Şimdi Ara

Köpek sevdim kuduz olurmuyum (Ciddi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
4.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bana da köpek saldırdı geçen yıl. Kotum olmasaydı ısırıyordu, bildiğin ağzını açtı, bacağıma geçirdi, hissettim yani. Isırmadan bıraktı. Gidip yıkadım, ama içim rahat etmedi... Ertesi gün bir kırmızılık var gibi geldi, acile gittim. Zaten köpek ısırması lafını duyunca direk aşı diyorlar... Hemen bir doz tetanos ve kuduz aşısı vurdular. İkisi birden hafif ateşimi çıkardı ilk gün, hasta gibi oldum. Sonra da 4 tane aşıyı bana verilen takvime göre kuduz tedavi merkezinde yaptırdım. İhmal etme derim. Geçmiş olsun.
  • sevmeyle bulaşır hemen gidersen yalnızca aşı yaparlar başka bir şey olmaz
  • İlk belirti Yutkunma zorluğu. Bu belirti de kuduz virüsünü kaptıktan 10 gün sonra falan olur. Zaten eğer yutkunma da zorlanma başladıysa GG sin, kesin ölüm.
  • Acil git iğne ol yoksa yarın helvanı yeriz.Hafif ateşinde varsa kesin gittin söle kefeni hazırlasınlar.

Edit: En önemli belirtisi balgamdır.Balgam varsa işin yaş.Bundan 4 yıl önce aynı senin dediklerini söyleyen arkadaşımın helvasını yedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brian Sparrow -- 3 Ocak 2014; 17:46:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rammstein

yaşıycakların

şu videoyu her gördüğümde içim fena oluyor yapma

• Helvan neli olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açık yaran varsa ve köpeğin salyası bulaşmışsa git hemen ihmale gelmez.
  • boğazda balgam belirtisi grip olduğunu gösterir git hap iç. ölmücen korkma...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavrusincap -- 3 Ocak 2014; 18:00:03 >
  • Ooooo öyle her köpek seven kuduz olsa! Bir şey olmaz korkma. Köpek zaten kuduz olsa sevdirmezdi kendini, direk dalardı sana artı hasta olan hayvanın görüntüsü kendini belli ederdi. Kuduz olan köpege yaklaşamazdın zaten, tüyleri kabarık, kambur ve salyaları feci şekilde akar, gözleri kanlı ve huzursuz canavar şeklinde olurdu.

Veterinerler napsın, hergün 90 hayvana dokunuyorlar, maşallah hepsi de gayet sıhhatli. Hayvan sevdikten sonra elini güzelce sabunla, yıka, yeter...

• Senin açtığın konu masturbasyondan AİDS olurmuyum dan farklı değil

• he kesin ölürsün helvan sade olsun
    afedersin ama lan köpek sevmekle kim kuduz olduda sen
  • kendini sevince neden kuduz olasınki

• fazla yaşamassın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhcd

kendini sevince neden kuduz olasınki

Espri yaptı balkabağaaa
  • su içemiyor acayip davranıslar sergiliyorsan doktora gitmeni tavsiye ederim yoksa
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.