Robin Hood Theory

Erzincan şehri Diyarbakır ve Batman değil ki!!! ne puşisi, ne güneydoğu şivesi??? Yuh ya, yakında Denizli, Konyalıları da puşili, güneydoğu şivesiyle çıkartır bunlar. Yaşadığı ülkeyi tanımayan insanlar bu işlere kalkışmasın

İyi de Güneydoğu şivesi olduğunu nerden çıkardın.Beyler bi saçmalayın.
  • Böyle giderlerse daha çok RTÜK'lük olurlar. Son bölümden bir kesit... Ucuna kadar gelip de söylemediği şeyi sanırım hepiniz tahmin edebiliyorsunuzdur.

• @vozer

Verdiğin sahne bittiğim andır defalardır izliyorum defalardır gülüyorum
    Ama doğruya da doğru hani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Out Of OrdeR -- 7 Şubat 2008; 0:44:22 >
  • Sorma ya, ben diziyi sürekli takip ediyorum. İzlerken acaba yanlış mı duydum dedim bir ara. Ben de çok güldüm, sırf upload edeyim diye indirdim diziyi.
  • Yine tekrarı var Tv'de...
    İçerde açık tekrar tekrar izlesem de bıkmıyorum...

Seviyorum o adamı ya
  • İlk bölümlerinin sıkı takipçisiydim amaartık izlemiyorum, geçen bölümüne baktım, bir şey kafama takıldı..
    Neden araçlarda 96 plakası var. Yani neyi gösteriyor bu.. Hayali birşey olduğunu hiç bir şehre ithaf olmadığını mı gösteriyor.. Ya da başka bi hikaye mi var?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.