Şimdi Ara

KÖPEK EĞITIMI NASIL VERILIR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • quote:

    Köpek eğitimi iki şekilde veriliyor. Birincisi köpekler için özel eğitmenler mevcut, onlar tarafından sağlanan özel eğitimler oluyor ve yardım alınabiliyor. Bir de sahipleri eğitimi kendileri verebiliyor.

    Köpek eğitimi iki aylıktan itibaren yavaş yavaş, 3-4 aylıkken tuvalet eğitimiyle başlayıp sonrasında temel itaat ve duruma göre ileri itaat eğitimleri olarak yapılabiliyor.

    Burada esas nokta köpek eğitiminde ödül ve cezanın bir arada olması lazım. Çoğu zaman yanlış anlaşılan nokta bu, cezadan kasıt vurmak, dövmek değildir. Cezadan kasıt birazcık sevmemek ya da onunla ilgilenmemektedir.

    Ödüle dayalı bir eğitim de yapılmamalıdır. Çünkü sadece ödüle dayalı bir eğitim olarak giderse, köpek sadece ödül olduğu zaman eğitimi alır. Bunların hepsinin bir arada yapılması lazım. Sahibinin ses tonundan tutun da bütün etmenler bir arada.

    Köpek eğitim yerine gittiği zaman, bir aylık temel itaat eğitimi mevcut oluyor. Eğitimin son iki haftasında sahiplerinin de katılmasını öneriyorlar. Genelde o tarz eğitimler sağlıklı oluyor.

    Bir de eğitmenin eve gelip eğittiği eğitimler oluyor. Onda da sonuç alınabiliyor. Bu tamamen köpek sahibinin nasıl isteyeceğine bağlı olarak gelişebilir. Sahipleri kendi başlarına da eğitim verebilirler.

    Gerek kendi hekimlerinden gerekse profesyonel anlamda eğiticilerden de yardım alıp kendileri eğitimi yapabilirler.


    quote:

    alıntırdır
    http://petsitem.com/index.php/forum/koepek-egitimi-ve-psikolojisi/6-koepek-egitimi-nas-l-verilir.html#7







  • Detaylı Bilgi İçin İletişime Geçebilirsiniz.

    0216 999 87 99
    0516 169 09 99
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.