Şimdi Ara

Köpek sahibi olmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sakaryada yaşıyorum. 17yaşındayım bir golden köpek almak istiyorum. Temiz bi köpek alıcam barınaklarda mevcutmudur? Petshopa para vermek istemiyorum.

Bi dost arıyorum bakımlarını eksik etmicem kendimden iyi bakıcam. Yani tecrübeleriniz varsa paylaşır mısınız?

Köpek bakmak zormudur? Duygusal olarak nasıldır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 hafta sonra ormana atacaksan alma
  • Akita al bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Low

1 hafta sonra ormana atacaksan alma

Hocam olurmu öyle şey

• Evin içinde bakacaksan alma.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lionel Fusco

Evin içinde bakacaksan alma.

Evin içinde bakıcam tabi. Bunun neresi kötü ?

• quote:

Orijinalden alıntı: tavuklupasta54

quote:

Evin içinde bakacaksan alma.

Evin içinde bakıcam tabi. Bunun neresi kötü ?

HARAM

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ev sahibi olmak
    11 yıl önce açıldı
    Polis olmak istiyorum
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sen bence çoktan köpek sahibi olmuşsun ama farkında değilsin. O seni sırtından vuran arkadaşlarından bahsediyorum

• Çok tüy döker golden cinsi, özellikle yılda 2 kere tüy dökerler ve her yıl aşı olmak zorundadırlar ve 1-2 ayda bir 200 lira mamaya ayırman lazım. Ayrıca yavru alacaksan ilk 1 yıl aşı ücretleri 300-400 tl arasında tutar. Eğitimini vermek vs çok uğraş ister. Üniversiteye girdikten sonra almalısın. Köpek bakmak çok uğraşlı ve sabır isteyen bir iştir. Gelip odanın ortasına işeyecek, eşyalarını parçalayacak dişleri kaşınırken. Eğitim işi sabır işidir. Havlayacak, koşmak isteyecek. Her gün en az 5 km yürütemeyeceksen yada bakım masraflarını ailen karşılamaz ise bakamazsın elbet.

Köpek almak çok büyük sorumluluk ister. 10 yıla kadar yaşayacak bu köpek düzgün bakıldığı vakit. Sen önündeki 2 yılı bile planlayamaz iken böyle bir sorumluluğa bu yaşta nasıl girebiliyorsun? Ailen hayır derse alma derim, zira üniversiteye bile girmemişken bu kadar büyük bir şey dilemek sadece sorumsuzluktur, kusura bakma. =/

• KEN haklı. Kedi al ille hayvan alacam diyorsan. Sokaktan annesi ölmüş bir tane yavru bulabilirsin.

Böyle bir güzellik olabilir mi?

Köpek sahibi olmak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lews Therin Telamon -- 27 Aralık 2015; 17:52:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim343

Sen bence çoktan köpek sahibi olmuşsun ama farkında değilsin. O seni sırtından vuran arkadaşlarından bahsediyorum

Hay Allah razı olsun ne güzel bir mesaj

• tavuklupasta54 T kullanıcısına yanıt
    1) Dinimize göre bakılması caiz değil. (İslam)
    2) Komşulara rahatsızlık verir.
    3) Çok fazla tüy döker, tuvalet ihtiyacını evin en orta yerine yapar. Yani temiz değillerdir.

Kedi alabilirsin ille de evde bakıcam diyorsan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K E N

Çok tüy döker golden cinsi, özellikle yılda 2 kere tüy dökerler ve her yıl aşı olmak zorundadırlar ve 1-2 ayda bir 200 lira mamaya ayırman lazım. Ayrıca yavru alacaksan ilk 1 yıl aşı ücretleri 300-400 tl arasında tutar. Eğitimini vermek vs çok uğraş ister. Üniversiteye girdikten sonra almalısın. Köpek bakmak çok uğraşlı ve sabır isteyen bir iştir. Gelip odanın ortasına işeyecek, eşyalarını parçalayacak dişleri kaşınırken. Eğitim işi sabır işidir. Havlayacak, koşmak isteyecek. Her gün en az 5 km yürütemeyeceksen yada bakım masraflarını ailen karşılamaz ise bakamazsın elbet.

Köpek almak çok büyük sorumluluk ister. 10 yıla kadar yaşayacak bu köpek düzgün bakıldığı vakit. Sen önündeki 2 yılı bile planlayamaz iken böyle bir sorumluluğa bu yaşta nasıl girebiliyorsun? Ailen hayır derse alma derim, zira üniversiteye bile girmemişken bu kadar büyük bir şey dilemek sadece sorumsuzluktur, kusura bakma. =/

Yorumun için teşekkür ederim cok güzel yazmışsın. Oturup ailemle ciddi ciddi konuşacagım bu konuyu

• 1 senedir golden bakıyorum . Çok güzel bir şey fakat almamanı öneririm. Soruların olursa özelden yazabilirsin
  • quote:

1) Dinimize göre bakılması caiz değil. (İslam)
    2) Komşulara rahatsızlık verir.
    3) Çok fazla tüy döker, tuvalet ihtiyacını evin en orta yerine yapar. Yani temiz değillerdir.

Kedi alabilirsin ille de evde bakıcam diyorsan.

Hay sizin dininize ben. Sizin dininizde ne yasal ulan?
  • Yorumlarınızı esirgemeyin

• İyi cesaret

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.