evimizde bir odamız boş ve köpek beslemeyi düşünüyoruz kayseride öğrenci evindeyiz 2 arkadaş malum kayseri biraz değişik memleket komşular fazla hassas diyebilirim yani bize çok sıkıntı çıkarmayacak bir köpek lazım. ikinci öğretimiz 3te gider akşam en geç 9.30da evde oluruz bu şartlara uygun bir köpek varsa almak istiyoruz hayvana işkence etmeyede gerek yok köpek sevdasına. yorumlarınızı bekliyoruz teşekkürler şimdiden
Şaka mı bu? eğlence mi arıyorsunuz kendinize? o hayvan en az 10 yıl yaşayacak. Kim bakacak ona öğreniminiz bitince?
Tamam işte, sokaktan sakin huylu bir sokak köpeğini alın koyun odanın içine. Soğukta olmasından, tek odada hapis olması iyidir.
öğrenimimiz bitince köpeği dışarı atacağız ya da bakmayacağız falan mı demişim ben konuda? neden bakmayalım iki kişiyiz hangimiz daha çok isterse alır götürür evine köpeği sokağa mı atacağız? yorum yapmak için yorum yapıyorsunuz.
oda da kalmasına gerek yok o odayı ona özel yapacağız demek istemiştim yani yuvasıdır tuvaletidir mama yeridir orası olur rahat eder hayvan tüyünden huylanan insanlar değiliz sevdiğimiz için köpek almaya niyetlendik amacımız hayvana işkence değil zaten 3ten akşam 8 9 a kadar yalnız kalamaz evde deseniz almayız özellikle belirttim hayvana işkenceye gerek yok diye
Kardeşim bende baktım öğrenci iken köpeklerime. Hemde özel bir yurtta kaldım. Gerçekten zor oluyor. Özellikle maddi konuda.. Tabi Ben mama ve raw diyet uyguluyordum...
Onun dışında ben köpekleri sevmiyorum adeta tapıyorum diyebilirim. Özellikle alman çoban köpeklerine...
İlk Sene okulum önemliydi 2. sene yanıma aldım köpeğimi... Ama bir süre sonra okulumu aksatmaya başladı köpek.. İster istemez onunla ilgileniyorsun.. Hele birde canın sıkkınsa hemen eğitime başlıyodum antrenman yapıyorduk geziyorduk dolaşıyorduk.. Hatta öyle ki...; Konya'nın soğunu bilen bilir.. ocakta bir kaç kez dışarda bile kaldık ...
Dersen ki biz o kadar ilgilenmeyiz o halde ya barınağa gidin alın yada sokakta en az 4-5 aylık bir yavru bulun ...
Yemek olarak ne vereceksiniz bilmiyorum ama ben et falan yedirdiğim için baya masraf oluyordu.. tabi bunun aşıları var arada bir tasma değiştireceksiniz.. Sonra odanın temizliği var.. hiç tüy dökmeyen köpek bile bir süre sonra bütün kıyafetlerinizi tüy yapar.. Sonra sürekli gezemezsiniz... Hele ki tek durmaya alışmazsa...
Şimdilik aklıma gelen bunlar.. Sorarsan daha çok söylerim anlatırım... Ama öğrenci iken bu işe girmeni kesinlikle tavsiye etmem