Şimdi Ara

Köpek ısırdı ss li (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sokak köpekleri insanlardan sevgi görmediği için genelde saldırgan oluyorlar yanına fazla yaklaşmayın veya belediyeye haber verin barınağa götürsünler.
  • verir
  • Ben olsam köpeği ısırırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: nick.nock

Bugün çöp atmaya indim aşağıya çöp konteyneri na büyük cam parçaları vardı atınca gürültü çıktı konteyner boştu. karşı yolda yatan köpek sanırım sesten irkildi ve havlayarak üzerime koştu. Kaçma imkanım olmadığından ben de karşılık vermek zorunda kaldım. Sol bacağıma dişlerini geçirdiği gibi kafa sallamaya başladı vurunca bıraktı ama olan oldu.
     Köpek ısırdı ss li Köpek ısırdı ss li

Kardeşim geçmiş olsun Köpekleri öyle dövüp korkutuyorlar ki en ufak birşeyde böyle korkudan saldırıyorlar , eğer kulağında belediyenin taktığı küpe varsa birşey olmaz ama sen yinede doktora git aşını ol tekrar gecmiş olsun köpeğede umarım biri birşey yapmaz hep durduk yere vuran var döven var onlarda korkudan saldırıyor kardeşim isteyerek yapmamıştır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Constantine

Ben olsam köpeği ısırırdım

emse daha iyi değil mi hocam

Em onu..

Geçmiş olsun bu arada.
  • Geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çin'de boşuna öldürmüyorlarmış demek
  • o halıdan bizim oğrenci evinde vardı heyy gidi
  • Omer_Faruk. kullanıcısına yanıt
    Sana bir insan tokat atsa yada dövse kendinde insan olduğu için kendindende nefret edicekmisin ⁉️

• Hocam nefret değilde o olaydan sonra köpeklere bakınca o an aklıma geldiği için ister istemez korkuyor insan
  • Yumruğumla öldürürdüm ben olsam

• Köpeklerden nefret ederim. Küçük yaşlarımda arkadaşlarla ebelemece oynuyorduk , ben koşarken köyde uyuyan köpek birden uyandı. Tazı gibi koşuyor peşimden var gücümle kaçıyorum bende ama en son yakaladı kıç kısmından bir ısırdı. 2 ay diş izleri kalmıştı orada Allah'tan aşıları yapılmışda sıkıntı olmadı yoksa şimdi helvamı yemiştiniz. Bu olaydan beridirde nefret ederim. O olay olmadan öncede pek sevmezdim köpekleri mesafeliydim hep ama şimdi köpek görsem yolumu değiştiririm.Ha bu arada insanın en iyi dostu yine insandır. Eksilersenizde eksileyin. Köpeklerde hep bir dengesiz hareket vardır. Dikkatli incelerseniz anlarsınız.

Haklısın her insan korkar , ben evimde beslememe rağmen çok aşırı sevmeme rağmen Can sonuçta bende korkarım ama daha olumlu yorumlar yaparsak iyi olur , zaten dışarıda zor durumdalar , başları bile ağrısa dilleri yok diyemiyorlar , bize göre onların tek derdi yemek ama öyle değil , bir gün büyük hayvan hastanesinde vakit geçirdim baş ağrısı karın ağrısı ve gözü çıkan hayvanlar ile dolu oralar , ama sorunları test felan yapılınca Anlaşılıyor yoksa biz baksak bilemiyoruz o Yüzden elimizden gelen en iyi şekilde yardım etmemiz Lazım onlara.

Hatta Aklımda kalan en kötüsü biri sanırım bahçede beslediği hayvana tekmemi atmış ne yapmış yavru hayvan gözü çıkmış etrafına bakıyor şaşkınca çok üzülmüştüm ama kurtulmuştu yani yardım etmek boynumuzun borcu seninde kötü niyetle yazmadığını biliyorum sadece uyarmak istedim kardeşim 😊.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCr7

Haklısın her insan korkar , ben evimde beslememe rağmen çok aşırı sevmeme rağmen Can sonuçta bende korkarım ama daha olumlu yorumlar yaparsak iyi olur , zaten dışarıda zor durumdalar , başları bile ağrısa dilleri yok diyemiyorlar , bize göre onların tek derdi yemek ama öyle değil , bir gün büyük hayvan hastanesinde vakit geçirdim baş ağrısı karın ağrısı ve gözü çıkan hayvanlar ile dolu oralar , ama sorunları test felan yapılınca Anlaşılıyor yoksa biz baksak bilemiyoruz o Yüzden elimizden gelen en iyi şekilde yardım etmemiz Lazım onlara.

Hatta Aklımda kalan en kötüsü biri sanırım bahçede beslediği hayvana tekmemi atmış ne yapmış yavru hayvan gözü çıkmış etrafına bakıyor şaşkınca çok üzülmüştüm ama kurtulmuştu yani yardım etmek boynumuzun borcu seninde kötü niyetle yazmadığını biliyorum sadece uyarmak istedim kardeşim 😊.

Haklısın hocam ne diyim

• Al senin dost Dediğin insan , tamam kötü bir olay yaşamış olabilirsin ama neden tüm hayvanlar kötü diye yorumluyorsun , al bu resimdekiler insanlar yaratık diye sende mi öylesin , senin yorum tarzına göre öyle ⁉️
     Köpek ısırdı ss li Köpek ısırdı ss li Köpek ısırdı ss li

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E24E8F01 -- 25 Haziran 2015; 22:13:02 >

EyvALLAH kardeşim 😊

• Geçmiş olsun hocam.
    bugün nasıl hissediyosunuz kendinizi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCr7

Al senin dost Dediğin insan , tamam kötü bir olay yaşamış olabilirsin ama neden tüm hayvanlar kötü diye yorumluyorsun , al bu resimdekiler insanlar yaratık diye sende mi öylesin , senin yorum tarzına göre öyle ⁉️
     Köpek ısırdı ss li Köpek ısırdı ss li Köpek ısırdı ss li

Tüm hayvanlara kötü demedim hatta köpeklere bile kötü demedim sadece nefret ederim köpeklerden dedim. O resimlerdekiler insan değil zaten ama bildiğim çok iyi insanlar var.

• nick.nock N kullanıcısına yanıt
    Çok acıdı mı hocam? Geçmiş olsun bu arada.
  • Kuduz olma ihtimalin var. Dogru hastaneye

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.