Şimdi Ara

KOPEK KADAR DEGERİMİZ YOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eet arkadaslar suan oyunda herkes kendi lvl ını bıraktı ve kopek kasıo yanı pet leri
    bn gb aldım ve lvl kasmaya basladım ama bn 1 - 35 e kadar kasıcagım heryerde kopekler kasıo
    ve bana su cvpları verıolar kopeqimi kasıom senimi dusuncem , kopeqimden bile eziqsin lafları gelıo
    yanı su oyunda -35 icin oyun cok zorlastı

• quote:

Orjinalden alıntı: Who1sLove

eet arkadaslar suan oyunda herkes kendi lvl ını bıraktı ve kopek kasıo yanı pet leri
    bn gb aldım ve lvl kasmaya basladım ama bn 1 - 35 e kadar kasıcagım heryerde kopekler kasıo
    ve bana su cvpları verıolar kopeqimi kasıom senimi dusuncem , kopeqimden bile eziqsin lafları gelıo
    yanı su oyunda -35 icin oyun cok zorlastı

maradondaki lvl i düşüklere ayıp oldu gerçekten bir anda herkes maradonda kasmaya başladı petleri tanıdıgınız yoksa haliniz kötü maradonda 2-3 hafta itlerini kascak gibi gözüküyorlar ALLAH yardımcınız olsun ne diyim it yüzünden bi ay gold gitmesi koyar adama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi єянαη -- 15 Eylül 2007; 1:47:12 >
  • Haha Koptum ya Su üst yazıyla yazına
  • bende yeni char actım bugün ama bune kadresim afedersinizde oyunun içine mıçmışlar worm başına 4 tane köpek düşüyo... ee yeni char açan adam nasıl kasacak... işte buda k2 nin düşüncesizliği
  • k2 ancak bu kadar yapıo kucukleri gormezden gelıo ne yazıkkı simdi bizi kim kascak
  • beyler 47 llwl im köpek vare herkesde kasıorlar bende kasıorum ama eziqler ne olacakkk arkadaşlar bizim yaptığımız bencillik oluor eski knight i istiyoruzzzzz
  • quote:

k2 ancak bu kadar yapıo kucukleri gormezden gelıo ne yazıkkı simdi bizi kim kascak

Ben ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarknesS__

quote:

k2 ancak bu kadar yapıo kucukleri gormezden gelıo ne yazıkkı simdi bizi kim kascak

Ben ..

sen git np kas
  • suan dolasıroum ve sinir oluorum bole adeletsizlk ve dusuncesizlik olamaz
  • bir arkadaşından rica et o kassın seni moradon dışında
  • Köpek değil o .

"Domuz kadar değerim yok " diyceksin
  • Aynen Ya 60+ Lar Köpek Kasıo Maradonda Bize 1Şey Kalmıy0R
  • BunLar Bu PetLerini Luferson ve ya Emc De KasamıoLarmı Peki ?
  • Bu Tip KişiLeR Burda KöpekLerini Kasarken -35Ler KendinLerini Kasamıy0R !

http://img205.imageshack.us/my.php?image=adszsb2.png
  • normaldir bu kadar lag olursa ve dc admalar napsın itle köpekle uraşcak tabe
  • dostum o ne 3 tane post ard arda değiştir butonu diye bişi war

merak etmeyin 1 ay sonra orda ne it kalir ne adam yine ezikler kasmaya devam eder millet ilk heycanla kasıo hemen telaş etmeyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: citafettin

dostum o ne 3 tane post ard arda değiştir butonu diye bişi war

merak etmeyin 1 ay sonra orda ne it kalir ne adam yine ezikler kasmaya devam eder millet ilk heycanla kasıo hemen telaş etmeyin

orjinaltr hakketen sen kendi açtıgın topiclerde başkalarına ard arda mesaj yazdın diye sitem ederken burda almış başını gitmişsin ne iş
  • ha bu arada sunu belirteyim pet i 23 e kastım solo skelaton ve pre. scorpion kesio.

bu arada knight bu uygulamayı oyuna yeni baslayanları veya baska çarı olupta lwl kasmak isteyenleri sogutmak için yaptı galiba köpekler ezik ler den daha iyi wuruo :D
  • bende aynı durumdayım gece kasıyom

Allahtan kopekler gece yok

lvl 34 %50 :) ( surda 80 e ne kaldı)

itiğiyle köpegiyle muhatap oluyoz

kopegin olayım abi benide kas
  • bi sorum olacak yeni kasanlar el moraddaki görevler duruyormu taşındıysa nereye taşındı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.