Şimdi Ara

Köpek Eğitimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 ay kadar önce bahçemize sokaktan bir golden cinsi bir köpek geldi. Evden mi kaçtı fikrimiz yok fakat internete ilan vermemize rağmen kimse sahiplenmek istemedi ve eski sahibini bulamadık. Şimdi şu andaki sorunumuz, evde beslediğimiz başka boxer cinsi bir köpek daha var ve buna bakmak gezdirme açısından sorun yaratıyor. Evde değilde kilerimizde besliyoruz köpeği. Evde beslediğimiz başka bir köpekte olduğu için sorun yaratıyor. Arazide falan gezdirirken herhangi bir nesneyi oyuncak olarak edindiyse veya bulduğu kemik tarzı şeyleri yerken yanına yaklaştığımızda hırlama başlıyor. Bazı temel eğitimleri var fakat bu huyu olduğu için gezdirirken sorun yaratıyor ve aynısını kilerdede yapıyor. Eğer bir oyuncağı kemirirken kilere girdiğimizde bize hırlıyor. Bir kaç kez bu durumu engellemeye çalıştım fakat hırlamasını sadece arkadan yaklaşıp kayışını takıp çektiğimde hırlamasını dindirebildim. Bu sorunu çözemezsem sanırım köpeği barınağa vericem fakat 1 aydır beslediğim için yapmak istemiyorum fakat bu hırlamasına devam ederse sanırım barınağa vermek zorunda kalacağım. Yardımlarınızı bekliyorum.

Köpek 2-3 yaş civarında dişi golden. Şu ana doğum yapmış en az bir kere. Ve gezdirirken sadece kayışı takılı değilken bulduğu bir dalı veya kemiği kemirirken hırlıyor. Ayrıca sahiplenmek isteyen olursa irtibata geçebilir(İstanbul içinde).

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAP Eğitimi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.