Şimdi Ara

kopeklerden korunma yollari

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler su an bi ise basladim sanayide ve surusune bereket kopek var her an kosturmaca yasanmasini istemiyorum varmi bi yontem uzak tutacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Köpek kovucu cihazlar var, sinyal falan yolluyorlarmış onlardan edinebilirsiniz.
    Mahalle arası köpekler öyle saldırgan tipler değildir diye düşünüyorum?
    Alternatif yollar varsa o yollardan iş yerinize ulaşabilirsiniz ya da köpeklerin arasından sakin bir şekilde geçebilirsiniz.
  • Çoban köpekleri ve saldırgan bir kaç tür dışında köpekten korkmaya gerek yok.Senin gideceğin sanayi çevresindeki köpekler büyük ihtimal normal sokak köpekleridir bunlardan korkmana gerek yok en fazla üstüne koşup 1-2 havlarlar o kadar kaçmana felan gerek yok.
  • çömelince bişey yapmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen ona bir şey yapmazsan onlar da sana bir şey yapmazlar.
    havlar en fazla tanımadığından belki koruma iç güdüsüyle, takmazsan bir şey olmaz.
  • Üstüne yürüyüp yerden taş alıp atıcakmış gibi yap tek başınaysa ama köpek birden fazlaysa taş atmaktan başka çaren yok birde sakın sopayla falan korkutayım deme köpek kendine sopayla vuran vurmaya çalışan insanı unutmaz

• Biber gazı işe yarayabilir.. Almadan önce biber gazının köpekler üzerindeki etkisini araştırın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayatin Amaci ve Ölüm
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O havlarsa sen de ona havla

• Belediye toplamıyor köpekleri , yoldan gelen geçene saldırıyorlar.Bisiklet sürenler napıyor , her yerde köpek çıkar karşılarına.
  • yorumlara bak sen sakamisiniz bilader siz sokak kopegi dedigin dunyadaki en korumasiz zavalli hayvan ozellikle okuz sahsiyetlerin bol oldugu turkiye gibi bi ulkede bi okuzde siz olmayin yardim edin edebildiginiz kadar bi ekmek artigi bi kap su cok degil

simdi liselinin teki cikar niye yardim edeyim banane diye unutmaki kopegi kopek yapan insandir 21. yy da hala hayvanlar sokaktaysa once kendinizi bi sorgulayin

• Köpekten korkmayın insandan korkun.
    Durup dururken köpek kimseye saldırmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: v1gor

Köpekten korkmayın insandan korkun.
    Durup dururken köpek kimseye saldırmaz.

her ikisindende korkmak gerek dusunsene sen ona zarar vermiyorsun gelip o sana zarar veriyor her seye ragmen tedbirimizi almamiz gerek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  kopeklerden korunma yollari

Al bundan bi tane en iyi yakın koruma köpeği, bu köpek yanındayken diğerleri uzağından bile geçemez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.