Şimdi Ara

Köpekleri Nasıl Kovarsınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yolda yüyürken bir sokak köpeği peşinize takıldı veya üstünüze doğru geliyor. Nasıl bağırarak köpeği kovarsınız Biraz saçma olabilir ama merak ettim.
    Çüdü, hüdü, hoşt gibi ifadeler duydum. Siz ne dersiniz ?

• "selam köpek kardeş ben dostum" derim o da "tamam" manasında havlar ve yoluna devam eder.
  • Köpek lütfen gidermisin korkuyorum
  • birden köpeğe doğru dön ve bağıra bağıra koş hatta depar at(onu korkutman lazım senin daha güçlü olduğunu ona hissettirmen lazım en önemlisi korktuğunu bilmemeli)

ona zarar vermediysen zaten kaçar ama baktın olmuyo hemen bir taş bulmaya bak

o sana zarar vereceğine sen ona ver.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cduman -- 25 Kasım 2010; 22:55:06 >
  • Motorla giderken her zaman aynı yerde 3 tane köpek saldırıyo birine tekme atıyorum kaçıyo sonra motorun üstünden atlıyorum diğer 2 sini kung fu yaparak dövüyorum koşup motoru yakalayıp yoluma devam ediyorum
    Anladık motorum var.
  • ölü taklidi yapıyorum
  • citroén
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne Utanmaz Köpekleriz
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • koşarak.
  • bi yalada git hemşo
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myozcan -- 19 Mart 2012; 1:25:18 >
  • Fantastik gelebilir ama, köpeğin üstüne doğru koş, hatta depar at ama arkadaşın dediği gibi durma. Üstünden atla koşmaya devam et
  • etrafında araba varsa hmen üstüne cık arabanın denedim kendim.
    basıbos bi tane gelio tas attım olmadı hala kosturuo cıktım hemen kaputa basıp oturdum aracın tavanına cıkmaya calıstı patileri kaydı cıkamadı küfür ettim baya köpeye sonra yoldan gecenler kovaladı indim bende
  • rotsa:yaptığının onu kırıcı olduğunu söylerim
    dobermansa:ölü taklidi yaparım
    pittbullsa:aşıların tammı diye sorarım
    KANGALSA:montla zıçarak kaçarım
    LASSA:o zaman salla
  • hemen iphone 4 ümdeki köpek kov uygulamasını açarım program yaydığı sinyalle köpeği etkisiz hale getirir

anladık iphone 4 ün var
  • quote:

Orijinalden alıntı: XPHOS

rotsa:yaptığının onu kırıcı olduğunu söylerim
    dobermansa:ölü taklidi yaparım
    pittbullsa:aşıların tammı diye sorarım
    KANGALSA:montla zıçarak kaçarım
    LASSA:o zaman salla

Pirelli İyidir Ölmeli miyim ?

• pisi pisi derim ne dicem başka
  • hanım koş bazukayı getir
  • valla ben tekme tokat dalarım dalmışlığımda var
  • Harbi sağlam muhabbet olmuş.... ben zincir aldım 2 metrelik biraz kalın olanlarından. ancak işin kötüsü zinciri gören geldi a................ q.....................
    daha beter opldu valla alcama pişman oldum hatta almasaydım dedim. sokak başındaki başladı önce havlamaya allahtan bağlıydı 1 km koşu parkurundan sonra biraz ilerdeki bi köpek daha vardı oda başladı havlamaya eve kadar hiç biri yaklaşamadı ancak işin kötüsü bütün köpekler artık beni biliyor bu mahallede yaşamak zor olur ancak ben bi çözüm buldum gündüz ne kadar köpek varsa hepsini dayaktan gebertene kadar dövecem gece koşuya gidince saldırmak için güçleri kalmıcak a............... q.................... mun köpeklerine bi çözüm bulamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.