Şimdi Ara

kopek icin araba onerisi:) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
2.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende ayni dertten muzdaribim. Benimde 1.5 yasinda bir sinirya kurdum var ve bir suredir araba bakiyorum. Butcemiz farkli olsa bile benden sana bir kac tavsiye;

Subaru Forester
    Volvo Xc 70
    Mitsubishi Outlander
    Subaru Sportswagon

Dedigim gibi aramizda baya bir butce farki var o yuzden saydiklarim ucuz gelebilir ama bir goz gezdirmekten zarar gelmez. SUV lerin cogunlugu benzer bagaj hacmine sahip dolayisi ile orda tercih sana kaliyor. Range discovery olabilir, volvo xc90 olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orijinalden alıntı: Beamer

Orijinalden alıntı: caldexter

Orijinalden alıntı: youdiditwellslowly

Orijinalden alıntı: Beamer

...

hocam bilgi ve tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkürler önce ancak bu araya gerilen örtü olayını anlamadım, internette veya kendi çektiğiniz bi resim falan varsa rica etsem paylaşabilir misiniz? Nası bişey olduğunu anlamaıdm çünkü, teşekkürler.

http://www.petsatis.com/?urun-3693-Pet-Style-Arac-Koltuk-Koruyucu-Ortu-145-x-150-cm.html

Ben buna benzer bir ürün kullanıyorum. Sitede birçok çeşidi mevcut. İnternette başka sitelerde de bulabilirsiniz tabii ki. Hem arka koltuklar temiz kalıyor hem de köpeğin fren anında vs 2 koltuk arasına düşüp sakatlanmasını önlüyor. Aracınızda 2-3 kişi seyahat edecekseniz bu çeşit bir örtü sizi her tür arabada idare eder. Bavullar da bagajda kalır. Yoksa tanıdık avcılar genelde av köpeklerini Lada Niva'larının arkasında taşıyor, bagaj için ısrarcıysanız o da işinizi görür :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caldexter -- 26 Haziran 2013; 10:41:16 >

• Öncelikle sizin ve herhangi bir kaza durumunda köpeğinizin emniyeti için arabada köpek taşımak amacıyla üretilmiş kafeste taşımanız gerekiyor köpeğinizi. Köpeğiniz alışacaktır bu duruma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _HollowMan_ -- 26 Haziran 2013; 11:14:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aviator007

Dev gibi köpeği olan iki arkadaşım var. Biri biraz da maceracı olduğu için uzun Land Rover Defender buldu bir yerlerden.

Diğerinde Subaru Forester var.

Defender'cı gitti ve Forester aldı gördükten sonra. Sanırım en ideal araç o...

Defenderci doğru yolu bulmuş...
  • Grand C-Max Titanium 1.6 TDCİ 115 Ps 67000 TL.65'e alınabilir.Bir bakın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker67

quote:

Orijinalden alıntı: mcake±

Evet Forester, uygun olur bence de. Yaşın itibariyle keyif de verecektir...

Bende Forester var ama o kopek bariyerinin fiyatı serviste 750TL civarı, alamadım daha

Araç kaç model ikamet yeriniz neresi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _HollowMan_

Öncelikle sizin ve herhangi bir kaza durumunda köpeğinizin emniyeti için arabada köpek taşımak amacıyla üretilmiş kafeste taşımanız gerekiyor köpeğinizi. Köpeğiniz alışacaktır bu duruma.

yok hocam ankaradan cikicam bodruma gidicem antalyaya gidicem 7-8 saat kucucuk kutunun icinde yazik kopege vicdanim rahat etmez en basta.

• lada samaranın bağajında taşıyoruz
  • quote:

quote:

Öncelikle sizin ve herhangi bir kaza durumunda köpeğinizin emniyeti için arabada köpek taşımak amacıyla üretilmiş kafeste taşımanız gerekiyor köpeğinizi. Köpeğiniz alışacaktır bu duruma.

yok hocam ankaradan cikicam bodruma gidicem antalyaya gidicem 7-8 saat kucucuk kutunun icinde yazik kopege vicdanim rahat etmez en basta.

7-8 saat kapatılmaz zaten en az 1-2 saatte bir mola verip azcık dolaştırmanız gerekmekte
  • Cruze station vagon 2.0 dizel
    Megane sport tourer
    Ford S max
    Ford C max
    Eski kasas passat variant
  • quote:

Orijinalden alıntı: boyacı abi

quote:

quote:

7-8 saat kapatılmaz zaten en az 1-2 saatte bir mola verip azcık dolaştırmanız gerekmekte

Arkadaşında dediği gibi 1,2 saatte bir mola vermeniz lazım.( Kafes ) şu tarz kafesler var hocam boyutları mevcut.Hepsiburada gibi sitelerdede vardır.Dar olmasın büyük olsun derseniz ona göre alabilirsiniz.
    Yada sedan araba için ise ağ var sürücü ve yolcu bölümünü ayıran daha geniş alanı olsun derseniz bu tarz seçeneklerde olabilir.( )
    Station wagon araç alırsanız ağı bagaj ile arka koltuk arkasınada gerebilirsiniz.

• onu bunu bırak.. alacaksın bi anadol kamyonet.. tüp bile atabilirsin.. kasaya da atarsın iti...ver elini Akdenizzzzzzzz
  • Valla bu işte Ford Connect'in üstüne tanımam ben. :)
  • quote:

merhaba arkadaslar onceden 116 konusu acmistim, ancak ailemize katilacak uyeden dolayi (labrador retriever:) ) su an araba tercihlerim 180 derece degismis durumda.

dizel oncelikli, tercihen otomatik olursa iyi olur, max 60-65.000tlye station wagon arac ariyorum. kopekle beraber tatile de gidecegim icin kopegin arkada daralmamasi onemli. tabi bir de bizim bavullari iviri ziviri dusunursek bagaj hacmi cok onemli oluyor.

aklimde ilk olarak dodge journey 2.0crd otomatik var, ikinci olarak stationwagon olmamasina ragmen, tarz olarak oyle oldugu icin a3 sportback var. 1.4tfsi lari olabilir, dizeli icin 15 bin fark vermek anlamsiz geliyor.

yeni auris station wagon ve 2. el 1.5 dci privilege megane sport tourer ise 3. ve 4. seceneklerim.

SUV de olabilir, tiguan dusundum ama cok yaktigi icin vazgectim. qashqai kalitesiz, juke dar, captiva chevrolet olduklari icin dusunmuyorum.

ONEMLI NOT: oneri yaparken 22 yasinda bir genc oldugumu da unutmadan yapiniz lutfen:)

Senin aracin ford c max. hem tasarımıyla hemde iç mekan genişlik ve ferahligiyla uygun bir araç.1.6 dizel al yola devam et

• konu biraz eski belki de araç alınmış olabilir ama bence de transporter alınmalı. hem bavullar hem de köpeğin rahatça seyahat edebilmesi için.

hatta örnek bir ilan.. bagaja dikkat...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-volkswagen-kirve-otomotiv-den-2012-vw-transporter-4-plus1-caravelle-gorunumlu-131932024/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SISU -- 8 Ağustos 2013; 12:01:13 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.