Şimdi Ara

Köpek Eğitim Merkezinde İşkence

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.yabantv.com/video/9435-kopeklere-iskence

Böyle yaratıkları ifşa etmek lazım ki bir daha aynı haltı yemesinler. İnsanda biraz acıma olur, ancak gücünü yetirdiği canlılara bunu yapabilir, aşağılık yaratıklar.

• Şerefsiz herifler. Bir de stres topum diyor. Allah belalarını versin. Adi yaratıklar. Asıl o lavukları koymak gerek o kafeslere. Akşam akşam sinir ettiler. Hayvanların çıkardıkları sese bak. Yazık günah. Adi yaratıklar. Soyunuz kurusun. İfşa olsalar ne olacak. 300 TL verir çıkarlar nezaretten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jarvi

Şerefsiz herifler. Bir de stres topum diyor. Allah belalarını versin. Adi yaratıklar. Asıl o lavukları koymak gerek o kafeslere. Akşam akşam sinir ettiler. Hayvanların çıkardıkları sese bak. Yazık günah. Adi yaratıklar. Soyunuz kurusun. İfşa olsalar ne olacak. 300 TL verir çıkarlar nezaretten.

Bu adamlar ölse gitse hiç üzülmem.Kimse 'köpekle insanı bir mi tutuyorsun ??' demesin.Öyle diyen hümanistleri de bir kafese koyup 1 gün boyunca dövelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: macpo333

quote:

Orijinalden alıntı: Jarvi

Şerefsiz herifler. Bir de stres topum diyor. Allah belalarını versin. Adi yaratıklar. Asıl o lavukları koymak gerek o kafeslere. Akşam akşam sinir ettiler. Hayvanların çıkardıkları sese bak. Yazık günah. Adi yaratıklar. Soyunuz kurusun. İfşa olsalar ne olacak. 300 TL verir çıkarlar nezaretten.

Bu adamlar ölse gitse hiç üzülmem.Kimse 'köpekle insanı bir mi tutuyorsun ??' demesin.Öyle diyen hümanistleri de bir kafese koyup 1 gün boyunca dövelim

hocam onlar direk düşünen insanlar olduğu için anlayamazlar.
    Karşına kendisini savunamayan, yardım isteyemeyen bir canlı var, kendini hiç bir şekilde o yaratığın karşısında koruyamaz, korumaya kalksa da sonuç değişmez daha çok acı daha çok işkence görür.

Bu şerefsizi karşına alıp, anasına, bacısına, karısına söve söve döveceksin, ağzına ağzına vuracaksın, o elmacık kemikleri, burnu dümdüz olacak, yüzünde öyle bi iz bırakacaksın ki, her sabah kalkıp aynaya baktığında o günü hatırlayacak.

• Şerefsiz herifler. Daha fazlasını yazmama forum kuralları müsade etmiyor ne yazık ki.
  • Bunları kafese koyup dayaktan geberteceksin.İzleyemedim bile tamamını.Yazık hayvanlara.
  • ulan bu şerefsizlere varya ne yapsan az acayip sinirlendim.

döve döve kemiklerini parça pincik etcen daha sonra bağlayıp üzerlerine pitbull salcan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şerefsizler. bunları tıkacaksın bi odaya. götünden elektirik vererek kafasına su damlatacaksın. artık beni öldürün diye yalvartana kadar işkence ediceksin. sonrada koyacaksın internete ibret-i alem için.

ulan 1 paket sigara bitirdim yeminle ya

• Ulan gece gece sinir oldum şimdi şerefsizler gelsin ben ona stres topu nasıl olurmuş göstereyim bi
  • bu adamları tespit etmek zor olmasa gerek... ama durun ya kim uğraşacak ki altı üstü hayvan polisimiz bunlarla meşgul olmasın..
  • Köpeklerin hepsi uysal ev köpekleri hiç biri kendisini savunmuyor bile sahipleri de takip etmeyince bu haysiyetsiz herifler de bunu bilince eğitim adı altında vur allah vur. Umarım buraya köpeğini vermiş biri bu videoyu görür gerçi hayvanı buraya bırakıp takip etmiyorlarsa umurlarında da olmayacaktır ya.
    Hayvana zarar verme ve insana zarar verme yasası eş tutulmalı ya da hiç bunu yapmasınlar adamları ifşa edip halka teslim etsinler çok daha faydalı olur.
    Hayvanı insanla bir mi tutuyorsun diyen olursa evet hatta o saf hayvanları insandan önde tutuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Management -- 15 Şubat 2014; 23:04:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.S.A.P

Köpeklerin hepsi uysal ev köpekleri hiç biri kendisini savunmuyor bile sahipleri de takip etmeyince bu haysiyetsiz herifler de bunu bilince eğitim adı altında vur allah vur. Umarım buraya köpeğini vermiş biri bu videoyu görür gerçi hayvanı buraya bırakıp takip etmiyorlarsa umurlarında da olmayacaktır ya.
    Hayvana zarar verme ve insana zarar verme yasası eş tutulmalı ya da hiç bunu yapmasınlar adamları ifşa edip halka teslim etsinler çok daha faydalı olur.
    Hayvanı insanla bir mi tutuyorsun diyen olursa evet hatta o saf hayvanları insandan önde tutuyorum.

gelip buraya bilmem kaç kadın ölüyor bilmem kaç kişi öldürülüyor diyip kedi ölsün ne olacak köpek ölsün ne olacak diyen tiplerin kafasına sıkmak istiyorum

adam karısını öldürüyorda nedne öldürüyor? tüpçüyle tıpçıyla yattığı için öldürüyor bende olsam bende öldürürm.

pekiya bu hayvanların ne suçu var? kimin karısıyla yattı kimin kızını kaçırdı?

valla şehitlerimiz hariç, öldürülen insanlara üzülmüyorum bile. hayvanlar benim için insanlardan kat kat öndedir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.