Şimdi Ara

kopmak garanti___:D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ko'dan haberlerle yeniden karşınızdayız...

Genel serverlerden haberler..
    Beramus'da geçen ay cz de 3 human asasın tacizlerine uğrayan Jus7ic3,bugün doğum yaptı ve ikiz
    kel mageleri oldu.

alkollü bir şekilde hız limitini aşan 4 rogue trafik polisleri tarafından yakalandılar,1 er gb ceza
    kesildi.

kunt ve 4Bebop arasındaki atletizm spor yarışında,4Bebop tazavrat yapan çıtır priestlere gözü kayınca,
    önündeki engeli göremedi ve düştü,sağ baldırındaki kırıkla devam edemeyeceğinden diskalifiye edildi kunt 1.ci seçildi

4Bebop'un bakımını ise kuzum üstlendi,

harpy'yi muahbbet kuşu sanıp sevmeye kalkışan 6 civciv bugün toprağa verildi.:(

knight online orman müdürlüğünde orman işçisi olarak çalışan 3 warrior,2 tonluk kütüğün altında
    kaldı,2 si rahmetine kavuştu,diğeri ağır yaralı olarak,luferson sağlık ocağına kaldırıldı.

Ares'de human kız priest ile orc erkek mage'nin düğününe,bomba atıldı,davetli olarak gelen murtaza ve diğer davetliler
    hakkı rahmetine kovuştu,söylentilere göre bombayı atan kız tarafının abileri,röportajda kızın abileri;bizden hiç kimse
    bi orcla evlenemez müsade etmeyiz dediler.

aposla şakakaşan arkadaş,20binkilowatlık elektrik çarpıntısına 1sn dayanabildi.

maradonda 3 kilosu 1m - 1 kilo 1m gel teyze gellll vb. seslere daha fazla dayanamayan pisikopatArchery

bütün maradonu oka dizdi.

solucan keserken dolu yamuruna tutulan civciv donarak hayatını kaybetti,

Hava Durumu...

beramus; Cz'den esen soğuk hava kütlesi luferson,linart ve bellugayı etkisi altına alacak,yağış beklentisi devam ediyor.
    metorolojinin tavsiyesi;kel magelerin kafalarına tekke takıp dışaarı çıkmaları,şemşiseyiz çıkmamaları,

Ares; bugün hava parçalı bulutlu,ama yinede önlem olarak şemşiyelerinizi yanınızdan eksik etmeyin!

Dies; bugün hava sisli ancak yağmur beklentisi yok

Xigenon; bugün hava gayet güzel güneşli,deniz havası

spor haberleri;

zombie spor ve party pls spor karşılaşması zombie sporun 3-0lık galibiyeti ile bitti.

Tenisde karşılaşma:kuzum ve TrabzonSpor2 nin karşılaşması bugün saat 16:40'da

Kuzum,neden orkidimi kim çaldı diye bağırdı şok şok şok,meğersem kuzumun orkidini,kunt yürütmüş,
    nedeninide şöyle açıkladı;''belki lazım olur'' dedi. :)

Magazin:

priest Terry_More orkidini değiştirirken yakalandı

NOT::::SHART_31 DEN ALINTIDIR........

okumayanlar için verdim gereksiz ileti gönderenler ve daha önce verildi falan demeyin da yazmayın görmeyenler için verilmiştir şimdiden herkese saygılar shart_31 arkadaşada teşekürler gerçeken süper olmuş emeğine sağlık.....

• quote:

harpy'yi muahbbet kuşu sanıp sevmeye kalkışan 6 civciv bugün toprağa verildi.:(

Koptumm süper bisi 50 kere okurum artık

Paylaştığın için tşk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiNin -- 10 Ocak 2007; 0:37:11 >
  • Çok güzel tşk ederm...
  • Hayret bişey ya daha dün bu forumda açılmış konudan alıntı yapıyor artık yuh post kasmak için ne yapacağını şaşırdı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ~VeNoM~

Hayret bişey ya daha dün bu forumda açılmış konudan alıntı yapıyor artık yuh post kasmak için ne yapacağını şaşırdı

hevesini kırmaya yeni üye daha once verildi ama neyse emegine saglık
  • Harika olmuş yayında we yapımda emğe geçen arklara teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: ~VeNoM~

Hayret bişey ya daha dün bu forumda açılmış konudan alıntı yapıyor artık yuh post kasmak için ne yapacağını şaşırdı

görmeyenler için dedim dikkat ettiysen

ayrıca ben yüzbaşıydım ve banlandım bu yeni adım
    post kasmak amacım değil
    sadece görmeyen arkadaşlar için verdim
  • gerçekten süper
  • güzel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.