Şimdi Ara

Köpek kuyruk kesim fiyatı ne kadar ortalama ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
46.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rottweiler'ın kuyruğunu kaça kestiririz ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Köpek Kuyruk Kesimi Fiyatı

Köpek kuyruk kesimi, bazı ırklar için estetik veya tıbbi nedenlerle yapılan bir prosedürdür. Fiyatı, köpeğin boyutuna, ırkına, konumuna ve veterinerin ücretlerine göre değişebilir.

Ortalama Fiyat Aralıkları

• Küçük ırklar: 50? - 150?
    • Orta boy ırklar: 100? - 250?
    • Büyük ırklar: 150? - 350?

Etken Faktörler

• Köpeğin boyutu: Büyük köpeklerin kuyruklarının kesilmesi daha fazla işçilik gerektirdiğinden daha pahalı olma eğilimindedir.
    • Irk: Bazı ırklar, örneğin Rottweiler'ler ve Doberman Pinscher'lar, geleneksel olarak kuyrukları kesilmiş olarak yetiştirilir, bu nedenle bu hizmetler için daha yüksek fiyatlar alınabilir.
    • Konum: Veteriner ücretleri bölgeye göre değişebilir. Şehir merkezlerindeki klinikler genellikle kırsal alanlardaki kliniklerden daha yüksek fiyatlar talep eder.
    • Veteriner: Farklı veterinerler, kendi ücret yapılarını belirleyebilir. Deneyimli veya uzmanlaşmış veterinerler daha yüksek ücretler talep edebilir.

İlişkili Maliyetler

Kuyruk kesimi fiyatına ek olarak, aşağıdaki maliyetleri de göz önünde bulundurmalısın:

• Anestezi
    • Ağrı kesiciler
    • Sarma malzemeleri
    • Takip randevuları

Köpeğin kulak kesimi yaptırmayı da düşünüyorsan, bu işlemin fiyatının kuyruk kesimine benzer olduğunu unutma. Doberman kulak kesimi fiyatı ve Rottweiler kuyruk kesimi fiyatı gibi işlemler için de veterinerine danışmalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • köpekten izin aldınmı kuyruğunu kesmek için senide hadım etsek olurmu

• hayvanın değil senin bi tarafını kesmek lazım
  • 200 civari kestiriolar kardes
  • Ulan manyak herif hayvanın kuyruğunu niye kesiyosun deli misin? Sizin gibilerin eline canlı verende kabahat. Kendinize zor bakıyorsunuz zaten.
  • ben bedava kesiyorum kardeş.1 dehre darbesine bakar o iş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • veledin apaçinin eline köpek verirsen olacağı bu ...
  • Eğer estetik olsun diye kestirtmek istiyorsan yasak. Tabi hangi veteriner buna uyuyor o ayrı konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xerias -- 22 Aralık 2010; 22:24:32 >
  • bana kalsa rott un kuyrugunu kestirmem cunku normali daha sekil bence.ki zaten kestirmedim de.

fakat doberman olsaydi kesmek zorundaydiniz
  • Beyler gaza gelmeyin hastalıktan kesiyor belki bi moktan çaktığınız yok
  • Hastalığı varsa veterinere gitmiştir zaten fiyat verirler orda burda sormasına gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lars Ulrich

Hastalığı varsa veterinere gitmiştir zaten fiyat verirler orda burda sormasına gerek yok.

Hastalığı olsa bu konu açılır mı sence ? Şekil olur, köpek daha karizma (!) durur diye kestiren kafasız takımdan belliki.
  • Nasıl da celallenmiş herkes. Bana apaçi diyenleri bir görmek isterdim.

Benim köpeğim yok. Sadece bir tanıdığımız kestirdi ve fiyatını ona sormak yerine buraya sormak çok daha kolay geldi. Lafı uzatmamak için de direk kendim yaptıracakmış gibi kaça kestiririz diye sordum.

Patlamaya devam edin siz.
  • ne tesadüf ki ya arkadaş oluyor yada tanıdık, akraba oluyor
    quote:

Orijinalden alıntı: Quentin Costa

Nasıl da celallenmiş herkes. Bana apaçi diyenleri bir görmek isterdim.

Benim köpeğim yok. Sadece bir tanıdığımız kestirdi ve fiyatını ona sormak yerine buraya sormak çok daha kolay geldi. Lafı uzatmamak için de direk kendim yaptıracakmış gibi kaça kestiririz diye sordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: şey sadece üye?

ne tesadüf ki ya arkadaş oluyor yada tanıdık, akraba oluyor
    quote:

Orijinalden alıntı: Quentin Costa

Nasıl da celallenmiş herkes. Bana apaçi diyenleri bir görmek isterdim.

hey allahim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZAGROSs -- 22 Aralık 2010; 22:48:39 >

• Sanayide ucuza yaparlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: bortecinenumu

Sanayide ucuza yaparlar

Bir de marka vermişsin hocam, kaniş olsa beleşe mi yaparlar..
    Satanist arkadaşlar da konuya el atar belki?
  • N'apacan kendine mi takacan kuyruğu?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.