Şimdi Ara

Köpeklere baksın bi belediye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
33
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi forumlar Ankara çayyolunda okuyorum pansiyonda kaldığım için sigara içme fırsatı elimize daha çok geçiyor. Geceleri pansiyona yakın bir benzin istasyonuna herkes yattıktan (saat 12-1) sonra gidiyoruz genelde 5 kişi bi paete ortak oluyoruz biri hocayı gözetliyo biri kaçarken yardım ediyo bende 2 arkadaşımla kaçıyorum. Normalde bu bölgede halk İT lere iyi bakıyorlarDI. Sonra kış geldi bunlara haşkda bakmıyo aç kalıyolar gündüz bazen saldırıyolar gece o itlere görünmemek lazım. 2 gün önce yine kaçarken park tarafından it sesleri geliyodu bizde cami tarafından gidicektik işin kötü tarafı 5 yerine 3 kişi haledicez bu işi 1 i içerde bende arkadaşımla çıktım o ara neyse 4 köpek arkadan geldi 6 tane sağ solda öndede turan taktiği gibi 5 köpek pusmuş biz gelince ayaklandılar sonra biz aralarından yavaşça giderken 2 tanesi arkadan arkadaşın bacağına asılcakken diğerleride havlamaya başladı ve ömrümde böyle kaçmadım arkadaş biraz geride kaldı itin teki atladı bacağındaki etin çeyreğini kopardı bende yerden çivili tahta buldum itin kafasına geçirdçim inleyerek yere çakıldı sonra ne olur olmaz diye karnınada geçirdim it öldü galiba neyse biz sigaraları aldık gelirken baktık köpek aynı yatıyo o gün bu gündür kaçarken bizi kovalıyıolar 20 dakkalık iş 1 saate çıkıyo lütfen belediye bunları halletsin bu arada arkadaşın bacağına eczanedwn bandaş aldık bebeye aşı yaptık yatıo bizdw ona bakıyoz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.